Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2694 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 11/03/2018 | Διαβάστηκε 187 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Δευτέρα 12/3/2018 

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα γίνεστε ευάλωτοι στα αισθηματικά σας. Στους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου αφυπνίζονται κρυμμένα συναισθήματα και επιθυμίες. 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον έρωτα να πλανιέται ξεκινά με το ‘καλημέρα‘ η βδομάδα. Αν αυτό δεν είναι θετικό για τα αισθηματικά σας τότε τι είναι; 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή μέρα έχει να κάνει με την προβολή της προσωπικότητάς σας. Η ιδέα του ποιοι ήσαστε ενισχύετε και βοηθάει και τα αισθηματικά σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αισθάνεστε πως ο έρωτας σας απελευθερώνει απ’ τις δεσμεύσεις της καθημερινότητας. Εκδηλώστε αυτά που αισθάνεστε στο σύντροφο. 

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με το σύντροφο και με την οικογένεια του. Κάποιο άτομο απ’ το παρελθόν εμφανίζετε και πάλι στη ζωή σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας αέρας ρομαντισμού σας κυριαρχεί και εσείς εγκαταλείπετε μέρος του ορθολογισμού σας για να ζήσετε τις στιγμές που σας προσφέρονται. 

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή μέρα παροτρύνει κάποιους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε υφιστάμενο τους. Οι υπόλοιποι αναλαμβάνετε τα πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή μέρα βελτιώνει κατά πολύ την αισθηματική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον Έρωτα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα καθώς όλα δείχνουν, σας κάνει ευάλωτους και επιρρεπείς σε εξιδανικεύσεις, σε σχέσεις πλατωνικές και αμφίβολες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συνθήκες σήμερα σας βοηθούν να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να γνωρίσετε οι αδέσμευτοι τον άνθρωπο που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα σας κυριεύσουν έντονα συναισθήματα και διαθέσεις. Κάποια από αυτά θα έχουν αντίκτυπο στη στάση σας απέναντι στο σύντροφό τους. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να προσεγγίσετε τον άνθρωπο σας. Προβάλλετε όπως όλα δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο την προσωπικότητά σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr