Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2700 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 13/03/2018 | Διαβάστηκε 189 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τετάρτη 14/3/2018 

ΚΡΙΟΣ
Για να ξεπεράσετε τις εντάσεις στη σχέση σας, συμπεριφερθείτε φιλικά. Κάποιοι από εσάς θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε μία καινούργια γνωριμία. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι περισσότεροι Ταύροι συνειδητοποιούν σήμερα πως η ερωτική ευτυχία αν δεν τους χτύπησε την πόρτα, είναι σίγουρο πως βρίσκεται καθ’ οδόν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ενεργήστε με περισσότερη σκέψη και όπως προστάζουν οι καταστάσεις. Η αντίθεση απόψεων με το σύντροφό σας είναι σίγουρο πως δεν βοηθά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε ευαίσθητοι και αναζητάτε ασφάλεια στην αισθηματική σας ζωή. Οι καταστάσεις συνωμοτούν και σκηνοθετούν ότι καλύτερο για τη σχέση σας. 

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα συνειδητοποιήσετε πως η συναισθηματική ταλαιπωρία που περνάτε οφείλετε στις επιλογές σας. Διώξτε τα ακατάλληλα πρόσωπα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο έρωτας σας βοηθά να βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό. Εκφράζεστε, αποκαλύπτετε τα θέλω σας και τολμάτε να ζήσετε με τον άνθρωπό σας. 

ΖΥΓΟΣ
Οι αναποδιές που παρουσιάζονται στα επαγγελματικά να μην μεταφέρονται και στα προσωπικά σας. Το βράδυ θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην απογοητεύεστε απ’ τις διακυμάνσεις της συμπεριφοράς του συντρόφου. Τα συναισθήματά του για εσάς είναι έντονα! 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα θέματα συντροφικής ζωής θα είστε ευνοημένοι. Το βράδυ κάποιο πρόσωπο απ’ το φιλικό περιβάλλον θα έλξει το ενδιαφέρον σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε συζητήσεις προσωπικού χαρακτήρα με τον σύντροφο. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα εξομαλυνθούν και θα νιώσετε αισθήματα αγάπης. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πλησιάστε τον ερωτικό σύντροφο εάν θέλετε να διατηρήσετε την σχέση σας. Δείτε τα λάθη σας και προσπαθήστε να μην επαναληφθούν. 

ΙΧΘΕΙΣ
Θα αισθανθείτε ασφαλείς μέσα απ’ την αισθηματική σας σχέση και θα θέλετε να προσφέρετε περισσότερα. Η συμβίωσή σας μαζί του σας βρίσκει σύμφωνους. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr