Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2677 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 23/02/2018 | Διαβάστηκε 190 φορές


 

Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Σαββατοκύριακο 24-25/2/2018 

Για Σάββατο 24/2 

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα στρέφει το ερωτικό ενδιαφέρον των περισσοτέρων Κριών σε ευμετάβλητους ανθρώπους που θα γνωρίσουν απ’ τον κοινωνικό τους περίγυρο. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι απ’ τα αισθηματικά σας, κλείστε όλες τις μισάνοιχτες πόρτες για να σας ανοίξει η ζωή κάποια καινούργια. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Θα πρέπει να δημιουργήσετε απλές και φιλικές σχέσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο, δίνοντάς του το δικαίωμα να έχει τη δική του προσωπικότητα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι ατυχείς ερωτικές επιλογές του παρελθόντος μην σας κάνουν να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας. Μην προβάλετε συναισθήματα κατωτερότητας προς το σύντροφό σας. 

ΛΕΩΝ
Ίσως πολλοί από εσάς να έχουν την ανάγκη να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις που είναι αρνητικές στη σχέση τους, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα η ισχυρή σας αυτοπεποίθηση θα σας κάνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας «ανοιχτά» προς τον άνθρωπο που επιθυμείτε. 

ΖΥΓΟΣ 
Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου, είναι πιθανόν σήμερα κάποιο άτομο απ’ το στενό σας κύκλο να έλξει το ενδιαφέρον σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η σημερινή  μέρα μπορεί να δημιουργήσει φιλονικίες με το σύντροφο στο σπίτι, επηρεάζοντας την οικογενειακή ατμόσφαιρα, το συναισθηματικό και ψυχικό σας κόσμο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα προβλέπεται να είναι καλή για να ψυχαγωγηθείτε, να διασκεδάσετε και για να συναντήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο αισθησιασμός και η γοητεία σας γενικότερα θα σας βοηθήσουν σήμερα το βράδυ να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Σήμερα θα ξοδέψετε και θα κάνετε κάποιες κινήσεις για να εντυπωσιάσετε το ατόμου που σας ενδιαφέρει. Τέτοιες κοινότυπες κινήσεις δεν ταιριάζουν από εσάς. 

ΙΧΘΕΙΣ
Μία διάθεση έντονου ερωτισμού, θα παρατηρηθεί στη συμπεριφορά των περισσοτέρων από εσάς. Βρίσκετε τρόπους που θα αναζωογονήσουν τη σχέση. 

 

Για Κυριακή 25/2  

ΚΡΙΟΣ
Αφήστε στην άκρη τα προβλήματα και ζήστε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Οι ασήμαντες αφορμές δεν θα χαλάσουν το δεσμό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Εάν δεν θέλετε η ανασφάλεια να εισβάλει και πάλι στη ζωή σας, μην επιστρέψετε σε χαμένες ιστορίες. Εάν θέλετε να επιστρέψετε ξεκαθαρίστε για ποιο λόγο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Η αναζήτηση εμπειριών, θα έχει το ανάλογο κόστος. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Εάν αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην αισθηματική σας ζωή, γυρίστε το χρόνο πίσω και προσπαθήστε να κατανοήσετε τα λάθη σας το περασμένο καλοκαίρι. 

ΛΕΩΝ
Καλό θα είναι να μην επιτρέψετε σε κανένα οικογενειακό μέλος να παρέμβει ή να επηρεάσει τις αποφάσεις σας σχετικά με την προσωπική σας ζωή. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα εμφανίζονται όλες οι προοπτικές για τη δημιουργία μιας σωστή σχέσης ή την αναθέρμανση της υπάρχουσας. 

ΖΥΓΟΣ 
Κάποιες καταστάσεις, φαίνεται να ανατρέπουν τη διάθεσή σας, φέρνοντας αρνητική επίδραση στην σχέση. Μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και θα επηρεάσουν τις προθέσεις σας προς το σύντροφό σας. Το βράδυ περάστε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι με τον άνθρωπό σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες. Θα συνειδητοποιήσετε να εκδηλώνετε «ξένες» προς εσάς επιθυμίες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας ή να προσεγγίσετε ερωτικά τον σύντροφό σας γιατί θα απογοητευθείτε απ’ την απρόσιτη και παγερή του συμπεριφορά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συνειδητοποιείστε επιτέλους πως δεν γίνεται να τα έχετε όλα. Ή θα αισθάνεστε ασφάλεια αλλά και κάποιες στιγμές πλήξη ή θα έχετε αμφιβολίες. 

ΙΧΘΕΙΣ
Ίσως να έχετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας. Η σημερινή μέρα θα επηρεάσει αρνητικά το συναισθηματικό σας κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr