Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2683 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 25/02/2018 | Διαβάστηκε 141 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Δευτέρα 26/2/2018 

ΚΡΙΟΣ
Η αυτοέκφρασή σας, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με άνεση και πειστικότητα τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα και να έρθετε σε επαφή με ερωτικά πρόσωπα. Αφεθείτε ελεύθεροι στη μαγεία των στιγμών. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιες καταστάσεις, ανατρέπουν τη διάθεσή σας. Έντονη ερωτική έλξη και πιθανόν ιδιόρρυθμη συμπεριφορά θα παρατηρηθεί σε αρκετούς του Ζωδίου σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να εμφανίζεστε στον περίγυρο ήρεμοι, αλλά στο σύντροφό σας θα είστε γεμάτοι πάθος και θα έχετε την επιθυμία να μοιραστείτε μαζί του τα πάντα. 

ΛΕΩΝ
Επηρεάζετε αρνητικά η σχέση σας με το σύντροφο. Αντιμετωπίστε τη σχέση σας με φιλική στάση και μην δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα είστε παθιασμένοι! Αν εμπιστεύεστε το σύντροφό σας τότε θα ελπίζετε πως θα βιώσετε ένα ισόβιο πάθος που θα αντέξει στη φθορά του χρόνου. 

ΖΥΓΟΣ
Κάποιες  νέες γνωριμίες, αναστατώνουν αρκετούς Ζυγούς ακόμα και αν είναι ευχαριστημένοι απ’ την πορεία της αισθηματικής τους σχέσης. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα είστε ανασφαλείς σχετικά με τα όσα έχετε να δώσετε και θα έχετε εμμονές όσον αφορά τα λάθη παρελθόντος σας. Προσπαθείτε να μην επαναληφθούν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποβάλλετε οποιοδήποτε κτητικό συναίσθημα για να μην έχετε προβλήματα στη σχέση σας. Δεν σας ανήκει. Θέλει να είναι μαζί σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεχτείτε τα λάθη που έχετε κάνει στη σχέση σας για να ξεφύγετε απ’ τη συναισθηματική ανωριμότητα. Το πείσμα, θα αποδειχθεί καταστροφικό. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι εντάσεις που θα έρθουν και θα διαταράξουν τα νερά της ήρεμης σας ζωής με το σύντροφο, σύντομα θα αποδειχθούν εποικοδομητικές στη σχέση σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Εάν θέλετε η αισθηματική σας ζωή να βρίσκεστε σε καλά επίπεδα, απογυμνωθείτε. Δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Προβάλλετε τις απαιτήσεις σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr