Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2688 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 07/01/2018 | Διαβάστηκε 256 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Δευτέρα 8/1/2018 

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα σας υπόσχεται ερωτικές στιγμές! Οι αδέσμευτοι έχουν πιθανότητες να γνωρίσετε το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον τους. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι συνθήκες όπως προκύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής ημέρας φαίνεται να μην ευνοούν την αισθηματική σας ζωή. Μην τρώγεστε με τα ρούχα σας στο σπίτι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια συναισθηματική αντίθεση με τους άλλους ίσως σας χαλάσει τη διάθεση. Η υποψία σας κάνει ν' αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για σας η μέρα είναι αρκετά καλή.  Είναι καλή γιατί ο σύντροφος με πολλούς τρόπους ανοίγεται μπροστά σας.  Δείτε τα συναισθήματά σας να απογειώνονται! 

ΛΕΩΝ
Στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζονται σήμερα για εσάς κάποιες ευκαιρίες που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα της σχέσης σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο σύντροφος σας αποδεικνύει με κάθε τρόπο τη στοργή του. Μην είστε ανασφαλείς στη σχέση σας. Δείτε τα πράγματα απ’ τη θετική τους όψη. 

ΖΥΓΟΣ
Άλλοι πολύ και άλλοι λίγο θα εξωτερικεύσετε προς το σύντροφο σας ακραία και βαθιά συναισθήματα. Το βράδυ ψυχαγωγηθείτε με το σύντροφό σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρουσιάζεστε προς το σύντροφο εσωστρεφείς θέλοντας να προστατεύσετε το συναισθηματικό σας κόσμο από βαθιές πληγές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα έμφαση θα δώσετε στα αισθηματικά σας. Κάποιες ευχάριστες μετακινήσεις και αισθηματικές συναντήσεις θεωρούνται δεδομένες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθήστε να συμπαρασταθείτε στις ανασφάλειες του συζύγου σας. Μικροδωράκια και διασκέδαση θα συμβάλλουν στην ανανέωση του δεσμού. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υπέροχη ημέρα θα είναι η σημερινή, όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Εκδηλώστε το πάθος σας και αφεθείτε το βράδυ στις στιγμές. 

ΙΧΘΕΙΣ
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Κρατήσετε σταθερή τη θέση σας και μην προβληματίζετε το ταίρι σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr