Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2695 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 11/02/2018 | Διαβάστηκε 238 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Δευτέρα 12/2/2018 

ΚΡΙΟΣ
Από μία καινούργια οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Ενδέχεται να υπάρξει απομάκρυνση του συντρόφου σας κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ειδικά εάν τελευταία η στάση σας έχει γίνει ψυχρή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι περισσότεροι Δίδυμοι θα δεχτούν ανοιχτές ερωτικές προκλήσεις από τον επαγγελματικό χώρο. Μην αναμείξετε τη δουλειά με τα αισθηματικά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προτιμήστε μία ήρεμη συζήτηση από μία διαλεκτική ρήξη με τον σύντροφό σας. Με ευλάβεια όμως, θα πρέπει να σέβεστε και τις δικές του απόψεις. 

ΛΕΩΝ
Η μέρα σήμερα αφυπνίζει τα συναισθήματά σας φέρνοντας θετική επίδραση στα αισθηματικά αρκεί να προσέξετε τον τρόπο της έκφρασής σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα σας προσφέρει ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας. Καθώς φαίνεται το βράδυ θα εκφράσετε με άνεση τα συναισθήματά σας. 

ΖΥΓΟΣ
Η λεκτική έκφραση των αισθημάτων σας θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Πείτε στο σύντροφό σας πως αισθάνεστε για αυτόν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εμφανίζεστε γοητευτικοί κερδίζοντας τις πρώτες εκτιμήσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Αποφύγετε να τον εκμεταλλευτείτε συναισθηματικά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι καταστάσεις της σημερινής μέρας ενδέχεται να επιδράσουν αρνητικά στη σχέση σας καθώς θα πιστέψετε πως όλες τις υποχρεώσεις της έχετε αναλάβει εσείς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες υποχρεώσεις σας αναγκάζουν παρά τη θέλησή σας, να απομακρυνθείτε για λίγο απ’ το σύντροφό σας. Να είστε έτοιμοι να ακούσετε παράπονα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Η ανάγκη αυτή θα οδηγήσει αρκετούς από σας στο φλερτ και σε παράλληλες σχέσεις. 

ΙΧΘΕΙΣ
Μπορεί να εμφανίζεστε ήρεμοι, αλλά με το σύντροφό σας θα είστε γεμάτοι πάθος και θα έχετε την επιθυμία να μοιραστείτε μαζί του τα πάντα. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr