Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2733 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 09/03/2018 | Διαβάστηκε 207 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Σαββατοκύριακο 10-11/3/2018 

Για Σάββατο 10/3 
ΚΡΙΟΣ
Η ανταγωνιστική σας διάθεση μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με το σύντροφό σας. Εκτονώστε την ορμητική σας συμπεριφορά σε αγαπημένα σας χόμπι. 

ΤΑΥΡΟΣ
Διατηρήστε τις προσδοκίες σας για κάποια άλλη στιγμή και μην πιέσετε το σύντροφο σε περίπτωση που η διάθεσή του δεν κυμαίνεται σε καλά επίπεδα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από διάφορες συγκυρίες εξομαλύνετε η αισθηματική σας ζωή. Προσέξτε, οι υποχωρήσεις σας μπορεί να σας δημιουργήσουν αργότερα προβλήματα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα αναζητάτε τη διασκέδαση μέσω φιλικών γνωριμιών. Σε κάποιους από εσάς μία φιλική γνωριμία, αργά το βράδυ θα καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια. 

ΛΕΩΝ
Ο κίνδυνος της διάλυσης μιας αισθηματικής σχέση προβλέπεται αυξημένος, ιδιαίτερα αν τελευταία βλέπετε πως τα προβλήματα σας έχουν αποξενώσει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα συναισθήματα σας θα είναι ευάλωτα και θα σας κάνουν επιρρεπείς σε αμφίβολες καταστάσεις. Μην θεοποιήσετε άτομα και μην εξιδανικεύετε στιγμές. 

ΖΥΓΟΣ
Εύνοια θα υπάρξει στα αισθηματικά σας. Ίσως σε κάποιους από εσάς να προκύψουν εντελώς αναπάντεχα γνωριμίες με κάποια πρόσωπα από το χώρο της εργασίας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα υπάρξουν στιγμές που θα είστε σκεφτικοί επηρεάζοντάς αρνητικά τον άνθρωπό σας. Κρατήσετε σταθερή τη θέση σας απέναντί του. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στις σχέσεις σας με τους γονείς σας δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να μεταφέρετε προς τον ερωτικό σας σύντροφο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποια σεξουαλικά προβλήματα που θα παρουσιαστούν σε ορισμένους από εσάς, προέρχονται απ’ το καθημερινού τους άγχος. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απελευθερωθείτε από το παρελθόν και οριοθετήστε τη ζωή σας. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια της σχέσης σας απωθημένα. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα θα επηρεάσει αρνητικά τον ψυχισμό σας, εκδηλώνοντας ανασφάλειες και προκαταλήψεις, με άμεσο αντίκτυπο την αισθηματική σας ζωή. 


Για Κυριακή 11/3  

ΚΡΙΟΣ
Θα πρέπει να ¨δουλέψετε¨ συνειδητά με οποιοδήποτε αρνητικό, κυριαρχικό και κτητικό σας συναίσθημα εάν δεν θέλετε να προκαλέσετε προβλήματα. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Οι ανασφάλειές σας γύρω από επαγγελματικά θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σας καθώς μία απαισιόδοξη στάση θα κρατήσετε απέναντι του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα πρέπει σήμερα να είστε προσεχτικοί στις αισθηματικές σας αποφάσεις για να μην παρασυρθείτε από ακραία συναισθήματα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις καλείστε να αντιμετωπίσετε από τον σύντροφό σας. Να είστε έτοιμοι να ακούσετε τα παράπονά του. 

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες και δυνατότητες να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, ενώ μία αίσθηση ελευθερίας θα ανοίξει νέους ορίζοντες! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Σήμερα θα δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις. 

ΖΥΓΟΣ 
Τα αισθήματα σας θα είναι εντονότερα προσελκύοντας τις ερωτικές περιπέτειες. Αφήστε λοιπόν ελεύθερο τον εαυτό σας στις όποιες προκλήσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σας ζωή. Δείξτε με τον τρόπο σας την εμπιστοσύνη σας στον άνθρωπό σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Σήμερα ενδέχεται να πιστέψετε πως όποιος έχει τα χρήματα έχει τα πάντα. Είναι όμως έτσι; Ή επιμένετε να πάρετε ένα μάθημα ζωής; 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σας περιμένουν ευχάριστες και ερωτικές στιγμές! Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε δεσμούς με νέες γνωριμίες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Ο σύντροφός σας, φαίνεται πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στα οικονομικά και δεν θα είναι και λίγες οι περιπτώσεις που θα θέλει να ακούσετε τη γνώμη του. 

ΙΧΘΕΙΣ 
Επανορθώστε για τα λάθη σας πριν να είναι αργά για τη σχέση σας. Άλλωστε ο σκοπός σας είναι η διατήρηση του δεσμού σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr