Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2682 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 28/02/2018 | Διαβάστηκε 521 φορέςαπό τον Σταύρο Μιχαήλο
14990
όπως προβάλλεται στην εκπομπή 'Ζωή & Άστρα΄www.newtv.grΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

2 / 03 / 2018

 

Η πρώτη Πανσέληνος του μηνός Μαρτίου γίνεται στις 2-3-2018 και η ακριβής ώρα για εμάς στην Ελλάδα είναι στις 02:50πμ στις 11 μοίρες και 22΄ της Παρθένου με τον Ήλιο απέναντι της φυσικά στο ζώδιο του Ιχθύ.

Η Πανσέληνος αυτή έχει διάφορα ονόματα όμως τα επικρατέστερα είναι τα εξής. Οι Ινδιάνοι την έλεγαν Πανσέληνο του Σκουληκιού γιατί το χιόνι αρχίζει να λιώνει και οι γαιοσκώληκες κάνουν την εμφάνιση τους. Επίσης την έλεγαν και Πανσέληνο του Κόρακα αφού τα κοράκια αρχίζουν να κράζουν προαναγγέλλοντας το τέλος του χειμώνα. Οι πρώτοι Χριστιανοί αργότερα την ονόμασαν και Πανσέληνο της νηστείας αφού σχεδόν πάντοτε συμπίπτει με την αρχή της Σαρακοστής.

Επηρεάζει περισσότερο τα Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και ακόμα πιο πολύ εκείνους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου μέχρι και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου. Επίσης επηρεάζει και όσους έχουν πλανήτες γύρω στις 11 μοίρες των Μεταβλητών Ζωδίων.

Θα μας φέρει αρκετή υπερένταση αφού νιώθουμε ότι αλλά θέλουμε να κάνουμε και τελικά κάνουμε σχεδόν πάντα το αντίθετο. Είναι καλή για πρακτικά, οικονομικά αλλά και κοινωνικά ζητήματα. Παρουσιάζει όμως μια έλλειψη αυτοπεποίθησης και σταθερότητες.

Δεν είναι ιδιαιτέρα τρυφερή καθώς βγάζει αρκετή γκρίνια και προσπαθεί με πολύ πρακτικό τρόπο να δείξει την αγάπη της. Χρειάζεται προσοχή να μην επικρατήσει μέσα μας η ευθιξία και ο εγωισμός.

Το σεξ αυτήν την περίοδο παύει να είναι ευχαρίστηση και παίρνει την μορφή της κατάκτησης, αφού θα νιώθουμε ότι μόνο με το σεξ ο σύντροφο μας είναι δικός μας. Αυτές οι τάσεις κατοχής δεν θα περιοριστούν σε ψυχικό επίπεδο και θα επεκταθούν και στο υλικό.

Πρέπει όμως να δουλέψουμε σκληρά, να αποδείξουμε την αξία μας στους άλλους και τότε θα αμειφτούμε πλουσιοπάροχα. Ο Ήλιος φυσικά μας ευνοεί και όσοι ακολουθήσετε τις προσταγές του θα νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια οικονομική.

Ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνος να επιτευχθεί το καλό αποτέλεσμα αλλά η υπομονή και η επιμονή είναι απαραίτητο στοιχείο της επιτυχίας.

ΟΨΕΙΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Α) Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μας δίνει μεγάλη εσωτερική δύναμη και βάθος αλλά φουντώνει παρά πολύ και τον εγωισμό μας.

Η απόκτηση γνώσης και νέων πληροφοριών είναι μέσα στα βασικά ενδιαφέροντα μας και συνήθως μεταφέρουμε αυτά τα οποία διαβάσαμε ή μάθαμε και όχι τις δικές μας ιδέες και απόψεις. Καλό είναι να αναπτύξουμε και να μεταδώσουμε τις δικές μας θέσεις γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αναγνωριστούμε από τους γύρω μας.

Ο ιδεαλισμός, η έντονη φαντασία και η διαίσθηση μας θα είναι αρκετά ερεθισμένη αλλά χρειάζεται προσοχή στην έκφραση και στις εκτιμήσεις μας αφού θα έχουμε αρκετή υποκειμενικότητα.

Β) Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη μας δίνει έναν πολύ όμορφο και γλυκό τρόπο επικοινωνίας αν και αργό. Επίσης μας κάνει αρκετά καλοπροαίρετους και αναδεικνύει το καλό μας γούστο.

Υπάρχει εύνοια να ασχοληθούμε με εργασίες που απαιτούν καλλιτεχνικότητα και υπομονή. Θα είμαστε καλοί διπλωμάτες αυτήν την περίοδο και ότι απαιτεί λεπτούς χειρισμούς όπως και καλούς τρόπους θα το κάνουμε με ιδιαίτερη επιτυχία.

Οι γνωριμίες με ανθρώπους μικρότερης ηλικίας ή με νεανικό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς θα είναι καθημερινότητα για αρκετούς από εμάς.

Είναι πολύ καλή ευκαιρία για όσους θέλουν να μάθουν ξένες γλώσσες, να παρακολουθήσουν σεμινάρια και γενικά να αποκτήσουν νέες γνώσεις. Όσοι ασχολούνται με επικοινωνία και διάδοση γνώσεων δηλαδή δάσκαλοι, καθηγητές, δημοσιοσχεσίτες, διπλωμάτες, ρήτορες θα νιώσουν πολύ καλά αφού θα έχουν ιδιαίτερη δημοφιλία.

Γ) Το τρίγωνο του Δία με τον Ερμή και την Αφροδίτη μας δίνει φιλοσοφικό τρόπο σκέψης. Σκεφτόμαστε με γνώμονα το συνολικό καλό και όχι μόνο το ατομικό μας συμφέρον. Έτσι λοιπόν μιλάμε πολύ συχνά για ζητήματα που έχουν να κάνουν με το καλό όλων αλλά και για την παγκόσμια δικαιοσύνη.

Η αισιοδοξία μας και η ανάγκη μας να συνεργαστούμε αρμονικά με τους άλλους μας κάνει δημοφιλείς και μας δίνει μια πολύ καλή ευκαιρία να ευτυχούμε συναισθηματικά αλλά και οικονομικά.

Δ) Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο μας ευνοεί και μας δίνει οργανωτική ικανότητα σε αυτά που κάνουμε ή που θέλουμε να κάνουμε με σοβαρότητα, υπομονή και σταθερότητα. Θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι με πολύ υπεύθυνο και ηθικό τρόπο.

Η Πανσέληνος αυτή θέλει να κατανοήσουμε ότι η συνεργασία και το συλλογικό καλό μας προωθεί και αναπτύσσει την αγάπη και την δικαιοσύνη.

Τα εμπόδια και οι δυσκολίες που μας παρουσιάζει σε ατομικό επίπεδο γίνονται ευλογιές και πολύ χρήσιμα εργαλεία όταν αρχίσουμε να ασχολούμαστε με αυτά.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου γίνεται για εσάς τους Κριούς στον 6ο και 12ο οίκο σας. Πιστεύετε ότι δουλεύετε πολύ, προσφέρετε πολλά στην εργασία σας αλλά δεν εισπράττετε την αγάπη και την αποδοχή που αξίζετε.

Είστε αρκετά ευαίσθητοι αυτή την εποχή και σας έχει πιάσει μια τάση φυγής από ότι νομίζετε ότι σας ζορίζει. Θα είστε ονειροπόλοι και πολλές φορές θα προσγειώνεστε απότομα στην πραγματικότητα.

Θα δυσκολεύεστε λίγο να εκφραστείτε και παράξενο ωστόσο αληθινό για εσάς, θα νιώθετε αρκετή συστολή και δειλία. Χρειάζεται επίσης αρκετή προσοχή γιατί κάποιοι τους οποίους θεωρείτε φίλους θα αποδειχτούν μάλλον εχθροί.

Πρέπει να συγκεκριμενοποιήσετε τους στόχους σας αφού έχετε ένα εγκεφαλικό χάος που δεν σας βοηθά. Οι συζητήσεις με τους φίλους σας θα είναι αρκετά γενικές και με μεγάλες δόσεις ρομαντισμού.

Επίσης όσοι σκέπτεστε να αλλάξετε δουλειά κοινοποιήστε το αφού είναι παρά πολύ πιθανό να σας προταθεί κάτι πολύ καλύτερο και αποδοτικότερο από αυτό που έχετε.

Αξιοποιήστε την αυξημένη σας διαίσθηση, τον θετικό τρόπο σκέψης και την αγάπη που διαθέτετε αυτήν την περίοδο και με γνώμονα την υπομονή, που δεν είναι μέρος των προσόντων σας και πρέπει να την εξασκήσετε, θα νιώσετε και θα περάσετε αρκετά όμορφα και αρμονικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο 5ος και 11ος οίκο σας διεγείρονται για εσάς τους Ταύρους στην Πανσέληνο του Μαρτίου. Έχετε την βαθειά ανάγκη να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, να νιώσετε ασφάλεια, οικειότητα, άνεση και να χαλαρώσετε γενικότερα.

Είναι μια καλή περίοδος για εσάς να αναδειχθείτε μέσα από ομάδες, παρέες και να αναπτύξετε αρκετή δημοφιλία ειδικά στο γυναίκειο φύλο.

Θα θυμηθείτε σχέσεις και φίλους από τα παλιά και πολύ πιθανόν να θελήσετε να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε μαζί τους. Η επιβεβαίωση από τους άλλους είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για εσάς και θα την αποζητάτε με κάθε τρόπο.

Όσοι από εσάς έχετε κληρονομικά ζητήματα ή περιμένετε χρήματα από άλλες πηγές εκτός της εργασίας σας κινητοποιηθείτε αφού έχετε πολύ μεγάλη εύνοια.

Επίσης αρκετή εύνοια έχετε στα ερωτικά σας θέματα αφού η σκέψη σας γίνεται πιο θετική, η ομιλία σας αρκετά πιο αισθησιακή αν και εσείς οι Ταύροι έχετε συνήθως πολύ αρμονικό και γλυκό τρόπο ομιλίας.

Επίσης θα είστε αρκετά γενναιόδωροι με τους δικούς σας ανθρώπους και σπάνια θα νιώσετε μοναξιά και απόρριψη από αυτούς.

Όσοι έχετε παιδιά θα νιώσετε την ανάγκη να μιλήσετε μαζί τους και  να αναπτύξετε διάφορα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική πρόοδο και την δικαιοσύνη.

Πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες αυτήν την περίοδο στα θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σας, τους φίλους, να βγείτε, να διασκεδάσετε και να ρισκάρετε αν χρειαστεί, πράγμα δύσκολο για εσάς, αλλά αναγκαίο για την πρόοδο σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου γίνεται για εσάς τους Διδύμους στον 4ο και 10ο οίκο σας. Θα είστε λίγο κυκλοθυμικοί και ευερέθιστοι και θα αποφεύγετε τις πολλές βόλτες και κοινωνικές συναναστροφές.

Το σπίτι σας θα είναι το καταφύγιο και το ησυχαστήριο σας και εκεί θα δεχόσαστε φίλους και γνωστούς. Θα κρύβετε με μεγάλη επιτυχία τα συναισθήματα σας και θα ανοίγεστε αφού νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια στον συνομιλητή σας.

Είναι μια καλή περίοδος για εσάς σε ότι αφορά την καριέρα σας αφού σας ελκύει πολύ το να κατακτήσετε μια ηγετική θέση στην εργασία σας αλλά και στην κοινωνία. Η αυξημένη ευφυΐα που έχετε θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και θα σας προστατεύσει από συναισθηματικές συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο που δεν θα σας προωθήσουν.

Ευνοούνται περισσότερο όσοι ασχολούνται με επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την ομορφιά, την τέχνη και την διπλωματία. Αν και είστε άκρως επικοινωνιακοί και κάποιες φορές σας ξεφεύγουν και πληροφορίες που δεν είναι για δημοσιοποίηση, αυτήν την εποχή θα είστε αρκετά φειδωλοί και προσεκτικοί.

Αυτό μαζί με την καλή διπλωματική γλώσσα που θα διαθέτετε θα κάνει τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο και κάποιοι από αυτούς ίσως σας εξομολογηθούν κάποια από τα  μυστικά τους.

Η δράση και η πρωτοβουλία σας θα πρέπει από το θεωρητικό επίπεδο που είναι το δυνατό σας σημείο, να γίνει πράξη και τότε θα έχετε αποδοχή και επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο 3ος και 9ος οίκος σας διεγείρεται για εσάς τους Καρκίνους στην Πανσέληνο του Μαρτίου. Θα είστε αρκετά ευμετάβλητοι και η μέρα σας θα εξαρτάται από το πώς ξυπνήσατε. Εάν η διάθεση σας είναι θετική τότε όλα θα τα αντιλαμβάνεστε όμορφα και οι συνομιλίες σας θα είναι καλές. Στην αντίθετη περίπτωση όλα θα είναι αρνητικά.

Ευμεταβλητότητα υπάρχει και με τα αδέρφια σας αλλά και με τις σπουδές σας ενώ αντίθετα όσοι ασχολείστε με το γράψιμο, συγγράφεις, δημοσιογράφοι κλπ. θα έχετε αρκετή εύνοια αφού θα σας έρχονται συνεχώς νέες ιδέες.

Μικρές εξορμήσεις, εκδρομές αλλά και μεγάλα ταξίδια θα είναι στα ενδιαφέροντα σας και όσοι θελήσετε να σπουδάσετε στο εξωτερικό ή να πάτε για να γνωρίσετε νέους λαούς και νέες κουλτούρες, θα περάσετε πολύ όμορφα και θα γεμίσετε τις μπαταριές σας με πολύ θετική ενέργεια.

Ευνοείται η μετακόμιση στο εξωτερικό όπως επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε ή να κάνετε σχέση με άτομο από το εξωτερικό. Θα έχετε την τάση να υπερκαλύψετε τα γεγονότα, αυτό όμως πιθανόν θα κουράσει τους συνομιλητές σας και να γίνει αφορμή αντιπαραθέσεων.

Το γράψιμο, το διάβασμα, η φιλοσοφία, η απόκτηση και η μετάδοση γνώσεων θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και θα σας φέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη και ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου γίνεται στον 2ο και 8ο οίκο για εσάς τους Λέοντες. Αν και σας διακρίνει μια σταθερότητα, σαν σταθερό Ζώδιο που είσαστε, με αυτήν την Πανσέληνο θα νιώσετε οικονομική αστάθεια και κάποιες συναισθηματικές αλλαγές.

Η αστάθεια αυτή θα σας παρακινήσει να επανεξετάσετε τον τρόπο δράσης σας και να σας κάνει πιο ενεργητικούς. Ακόμα γίνεστε πιο ευαίσθητοι και αρχίζετε να αφουγκράζεστε με προσοχή τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων και να προσπαθήσετε να τις ικανοποιήσετε.

Τα συναισθήματα σας αποκτούν μεγάλο βάθος και με την ενεργοποίηση τους ανταπεξέρχεστε με επιτυχία στις αλλαγές. Εύνοια αρκετή έχετε όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με το κοινό, με εστιατόρια, με την εστίαση, κτηματομεσιτικά και άλλα παρόμοια.

Ακόμη όσοι περιμένετε κληρονομιές ή χρήματα από τρίτους, συντάξεις, επιδόματα, επιδοτήσεις που έχουν να κάνουν με το δημόσιο θα έχετε καλά νέα.

Θα αναπτύξετε μεγάλη περιέργεια και θα θέλετε να μαθαίνετε τα μυστικά των άλλων ενώ θα πρέπει να προσέξετε παρά πολύ να μην ανακατευτείτε σε καταστάσεις κρυφές ή να βρεθείτε στο μέσο κάποιας ίντριγκας.

Θα είστε γενικά λιγομίλητοι αφού θα μιλάτε μόνο για την ουσία και θα αποφεύγετε να πλατειάζετε κάνοντας ερωτήσεις πολύ διεισδυτικές και εύστοχες. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να κανονίζετε εσείς την ροή των πραγμάτων και έτσι διασφαλίζετε το καλύτερο για εσάς αφού για εσάς τους ίδιους δεν αποκαλύπτετε σχεδόν τίποτα στους συνομιλητές σας.

Το σεξ θα αποτελέσει μια πολύ καλή εκτόνωση αυτήν την εποχή και θα σας κάνει μεγάλο καλό να κοιτάξετε την δική σας ηρεμία και αρμονία αφού η συνεχής ενασχόληση με τις ζωές των άλλων θα σας φέρει κάποια στιγμή σε δύσκολη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς τους Παρθένους η Πανσέληνος του Μαρτίου γίνεται στον 1ο και τον 7ο οίκο σας. Η συμπεριφορά σας θα βασίζεται περισσότερο στο ένστικτο και λιγότερο στην λογική αναγνώριση των καταστάσεων.

Η αλήθεια είναι ότι θα εκπέμπετε έναν μαγνητισμό και η προσωπικότητα σας θα γίνει αρκετά μαγευτική. Η συναισθηματική και ψυχική ευαισθησία και παιδικότητα μαζί με την ειλικρίνεια που θα σας διακρίνει θα κάνει τους άλλους να έλκονται από εσάς.

Συχνά βέβαια τα ψυχολογικά αυτά σήματα που εκπέμπετε και ελκύουν τους άλλους έχουν αρκετή υποκειμενικότητα και τα συμπεράσματα που βγάζετε βασίζονται περισσότερο στην ικανοποίηση των δικών σας αναγκών και θέλω και πολύ λιγότερο στις ανάγκες των άλλων.

Έχετε ανάγκη να αναγνωρίζεστε και να επιβραβεύεστε από τους άλλους και για αυτό τον λόγο επιδιώκετε να βρίσκεστε με κόσμο. Είστε πολύ καλά με την εργασία και την συνεργασία καθώς αυτό έχει να σας μάθει πράγματα αλλά και να μάθετε εσείς πράγματα μέσα από αυτό.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες λοιπόν ευνοούνται και καλό είναι να φροντίσετε να μην αντιδράτε από το ένστικτο σας, που είναι παρά πολύ ισχυρό αλλά να κάνετε πάντα πριν ενεργήσετε και δεύτερες σκέψεις.

Η τέχνη και η ομορφιά σας απασχολούν πολύ και μαθαίνετε μέσα από καλλιτεχνικές παρέες αλλά και βιβλία τις νέες τάσεις και επιταγές της μόδας.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου γίνεται για εσάς τους Ζυγούς στον 12ο και 6ο οίκο σας. Αν και είσαστε το συντροφικότερο Ζώδιο αυτή την περίοδο νιώθετε λίγο απομονωμένοι και παραγκωνισμένοι. Η διαίσθηση σας είναι πάρα πολύ ανεπτυγμένη και αυτό σας κάνει καλούς ερμηνευτές της προσωπικότητας των άλλων.

Η αναποφασιστικότητα που έτσι και αλλιώς σας διακρίνει αυτήν την περίοδο είναι ιδιαίτερα οξυμένη. Προσοχή λοιπόν χρειάζεται για να αξιολογείτε σωστά και με λογική σειρά τα θέματα σας για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις οι οποίες αργότερα θα είναι πολύ δύσκολο να τις διαχειριστείτε.

Το πολύ καλό είναι ότι θα είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί και αποδοτικοί σε θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα. Στην εργασία σας θα είστε απόλυτα ακριβείς και λεπτολόγοι και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους προϊστάμενους σας.

Αυτή η περίοδος είναι πολύ καλή για εσάς να αρχίσετε διατροφή ή να αλλάξετε εντελώς τον τρόπο με τον όποιο τρώτε. Περισσότερα και μικρότερα γεύματα θα σας κρατούν σε καλή διάθεση και καλή φυσική κατάσταση ενώ η απουσία ζωικών λιπαρών θα σας κάνει καλό.

Η υγεία σας θέλει λίγη προσοχή αφού είστε αρκετά δεκτικοί σε ιώσεις. Κάντε ιατρικές εξετάσεις αφού η Πανσέληνος σας ευνοεί στα θέματα αυτά ώστε να προλάβετε καταστάσεις που τείνουν να σας δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα.

Στην εργασία σας αν και συνήθως θέλετε να είστε με πολύ κόσμο αυτήν την περίοδο θα είστε λίγο απομονωμένοι και απόμακροι.

Η φροντίδα και η στοργή για τους άλλους θα είναι στις προτεραιότητες σας και αυτό θα σας αποφορτίζει συναισθηματικά, αφού θα σας γεμίζει θετικά συναισθήματα. Δώστε λοιπόν προτεραιότητα στην λογική, προσπαθήστε να είστε δίκαιοι και αντικειμενικοί και καλό είναι να αναπτύξετε την αγάπη σας για τα ζώα αυτήν την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο 11ος και ο 5ος οίκος σας διεγείρονται για εσάς τους Σκορπιούς στην Πανσέληνο του μηνός Μαρτίου. Αν και γενικά έχετε λίγους φίλους  και εμπιστεύεστε σχετικά δύσκολα τους άλλους αυτή η Πανσέληνος σας κάνει πολύ κοινωνικούς και δημοφιλείς στους φίλους και στις παρέες σας, ενώ αναπτύσσονται και καινούργιες φιλίες.

Φροντίζετε να περνούν όμορφα μαζί σας και είστε πολύ ευδιάθετοι και εξυπηρετικοί μαζί τους. Αν και ανήκετε στα Σταθερά Ζώδια θα επιδείξετε μια ευελιξία και μια μεταβλητότητα που μπορεί να εκπλήξει ευχάριστα εκτός από τους άλλους και εσάς τους ίδιους.

Όσοι έχετε παιδιά θα έρθετε αρκετά κοντά τους, θα συζητήσετε, θα βγείτε και θα διασκεδάσετε μαζί τους. Είναι καλή εποχή για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, ίσως να ρισκάρετε λίγο παραπάνω επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά.

Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα είναι πολύ καλή περίοδος για σύναψη μελλοντικών συμβολαίων όπως επίσης και όσοι έχετε θέατρα, μπαρ, νυχτερινά κέντρα και αλλά συναφή επαγγέλματα.

Χρειάζεται όμως αρκετή αυτοσυγκράτηση αφού ο υπέρμετρος ενθουσιασμός και η έντονη ανάγκη προβολής του εγώ σας μπορεί να σας παρασύρουν σε υπερβολές.

Εκπέμπετε έναν μαγνητισμό και έναν ερωτισμό αυτήν την εποχή που δεν αφήνει πολλούς ασυγκίνητους. Ευνοούνται λοιπόν οι ερωτικές σχέσεις και ειδικότερα οι σχέσεις με άτομα μικρότερης ηλικίας.

Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί αυτή η Πανσέληνος σας ευνοεί περισσότερο σε παροδικές σχέσεις πάρα σε μόνιμες. Για τις γυναίκες που θέλουν να τεκνοποιήσουν είναι μια αρκετά καλή εποχή.

Αφεθείτε λοιπόν στην χαρά της ζωής, αφήστε την να σας κυριαρχήσει και μην επιτρέψετε στα αρνητικά συνήθως σενάρια που φτιάχνετε με το μυαλό σας να σας χαλάσουν αυτήν την πολύ καλή και εποικοδομητική Πανσέληνο για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς τους Τοξότες η Πανσέληνος του Μαρτίου ενεργοποιεί τον 10ο και 4ο οίκο σας. Η ανάγκη να προβάλλετε τον εαυτό σας στους άλλους γίνεται επιτακτική, ενώ παράλληλα προσπαθείτε να κρύψετε τα συναισθήματα σας.

Σας ενδιαφέρει παρά πολύ το τι θα πουν οι άλλοι για εσάς και αυτό είναι αντίθετο με την φύση σας που πολύ λίγο ενδιαφέρεται για την γνώμη τους και πολλές φορές γίνεστε ακόμη και αγενείς αν σας αμφισβητήσουν ή σας επιτεθούν λεκτικά.

Ο συντηρητισμός λοιπόν που εκπέμπετε σας ζορίζει αλλά αυτός πιστεύετε ότι είναι ο τρόπος που θα σας επιτρέψει να γίνετε αρεστοί και δημοφιλείς στους άλλους.

Η πίεση που έχετε στην δουλειά εκτονώνεται στο σπίτι όπου εκεί νιώθετε πολύ όμορφα και αρμονικά. Η ενδοσκόπηση που κάνετε εκεί θα είναι απαραίτητη για εσάς και θα αναδείξει μια κρυμμένη, πολύ όμορφη και ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας που μπορεί να την αξιοποιήσετε και επαγγελματικά εκτός από συναισθηματικά.

Ψυχολογείτε με πολύ σωστό τρόπο τους γύρω σας και άσχετα αν τους το λέτε ή όχι τους αξιολογείτε πολύ καλά. Θα ψαχτείτε πολύ και διανοητικά αυτήν την εποχή οπότε το διάβασμα, η μόρφωση, το ανέβασμα του διανοητικού σας επίπεδου όπως επίσης και η παρακολούθηση σεμιναρίων θα είναι στις προτεραιότητες σας.

Λόγω του ότι το σπίτι θα το βλέπετε σαν ησυχαστήριο θα θελήσετε να το ομορφύνετε και αυτό θα σας κάνει να αλλάξετε κάποια πράγματα που θα ανανεώσουν την ατμόσφαιρα.

Χρειάζεται αρκετή προσοχή να μην ξεφύγετε οικονομικά και παρασυρθείτε ξοδεύοντας χρήματα που θα σας λείψουν προς το τέλος του μήνα.

Καλή εποχή να αναπτυχθείτε διανοητικά, να φτιάξετε μια πολύ καλή σχέση με τον εσωτερικό σας εαυτό που θα σας δώσει πολλές απαντήσεις στα ζητήματα που χρειάζεστε για βελτίωση και αλλαγή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ                                                                             

Η Πανσέληνος του Μαρτίου γίνεται για εσάς τους Αιγόκερους στον 9ο και 3ο οίκο σας. Θα αναπτύξετε μεγάλη ερευνητική ικανότητα και παρά πολλές φορές θα προβλέπετε με πολύ μεγάλη επιτυχία προς τα που πηγαίνουν τα πράγματα.

Καλή περίοδος για να ταξιδέψετε και να ικανοποιήσετε την δίψα σας για περιπέτεια όπως και την περιέργεια σας για τα ήθη και έθιμα άλλων λαών.

Ευνοούνται οι σχέσεις με άτομα στο εξωτερικό. Επίσης οι σπουδές στο εξωτερικό όπως και η μετανάστευση. Η διάθεση σας θα σας κάνει να αναπτύσσετε φιλοσοφικές συζητήσεις και το συναίσθημα θα επικρατήσει της λογικής.

Όλο αυτό το μεταφυσικό περιβάλλον που θα δημιουργήσετε θα σας κάνει να σκεφτείτε με πολύ θετικό τρόπο, θα είστε ευδιάθετοι, ζωηροί και χαρούμενοι.

Πρέπει να δίνετε μεγάλη προσοχή και να εκφράζετε τις δικές σας σκέψεις και απόψεις και όχι να αναπαράγετε σκέψεις και ιδέες άλλων. Αναπτύσσετε συγγραφικό ταλέντο, ευφράδεια στον λόγο σας, γίνεστε αρκετά πνευματώδης και το χιούμορ σας είναι πολύ εύστοχο και σαρκαστικό.

Θα έχετε μια τάση να κολακεύσετε τους συνομιλητές σας και αυτό θα γίνει επειδή έχετε πολύ καλή διάθεση. Όσοι ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις, πωλητές και όσα επαγγέλματα έχουν σχέση με επικοινωνία ευνοείστε. Είναι καλή εποχή για κοινωνική αλλά και οικονομική άνοδο στην ζωή σας.          

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο 8ος και 2ος οίκο σας υποδέχονται την Πανσέληνο του Μαρτίου για εσάς τους Υδροχόους. Η μεταφυσική θα σας απασχολήσει αρκετά αφού σας δίνει συνεχή αλληγορικά όνειρα που έχουν την δυνατότητα βοήθειας αν τα ερμηνεύσετε σωστά ώστε να προλάβετε καταστάσεις αρνητικές.

Θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία να δείτε κάποια θέματα που σας απασχολούν μέσα σας και να τα αναγνωρίσετε οπότε θα μπορείτε να τα χειριστείτε και να τα ξεπεράσετε.

Η ανάγκη επίσης επιβεβαίωσης ότι ο σύντροφος σας σας αγαπά εκφράζεται με πολύ και παθιασμένο σεξ.

Είναι καλή αυτή η Πανσέληνος για όσους από εσάς εργάζονται σε τράπεζες, ασχολούνται με μετοχές ή τοποθετήσεις κεφαλαίων που ανήκουν σε άλλους και γενικότερα υπάρχει εύνοια στα χρηματοοικονομικά.

Θα έχετε κάποιες εκρήξεις ψυχολογικές αφού θα κληθείτε να ακολουθήσετε περισσότερο το ένστικτο παρά την λογική σας και αυτό για εσάς τους Υδροχόους είναι πολύ δύσκολο.

Οικονομικά θα υπάρχει μια υπεραισιοδοξία και μια χαλάρωση γιατί πιστεύετε ότι οι συνάδελφοι σας θα σας βοηθήσουν. Η διάψευση θα έρθει με πολύ ηχηρό τρόπο για αυτό πρέπει να βγείτε από την τεμπελιά σας, να δραστηριοποιηθείτε και να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας.

Τότε θα αμειφθείτε και θα αποκτήσετε οικονομική ασφάλεια που θα σας κάνει γενναιόδωρους με την σχέση σας και τους δικούς σας ανθρώπους.

Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις, μην αφήνετε τους άλλους να παίρνουν πρωτοβουλίες για εσάς και μάθετε να διαβάζετε τα όνειρα σας, αφού θα σας δείξουν το τι πρέπει να κάνετε για να αναβαθμίσετε την ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου γίνεται στον 7ο και 1ο οίκο σας για εσάς τους Ιχθύες. Η ανάγκη για αποδοχή από τους άλλους όπως και η συντροφικότητα, σας απασχολούν έντονα. Σας διακρίνει μια συνεχή συναισθηματική ευμεταβλητότητα ενώ κάνετε μεγάλη προσπάθεια να συνεργαστείτε με τους γύρω σας.

Στις προσωπικές σας σχέσεις είστε αρκετά τρυφεροί και διπλωματικοί. Προτιμάτε να υποχωρήσετε και να συμφωνήσετε σε θέματα που έχετε διαφορετική άποψη παρά να τσακωθείτε, αν και μέσα σας δεν αλλάζετε γνώμη.

Θα έχετε την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε από ότι νομίζετε ότι σας καταπιέζει αλλά πριν αρχίσετε να το εκφράζετε ξανασκεφτείτε το γιατί έχετε πολλές ψευδαισθήσεις αυτήν την εποχή.

Θα θελήσετε να πάρετε εσείς τα ηνία στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας και με τον γλυκό και διπλωματικό τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις είναι παρά πολύ πιθανόν να τα καταφέρετε.

Η ευγλωττία και η αναλυτική σκέψη με την οποία θα εκθέτετε τα επιχειρήματα σας στους άλλους, σας κάνει πολύ πειστικούς και μαζί με τον έντονα συναισθηματικό λόγο που διαθέτετε θα κερδίζετε την ουσία αλλά και τις εντυπώσεις.

Πρέπει φυσικά να είστε ειλικρινείς και να μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτά που υπόσχεστε γιατί εύκολα θα εκτεθείτε.

Να προσέξετε επίσης παρά πολύ τις σχέσεις σας αφού η γοητεία σας θα έλξει ερωτικά αρκετούς θαυμαστές και θα πρέπει να ισορροπήσετε ανάμεσα στην επιθυμία και στην λογική.

Πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε την γοητεία και τον μαγνητισμό σας για το καλό του συνόλου και όχι μόνο για προσωπικό όφελος και τότε η αμοιβή που θα εισπράξετε με αυτήν την Πανσέληνο θα είναι πολλαπλάσια των προσδοκιών σας.

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr