Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2691 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 21/02/2018 | Διαβάστηκε 284 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Πέμπτη 22/2/2018 

ΚΡΙΟΣ
Οι συνθήκες επηρεάζουν σήμερα τη σχέση σας. Αναζητάτε ελευθερίες και δεν θέλετε ο σύντροφος να ανακατεύετε στα προσωπικά σας ζητήματα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Το να υποπτεύεστε αυτούς που σας αγαπούν ή ακόμα και να είστε κτητικοί δεν είναι σωστό. Η υποψία σας κάνει ν' αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πρέπει να μάθετε να χαλαρώνετε και να εκφράζετε την σεξουαλικότητά σας που είναι μπλοκαρισμένη από το φόβο της αποτυχίας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έντονες αρέσκειες και απαρέσκειες θα κυριαρχήσουν στην ψυχοσύνθεσή σας. Φροντίστε αυτή η συμπεριφορά να μην έχει αντίκτυπο στη σχέση σας. 

ΛΕΩΝ
Φαίνεται πως αρκετοί Λέοντες θα στείλουν και θα δεχτούν αρκετά ερωτικά μηνύματα στο κινητό τους. Εκφράσετε τα συναισθήματά σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα προβλέπεται να είναι ευχάριστη για την συντροφική ζωή των Παρθένων του δευτέρου δεκαημέρου, που θα αισθανθούν ιδιαίτερα ασφαλείς. 

ΖΥΓΟΣ
Εάν θέλετε η αισθηματική σας ζωή να βρίσκεστε σε καλά επίπεδα, απογυμνωθείτε. Δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Προβάλλετε τις απαιτήσεις σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκδηλώνεστε με έντονο τρόπο προς το σύντροφό σας. Πορεύεστε μαζί, ζείτε καταστάσεις και εξελίσσεστε ψυχικά και πνευματικά και οι δύο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα προβλέπεται συναρπαστική. Τα συναισθήματα σας σε συνδυασμό με τις απρόοπτες εξελίξεις δίνουν χρώμα στη ζωή σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επέμβαση μελών της οικογενείας στα αισθηματικά, μπορεί προσωρινά να βοηθήσει, αλλά σύντομα θα σας προβληματίσει καθώς δίνετε λαβές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα είστε εγκάρδιοι, φιλικοί και αισιόδοξοι. Η αισθηματική σας σχέση, πέρασε θύελλες, αλλά άντεξε. Τώρα, δεν έχετε λόγο για να ανησυχείτε. 

ΙΧΘΕΙΣ
Αρκετοί Ιχθείς θα βρουν τον έρωτα της ζωής τους από κάποιες απρόσμενες γνωριμίες που θα συμβούν στην εργασία τους. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr