Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2675 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 19/02/2018 | Διαβάστηκε 231 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τρίτη 20/2/2018 

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα η μέρα αφυπνίζει και πάλι το πάθος και τις επιθυμίες σας κάνοντάς σας να αναζητάτε το βράδυ έντονες ερωτικές απολαύσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε οφείλονται στην ανασφάλειά σας. Με τον τρόπο σας μπλοκάρετε κάθε τι για να την ξεπεράσετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εμφανίζεστε συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Ψάξτε τρόπους ν' απαλλαχθείτε από φαντασιώσεις και μην εξιδανικεύετε καταστάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα οι καταστάσεις όπως εμφανίζονται στο μεγαλύτερο μέρος τους φαίνεται να παίζουν υποστηρικτικό ρόλο στις σχέσεις σας. Στους αδέσμευτους θα προκύψουν ευκαιρίες. 

ΛΕΩΝ
Η συγκατοίκηση με τον ερωτικό σύντροφο και οι διαφορές των χαρακτήρων και των συνηθειών σας, σας δείχνουν έμμεσα αν η σχέση σας μπορεί να σταθεί. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα σας παροτρύνει να πάρετε αποφάσεις. Οι αποφάσεις αυτές, δεν θα πρέπει να ληφθούν εάν δεν εκφράσατε τα παράπονά σας στο σύντροφο. 

ΖΥΓΟΣ
Δεχτείτε τα λάθη που έχετε κάνει στη σχέση σας για να ξεφύγετε απ’ τη συναισθηματική ανωριμότητα. Το πείσμα, θα αποδειχθεί καταστροφικό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συνθήκες όπως προκύπτουν ευνοούν την αισθηματική σας ζωή. Ανταποκρίνεστε στα καλέσματα και ευαισθητοποιείστε καταλαβαίνοντας τα συναισθήματα του άλλων. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα έλκετε κάποια άτομα που δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν όπως θα θέλατε ή δεν θα είναι ξεκάθαρα απέναντί σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον αισθηματικό τομέα, οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η δεσποτική συμπεριφορά του συντρόφου είναι βέβαιο πως θα σας προκαλέσει μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα διαταράξουν τη σχέση σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Κάποιες κινήσεις σας, όπως και τα λόγια σας, ενδέχεται να πληγώσουν ή να προσβάλλουν το ταίρι σας δημιουργώντας παρεξηγήσεις στη σχέση σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr