Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2707 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 08/03/2018 | Διαβάστηκε 222 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Παρασκευή 9/3/2018 

ΚΡΙΟΣ
Θα υπάρξουν πολλοί τρόποι για να εκφράσετε τον θαυμασμό και την αγάπη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ζήστε ευχάριστες στιγμές. 

ΤΑΥΡΟΣ
Καλό θα είναι να αποφύγετε να αναπτύξετε οποιεσδήποτε δεσμεύσεις με τα άτομα που θα γνωρίσετε απ’ τον φιλικό σας κύκλο, γιατί σύντομα θα αλλάξετε γνώμη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα δώσετε έμφαση στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ο σύντροφός σας, θα σας βοηθήσει σε αρκετές αναλαμβάνοντας τες ο ίδιος. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε τα πολλά λόγια αν πιστέψετε πως ο σύντροφος δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε στις ανάγκες σας. Προσαρμοστείτε με τις διαθέσεις του. 

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε να πέσετε σε λάθη και φροντίστε να μην εκμεταλλευτούν τα συναισθήματά σας. Υπάρχουν πιθανότητες ανάπτυξης σχέσης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν αντιμετωπίσετε προβλήματα, αναζητήστε σε εσάς τους ίδιους τη λύση που δεν έχετε ξεκαθαρίσει τι ζητάτε και προσπαθείτε να αναπληρώσετε κενά. 

ΖΥΓΟΣ
Η ιδιοσυγκρασία σας θα είναι ισχυρή. Μην αντιδράτε επιθετικά αν ο σύντροφος αντιδρά στα αποπνικτικά σας συναισθήματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ερωτικός τομέας σήμερα θα κυμανθεί για εσάς σε καλά επίπεδα. Εκφράστε τις απόψεις σας στο σύντροφο και προσπαθήστε να είστε σαφείς. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εμφανίζεστε ευδιάθετοι και με αυτοπεποίθηση, θα κατακτήσετε τα πρόσωπα που επιθυμείτε. Τα πράγματα θα είναι καλύτερα τις βραδινές ώρες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι αδέσμευτοι θα αυξήσουν τις ερωτικές τους κατακτήσεις με γνωριμίες που μπορεί να εδραιώσουν σχέσεις. Οι συνθήκες συνηγορούν στη γοητεία σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα υπάρχει η πιθανότητα κάποιο πρόσωπο από τον ευρύτερο επαγγελματικό σας χώρο να εκδηλώσει με διακριτικό τρόπο το ενδιαφέρον του. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα σας προικίζει με γοητεία και φέρνει ευχάριστες στιγμές. Πιστέψτε πως η τύχη σ’ αυτό τον τομέα είναι στο πλευρό σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr