Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2686 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 15/03/2018 | Διαβάστηκε 447 φορέςαπό τον Σταύρο Μιχαήλο
14990
όπως προβάλλεται στην εκπομπή 'Ζωή & Άστρα' στο www.newtv.grΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Η Νέα Σελήνη του μηνός γίνεται στις 17 Μαρτίου 2018, 15:11 ώρα Ελλάδος στις 26 μοίρες και 53΄ λεπτά των Ιχθύων. Κάθε Νέα Σελήνη σημαίνει καινούργια ξεκινήματα για όσους επηρεάζονται από αυτήν. Συγκεκριμένα αφορά τα Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού δηλαδή τους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες κυρίως του γ΄ δεκαημέρου. Επίσης επηρεάζονται όσοι έχουν πλανήτες στην 25η 26η και 27η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Αυτή η Νέα Σελήνη μας δίνει πολύ έντονο ψυχισμό, μας κάνει ανοιχτούς και πολύ ευαίσθητους στα ενεργειακά ρεύματα.

Αρκετοί από εμάς θα αναπτύξουμε κρυφή γοητεία και θα θελήσουμε να σπάσουμε τα όρια μας, να ενωθούμε με ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας αναβαθμίσουν και θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε ζητήματα που συνδέονται με το υπερβατικό και το μεταφυσικό στοιχείο.

Το σεξ επίσης θα γίνει ένα μέσον να ξεφύγουμε από την ψυχολογική πίεση που νιώθουμε χαρίζοντας μας ανακούφιση και ηρεμία. Αυτή αρχικά, είναι όντως μια καλή ψυχολογική θεραπεία καθώς εκτός από την ευχαρίστηση, μας βγάζει και από τυχόν αισθήματα μοναξιάς. Όμως πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στην αναζήτηση ερωτικού συντρόφου για να μην βρεθούμε ακόμα πιο μόνοι αργότερα.

Πρέπει ακόμα να εξετάσουμε με μεγάλη σοβαρότητα αν αυτή η επιλογή μας μας κάνει να αποποιηθούμε και να αναβάλουμε δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που μας πιέζουν στην καθημερινότητα γιατί θα συσσωρευτούν και αργότερα θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε. Μην ξεχνάμε ότι η Νέα Σελήνη είναι αρκετά καλή και στην διευθέτηση υποθέσεων.

Συχνά θα έχουμε την επιθυμία να σχετιστούμε με άτομα που δεν είναι διαθέσιμα ή με άτομα που ήδη είναι σε σχέση. Γενικά δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχουμε και θα επιθυμούμε κάτι το όποιο υπάρχει μόνο στην φαντασία μας.

Αποτέλεσμα, ότι και να γνωρίσουμε αυτήν την περίοδο θα το απομυθοποιήσουμε μετά από λίγο και έτσι όταν χαθεί η μαγεία παύει να υφίσταται και η σχέση.

Όσοι έχουμε κοινά οικονομικά με τον σύντροφο είναι αρκετά πιθανόν να δημιουργηθούν επιπλοκές, αρκετή σύγχυση και ίσως εξαπατήσεις. Η ευθύτητα και η αλήθεια είναι σε έλλειψη με αυτήν την Νέα Σελήνη και αυτό θολώνει τα νερά στον συναισθηματικό, στον ψυχικό και στον επαγγελματικό τομέα.

ΟΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Αυτή η ένωση της Σελήνης με τον Ήλιο δεν είναι πολύ τίμια και ειλικρινής καθώς υπάρχει η τάση για τεμπελιά και καλοπέραση.

H γωνία 30 μοιρών ανάμεσα στον Ουρανό και στον Ήλιο σε σύνοδο με την Σελήνη, δίνει αρκετή εφευρετικότητα και πρωτότυπες ιδέες που μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε για να αυξήσουμε πρόσκαιρα το εισόδημα μας από άλλες πήγες εκτός της εργασίας μας.

Σε εξωτερικό αλλά και σε ψυχικό επίπεδο ψάχνει νέους πρωτότυπους και επαναστατικούς τρόπους για να εγκαθιδρυθεί στην Γη η συμπαντική αλήθεια και δικαιοσύνη.

Επίσης η γωνία 30 μοιρών που κάνει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, μας δίνει αρκετή πνευματικότητα αλλά και μια δυσκολία στην διαχείριση των καθημερινών ζητημάτων.

Χρειάζεται λοιπόν να δείξουμε μεγάλη πειθαρχεία και υπομονή, να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και τους γύρω μας και να μάθουμε να ξεχωρίζουμε το θεωρητικό από το πρακτικό, το όνειρο από την πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου γίνεται στον 12ο οίκο σας για εσάς τους Κριούς. Ο ρομαντισμός και η φαντασία σας καλπάζει αυτή την περίοδο και σας κάνει να θέλετε να αποσυρθείτε από την σκληρή καθημερινότητα, με αποτέλεσμα να διεκπεραιώνετε τα ζητήματα αυτά με πολύ μεγάλη δυσκολία και πολλές φορές με αναβλητικότητα.

Αυτή η κατάσταση σας βγάζει έξω από τα νερά σας αφού θα έχετε αρκετά νευρά, άγχος και φυσικά ξεσπάτε στους αγαπημένους σας. Θα χρειαστεί λοιπόν αρκετή προσπάθεια και ενεργητικότητα που θα είναι δύσκολο να την έχετε αλλά πρέπει να την βρείτε για να μπορέσετε να ισορροπήσετε ανάμεσα σε αυτά που θέλετε να κάνετε εσείς και σε αυτά που καλείστε να υπηρετήσετε.

Υπάρχουν κάποιοι στο περιβάλλον σας που λένε ή κάνουν πράγματα που είναι επιβαρυντικά για εσάς και έτσι οι άλλοι σας αντιμετωπίζουν με επιφυλακτικότητα και πολλές φορές εχθρότητα.

Μην καυγαδίσετε λοιπόν με λάθος άτομα, αντίθετα προσπαθήστε να μάθετε ποιος τους μίλησε με άσχημα λόγια για εσάς και με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε τους κρυφούς σας εχθρούς.

Καλό είναι να λέτε την αλήθεια, να αποφύγετε τις εξαρτήσεις όπως είναι το ποτό, οι ουσίες αλλά και η μεγάλη κατανάλωση φαρμάκων γιατί υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την υγεία σας. Καλό είναι να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα, φιλανθρωπία και μεταφυσικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο 11ος οίκος σας έχει την τιμητική του για εσάς τους Ταύρους στην Νέα Σελήνη του Μαρτίου.

Οι φίλοι θα σας απασχολήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό, θα αποκτήσετε καινούργιους και θα κάνετε νέες παρέες. Η κοινωνικότητα σας θα σας οδηγήσει σε συλλόγους και ομάδες που ασχολούνται με το περιβάλλον, την οικολογία και οτιδήποτε έχει να κάνει με το καλό άλλων και την εγκαθίδρυση του δικαίου.

Η οργάνωση, η ακεραιότητα αλλά και ο επιβλητικός λόγος σας θα σαγηνεύσουν τους άλλους, που θα θελήσουν να γίνουν φίλοι σας και να ακολουθήσουν τα σχεδία σας.

Φίλοι από το παρελθόν θα ξαναεμφανιστούν στην ζωή σας και όμορφες αναμνήσεις θα δώσουν στην καθημερινότητα σας αρκετή μαγεία και ρομαντισμό. Σας αρέσει να φροντίζετε και να περιποιείστε τους φίλους σας και αυτό σας κάνει πολύ δημοφιλείς, όμως η κρίση σας μπορεί να γίνει αρκετά υποκειμενική και να αδικήσετε, χωρίς πρόθεση βέβαια, δημιουργώντας δυσαρέσκεια και πικρία.

Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη να έχετε συγκεκριμένους στόχους και σκοπούς για να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που σας δίνεται. Έτσι θα καταφέρετε να παγιώσετε την αρχηγική θέση που προσωρινά κατέχεται. Εδώ όμως θέλει λίγο προσοχή, αφού το πλανητικό σκηνικό είναι λίγο απατηλό και θόλο.

Χρειάζεται λοιπόν να έχετε ρεαλιστικούς στόχους και σκοπούς και να προσπαθήσετε να αντιμετωπίζετε τους φίλους σας με αντικειμενικό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου γίνεται στον 10ο οίκο σας για εσάς τους Διδύμους.

Η προσωπικότητα σας πιστεύετε ότι θα εξελιχθεί και θα αλλάξει επίπεδο εάν τα καταφέρετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Η καριέρα λοιπόν είναι το φετίχ για εσάς τους Διδύμους με αυτήν την Νέα Σελήνη.

Τα συναισθήματα, η ευαισθησία και ο ρομαντισμός μπαίνουν στην άκρη και προσπαθείτε να κατακτήσετε την κορυφή με πολύ δουλειά και κόπο.

Οι προσπάθειες σας πρέπει να είναι ειλικρινείς και να έχουν πολύ γερές βάσεις και αυτό θέλει μεγάλη προσοχή αφού οι λάθος στόχοι και οι θολοί σκοποί θα σας κρατούν συντροφιά σε οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε επαγγελματικά.

Είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι αυτό για εσάς αφού καλείστε να πληρώσετε το τίμημα της μοναξιάς, της περισυλλογής και της υπομονής που είναι λίγο ξένα για εσάς τους πολυπράγμονες Διδύμους.

Ακόμη να είστε έτοιμοι να απολέσετε το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικής σας ζωής, να δημιουργήσετε ζήλεια και πικρία στον σύντροφο σας που δεν θα βλέπεστε συχνά, ενώ όσο περισσότερο αναγνωρίζεστε επαγγελματικά τόσο περισσότερο περιορίζεστε και μεριάζετε την προσωπική σας ζωή.

Προσοχή λοιπόν στο ψέμα που καραδοκεί σε κάθε σας προσπάθεια και προσπαθήστε να μοιραστείτε ισότιμα στην καριέρα και στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας του Καρκίνους η Νέα Σελήνη του Μαρτίου γίνεται στον 9ο οίκο σας.

Η ζωή για σας θα είναι ένα οδοιπορικό αυτή την εποχή από το οποίο θα κερδίσετε γνώση και εμπειρίες, δεν σας απασχολεί τόσο πολύ ο σκοπός αλλά ο ίδιος ο δρόμος.

Η τάση που έχετε με αυτή τη νέα  Σελήνη είναι αντί να πιστέψετε σε κάποια φιλοσοφία ή ακόμα σε κάποιο προσωπικό όραμα να το ερευνήσετε, να διαβάσετε γύρω από αυτό και να το προσαρμόσετε όσο μπορείτε στην καθημερινή σας δράση.

Τα εμπόδια που θα βρείτε σε αυτή την περιπλάνηση είναι οι ψεύτικες εικόνες και σκέψεις όπως και η θολή ατμόσφαιρα που επικρατεί. Είναι πιθανόν να δώσετε μεγάλη ενέργεια και προσοχή στο ελάσσων και να αδιαφορήσετε για το μείζων.

Τα ταξίδια, το διάβασμα και η φιλοσοφική έρευνα είναι μια αφορμή να ξεφύγετε από την πεζή καθημερινότητα και να  ασχοληθείτε με την ανάπτυξη της ψυχής.

Υπάρχει μια φυσική δεκτικότητα σε εσάς τους Καρκίνους και έντονη διαισθητική κατανόηση εννοιών και συμβόλων. Τα συναισθήματα δίνουν πρόσβαση σε αυτό που ο νους δεν μπορεί να κατανοήσει. Όλη αυτή η διανοητική και πνευματική συλλογή πληροφοριών και εικόνων θα θελήσετε να τη μοιραστείτε με άλλους και έτσι θα τους δώσετε νόημα, ελπίδα και νέα κατεύθυνση στη ζωή τους.

Αυτό θα σας κάνει λαμπερούς και αγαπητούς στους άλλους όμως χρειάζεται περισυλλογή και ταπεινότητα από σας για να είστε καλοί συμβουλάτορες.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου γίνεται για εσάς τους Λέοντες στον 8ο οίκο σας.

Το σεξ θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα νιώθετε ότι μέσα από αυτό κατακτάτε και χειρίζεστε τον σύντροφο σας. Θέλετε να γνωρίζετε τα πάντα για αυτόν αλλά και του άλλους και βρίσκετε πολύ ιδιαιτέρους και πρωτοποριακούς τρόπους για να το πετύχετε.

Επίσης αυτή είναι μια θέση που σας δίνει ιδιαίτερη εύνοια σε κληρονομικά θέματα, επιδόματα, επιχορηγήσεις, όπως και σε όσους από εσάς διαχειρίζεστε χρήματα άλλων. Το ταλέντο να τους πείθετε ότι μπορείτε να διαχειρίστηκε τα οικονομικά τους καλύτερα από τους ίδιους είναι πολύ αποτελεσματικό, αλλά χρειάζεται προσοχή στις προθέσεις κάποιων από εσάς αφού δεν είναι πάντα ειλικρινές.

Επίσης η χειραγώγηση του συντρόφου σας μέσα από το σεξ και τους συχνούς συναισθηματικούς εκβιασμούς μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη την σχέση σας και σε αμφισβήτηση το κοινωνικό σας προφίλ.

Πολλές φορές αυτό οφείλεται σε δικά σας συναισθηματικά ζητήματα που δεν αναγνωρίστηκαν στην παιδική ηλικία και με αυτήν την Νέα Σελήνη όλο αυτό βγαίνει στην επιφάνεια.

Αντιθέτως οι περισσότεροι θα βοηθήσετε τα οικεία σας πρόσωπα αφού θα εμφανίσετε την ψυχαναλυτική σας φύση προς αυτούς βοηθώντας τους να πράξουν σωστά στην σχέση τους, να φτιάξουν την κοινωνική τους εικόνα και να ανακαλύψουν την αξία τους.

Η ψευδαισθήσεις εντοπίζονται στον σεξουαλικό τομέα για αυτό θα πρέπει να δώσετε την αξία που του αναλογεί και όχι να προσπαθήσετε να αναπληρώσετε τα άγχη και τις αγωνίες που έχετε για την ίδια την ζωή μέσω αυτού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη του Μαρτίου γίνετε για εσάς τους Παρθένους στον 7o οίκο σας.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν πολύ και θα νιώθετε πάρα πολύ ικανοποιημένοι όταν οι άλλοι σας αναγνωρίζουν και σας επιδοκιμάζουν σαν προσωπικότητα. Έτσι λοιπόν θα θελήσετε να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, να ασχοληθείτε με τα ζητήματα της ομάδας και επιτυγχάνοντας τους στόχους σας να αναγνωριστείτε από τους άλλους.

Το Εγώ λοιπόν ατονεί και οι συνεργασίες, οι σχέσεις αλλά και ο διπλωματικός τρόπος αντιμετώπισης των θεμάτων επιβραβεύεται από το Εμείς.

Πολλοί από εσάς θα ταυτιστείτε με κάποιο είδωλο και θα εκδηλώνετε τον εαυτό σας μέσα από τις εμπειρίες και την ζωή αυτού. Όσοι ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις, είστε σύμβουλοι γάμου, δικηγόροι και πωλητές έχετε πολύ καλή ευκαιρία να αυξήσετε το πελατολόγιο σας και να επανεξετάσετε στοιχεία του χαρακτήρα σας που λόγω εγωισμού σας κρατούσαν παγιδευμένους σε παγιωμένες θέσεις και απόψεις κάπως συντηρητικές.

Βέβαια αυτή η συγκαταβατική συμπεριφορά μπορεί να παρεξηγηθεί από την σχέση σας που θα ήθελε να είστε πιο αποφασιστικοί και λιγότερο διαλλακτικοί και σε συνδυασμό με την γενικότερη συναισθηματική θολούρα που επικρατεί, ίσως προκαλέσει καυγάδες και προσωρινές παρεξηγήσεις.

Όσοι έχετε σοβαρή σχέση είναι καλή περίοδος να σκεφτείτε και να συζητήσετε με τον σύντροφο σας το ενδεχόμενο του γάμου. Όσοι ξεκινήσετε μια σχέση αυτήν την εποχή να είστε λίγο επιφυλακτικοί αφού λειτουργεί μέσα σας η σχέση θύματος-θύτη και αυτό θα φέρει αργότερα την απομυθοποίηση του συντρόφου.

Εάν λοιπόν είστε προσεκτικοί και δεν αφήνετε το παραμύθι να κυριαρχήσει της λογικής σας, θα τα πάτε αρκετά καλά.

ΖΥΓΟΣ

Ο 6ος οίκος σας διεγείρεται για εσάς τους Ζυγούς στην Νέα Σελήνη του Μαρτίου.

Πολύ δουλειά σας περιμένει αλλά αυτό δεν σας προβληματίζει ιδιαίτερα, αφού και εσείς την θέλετε αυτό το διάστημα. Νιώθετε, και έχετε δίκιο σε αυτό, ότι η εντατική εργασία θα σας τελειοποιήσει στον τομέα σας και θα φέρει καλά οικονομικά αποτελέσματα.

Έχετε πολύ επιμονή και υπομονή σε αυτό που κάνετε φροντίζοντας την παραμικρή λεπτομέρεια. Η καλή διαχείριση της καθημερινότητες παίζει πρωταρχικό ρόλο για εσάς και οι πληρωμές των λογαριασμών, η καθαριότητα και η τάξη θα σας τρώνε πολύ από τον καθημερινό σας χρόνο.

Φροντίστε το σώμα σας, την διατροφή και την υγεία σας και όσοι θέλετε να αθληθείτε και να αδυνατίσετε είναι πολύ καλή περίοδος για εσάς.

Ακόμα είναι πολύ καλή εποχή να βάλετε όρια στον εαυτό σας και να διαχειριστείτε τις ανάγκες και τα θέλω σας με καλό τρόπο. Φροντίστε να δουλεύετε με κόσμο και όχι μόνοι σας καθώς είναι απαραίτητο να έχετε αρκετή κοινωνική επαφή.

Θα έχετε αναλυτικό πνεύμα αλλά μειωμένη αυτοπεποίθηση. Όσοι από εσάς έχετε προβλήματα με στομάχι και έντερα όπως και οι γυναίκες με γυναικολογικά θέματα, καλό είναι να περιμένετε γιατί υπάρχει ο κίνδυνος λανθασμένης διάγνωσης.

Είναι λίγο πιεστική αυτή η Νέα Σελήνη για εσάς αφού απαιτεί απολυτή τάξη, αλλά έχει επίσης και αρκετές ψευδαισθήσεις με τις οποίες πρέπει να αντιπαρατεθείτε. Χαλαρώστε και αφεθείτε για λίγο στις ρομαντικές διαθέσεις του Ποσειδώνα, έχοντας όμως στο μυαλό σας ότι < ότι λάμπει δεν είναι χρυσός >.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Μάρτιου γίνεται για εσάς τους Σκορπιούς στον 5ο οίκο σας.

Θέλετε να λάμψετε και να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Θα ξεκινήσετε λοιπόν νέες δραστηριότητες, οι οποίες θα έχουν οπωσδήποτε καλλιτεχνικά στοιχεία.

Η βασική σας ανάγκη είναι να βγείτε, να χαρείτε και να διασκεδάσετε και έτσι θα ψάχνετε γνωστούς και φίλους να σας συνοδέψουν στις βραδινές εξόδους σας. Αυτό συμβαίνει γιατί βαθιά μέσα σας κυριαρχεί το αίσθημα της μοναξιάς, όπως και της άρνησης της χαράς και του έρωτα.

Θεωρείτε βασικό να μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας για να λειτουργείτε καλά σε φυσικό, ψυχικό και νοητικό επίπεδο. Από την άλλη πλευρά πρέπει να βάλετε κάποιους προσωπικούς στόχους, για τους οποίους πρέπει να παλεύετε και να νικάτε φυσικά αφού η ανάδειξη του Εγώ είναι το σημαντικότερο από όλα για εσάς.

Με την τεράστια θέληση και τον πλήρη έλεγχο που επιδιώκετε να έχετε σε όλα τα θέματα εσείς οι Σκορπιοί, είναι πολύ πιθανόν να τα καταφέρετε αλλά μπορεί αυτή η ανηλεή προσπάθεια να έχει και θύματα. Προσοχή μεγάλη λοιπόν να μην εκμεταλλευτείτε τους γύρω σας και να μην σας γίνει ψύχωση η ανάγκη σας για φήμη και αυτοπροβολή.

Η έφεση που θα έχετε για δημιουργία θα στρέψει το ενδιαφέρον σας και για την τέχνη. Οι καλλιτέχνες με αυτήν την Νέα Σελήνη θα βρουν λόγω Ποσειδώνα αρκετή έμπνευση, αλλά η τάση θα είναι προς το δράμα, την σάτιρα, τον σαρκασμό και την μαύρη κωμωδία.

Χρειάζεται πολύ αναλυτική σκέψη για να αντισταθείτε στις αυταπάτες και στις εξαπατήσεις που μπορεί να αποδειχτούν αυτοκαταστροφικές για εσάς αφού ο δρόμος για την αυτοπροβολή σας είναι αρκετά θολός και κρύβει αρκετές λακκούβες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς τους Τοξότες ο 4ος οίκο σας επηρεάζεται από την Νέα Σελήνη του μηνός Μαρτίου.

Η ανθρωπιά, η αγάπη και η μεγαλοκαρδία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου για εσάς τους Τοξότες.

Θα είστε αρκετά τυχεροί και πιο συγκεκριμένα έχετε αρκετή εύνοια σε θέματα που αφορούν επενδύσεις αλλά και αγοροπωλησίες ακινήτων.

Το σπίτι και η οικογένεια σας αποτελούν την αφετηρία σας για οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε. Προτιμάτε να προσκαλείτε κόσμο στο σπίτι σας παρά να βγείτε έξω.

Τα συναισθήματα σας είναι θετικά αλλά θα τα μοιράζεστε εκεί που θεωρείτε ότι θα βρείτε ανταπόκριση και βοήθεια, η όποια υπάρχει σίγουρα για εσάς με αυτήν την Νέα Σελήνη.

Η μνήμη σας είναι αρκετά καλή και διαυγής, τα όνειρα σας θα είναι προφητικά και μπορείτε να προβλέπετε το αποτέλεσμα των ενεργειών των άλλων με μεγάλη επιτυχία.

Είστε αρκετά συμπονετικοί αλλά ταυτόχρονα αντιλαμβάνεστε το τι θέλουν οι άλλοι από εσάς και ανταποκρίνεστε ανάλογα.

Αναπτύσσετε αρκετή νοσταλγία για την παιδική σας ηλικία και ακόμα και τις δυσκολίες της νεότητας σας τις χρωματίζετε με πολύ όμορφα χρώματα.

Οι δυσκολίες της καθημερινότητας προσπερνιούνται με τον θετικό τρόπο σκέψης σας. Μια μικρή απογοήτευση που νιώθετε θα ξεπεραστεί με την καθημερινή σας δράση, όμως εκείνο που χρειάζεται προσοχή είναι οι ψευδαισθήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου γίνεται για εσάς τους Αιγόκερους στον 3ο οίκο σας.

Η σκέψη σας γίνετε βαθιά, είστε το πραγματικά σκεπτόμενο άτομο σε αυτήν την Νέα Σελήνη και εμβαθύνετε περισσότερο σε καθημερινά και πρακτικά ζητήματα.

Πρέπει βέβαια να ισορροπήσετε ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω σας γιατί οι αποφάσεις σας χρειάζεται να βρουν οπωσδήποτε εφαρμογή στην καθημερινότητα. Αυτό θα σας γεμίσει άγχος και πιθανόν να σας κάνει κυνικούς και πικρόχολους. Εδώ χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να δημιουργηθεί έλλειψη οξυγόνωσης στους πνεύμονες λόγω στρες.

Θέλετε να τα προλάβετε όλα και συγχρόνως δημιουργείτε και νέα ζητήματα, οπότε ασχολείστε νοητικά με διαφορετικά θέματα και ίσως εκεί να χάσετε την μπάλα, αφού θα παραλείπετε να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες της κάθε υπόθεσης και αυτό θα φέρει φυσικά αρνήσεις και απώλειες.

Τα αδέρφια σας μπορεί να είναι ανταγωνιστικά απέναντι σας αφού δεν αναγνωρίζουν και δεν θέλουν να συμμετέχουν στο άγχος και στην πίεση που θέλετε να τους μεταδώσετε για ζητήματα που μπορούν να περιμένουν την σειρά τους.

Οι σχέσεις σας θα παρουσιάσουν αρκετή μεταβλητότητα και χρειάζεται προσπάθεια να μην έρθετε σε ρήξη με τον/την σύντροφο σας.

Αντιλαμβάνεστε τα κρυφά νοήματα και τους υπαινιγμούς σε μια συζήτηση. Έτσι μπορεί να χάνετε στις λεπτομέρειες μιας κουβέντες αλλά η μεγάλη εικόνα είναι ολοφάνερη μπροστά σας.

Οι μετακινήσεις, τα κοντινά ταξίδια και οι μονοήμερες εξορμήσεις θα σας κάνουν καλό και θα σας αποφορτίσουν από την πιεστική και δύσκολη καθημερινότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο 2ος οίκος σας διεγείρεται για εσάς τους Υδροχόους σε αυτήν την Νέα Σελήνη του Μαρτίου.

Είσαστε αρκετά ξεροκέφαλοι και αυτό μπορεί να είναι πηγή εντάσεων και φιλονικιών. Αμφισβητείτε τις οικονομικές και ηθικές αξίες με πολύ επιμονή και αρκετά επιχειρήματα η αλήθεια είναι, αλλά σε πρακτικό επίπεδο εξακολουθείτε να πορεύεστε στην πεπατημένη.

Η οικονομική αστάθεια θα σας προκαλέσει αρκετά νεύρα που θα επεκταθούν και στον συναισθηματικό τομέα. Χρειάζεται να βάλετε όλη την προσοχή σας στην εργασία σας, να στηριχτείτε στον εαυτό σας και να μάθετε να ακούτε τους κοντινούς σας ανθρώπους. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχετε μόνο εσείς καλές και πρωτότυπες ιδέες.

Παράλληλα με την υλική ασφάλεια που πρέπει να επιδιώξετε μέσα από την συνεργασία με κοντινά σας πρόσωπα, καλό θα ήταν να στοχεύσετε και στην συναισθηματική ασφάλεια όποτε δώστε την προσοχή και τον χρόνο που χρειάζεται η σχέση σας για να διατηρηθεί και να ανθίσει.

Χρήματα μπορεί να προκύψουν από επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με γυναίκες, αισθητικές επεμβάσεις που δεν είναι απαραίτητο να είναι χειρουργικές αλλά και με νέες, επαναστατικές μεθόδους. Επίσης ότι έχει να κάνει με τηλεόραση, εκπομπές μαγειρικής και άλλα συναφή επαγγέλματα ευνοούνται.

Θα είσαστε αρκετά γενναιόδωροι με τον περίγυρο σας άλλα οπωσδήποτε θα περιμένετε και αναγνώριση από αυτόν για ότι προσφέρετε. Δεν είναι λοιπόν καιρός για ονειροπόληση άλλα για δράση.

Μην αφήσετε τον εαυτό σας να ψάχνει εναλλακτικούς, διαφορετικούς και ανορθόδοξους τρόπους για να βγάλετε χρήματα. Ακολουθείστε την κλασική οδό που είναι κοινωνικά αποδεκτή και τα αποτελέσματα θα σας δώσουν ένα πλατύ χαμόγελο. Το ίδιο θα συμβεί βεβαίως και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου γίνετε στον 1ο οίκο σας. Η αναποφασιστικότητα  θα σας χαρακτηρίζει αφού επικρατεί σύγχυση  ιδεών και στόχων.

Έχετε έντονη τάση για ανεξαρτησία και θα επιδιώκετε την αναγνώριση των άλλων για αυτό που είστε, πράγμα δύσκολο, γιατί εσείς οι ίδιοι δεν θα ξέρετε τι θέλετε και τι είστε αυτήν την εποχή.

Ακόμα θα γίνετε πολύ επιφυλακτικοί και αρκετά καχύποπτοι αφού δεν θα μπορείτε να έχετε καθαρή εικόνα για το τι θέλουν από εσάς. Η συμπεριφορά σας θα βασίζετε περισσότερο στο ένστικτο παρά στην λογική.

Η προσωπικότητα σας θα είναι αρκετά μαγευτική και θα μαγνητίζετε τους γύρω σας στην πρώτη επαφή αλλά στην συνέχεια είναι πιθανόν να αλλάζουν εικόνα για εσάς αφού δεν είσαστε πολύ εστιασμένοι σε αυτά που λέτε και μπερδεύετε λίγο τα θέματα μεταξύ τους.

Η φροντίδα του εαυτού σας είναι πρωταρχική ανάγκη για εσάς και παραμελείτε λίγο τους δικούς σας ανθρώπους με αποτέλεσμα να έχετε αρκετή γκρίνια και μουρμούρα. Προσοχή χρειάζεται επίσης να μην αναπτύξετε τάσεις μεγαλομανίας, ματαιοδοξίας, εγωισμού και ιδιοτέλειας.

Αρκετοί από εσάς θα μεγαλοποιήσετε αυτά που δεν έχουν μεγάλη σημασία και δεν θα ασχολείστε με το βασικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να μεγεθύνονται τα ζητήματα σας.

Η εικόνα σας πρέπει να είναι το κυρίαρχο για εσάς, η υποκειμενικότητα με την όποια αντιμετωπίζετε καταστάσεις και ανθρώπους να αναπτυχθεί και η λογική να αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό το συναίσθημα.

Έτσι θα αναδείξετε την καλή διαίσθηση που έχετε και θα μειώσετε τις ψευδείς εικόνες που σας δημιουργούνται εξ αιτίας της λαθεμένης κρίσης σας.

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr