Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2694 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 12/12/2017 | Διαβάστηκε 336 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τετάρτη 13/12/2017 

ΚΡΙΟΣ
Θα δαπανήσετε περισσότερα χρήματα για κάποιες απολαύσεις. Ο ¨έρωτας¨ θα κυριαρχήσει με την παρουσία ενός νέου προσώπου. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι πιθανότητες είναι αυξημένες να σας προκύψουν αισθηματικές συναντήσεις που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματα σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα συναισθήματα του συντρόφου σας, σε συνδυασμό με τις εκπλήξεις του, επαναφέρουν την αισθηματική σας ζωή και πάλι σε καλά επίπεδα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανταπόκριση που θα βρείτε από το άλλο φύλο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της μέρας. Η παρουσία σας τραβά τα βλέμματα… 

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα ζήσετε στιγμές πάθους. Το πάθος στη σχέση σας αναζωπυρώνεται και οι επιθυμίες σας λειτουργούν σας καταλύτης στη χημεία της σχέσης σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν πιστεύετε πως είστε ο ένας για τον άλλον μην αφήσετε τα προβλήματα να διαβρώσουν τη σχέση. Τις δυσκολίες λύστε τις και μην ξεσπάτε στο σύντροφό σας. 

ΖΥΓΟΣ
Η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με άνεση και πειστικότητα τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες και δεν αποκλείετε να συνειδητοποιήσετε πως θα προβάλετε «ξένες» προς εσάς διαθέσεις και επιθυμίες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα προσφέρετε για μία βόλτα με το σύντροφο. Χαρείτε τις ομορφιές της φύσης και κάντε ότι θέλετε για να ανανεώσετε τη σχέση σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η παρουσία σας θα είναι εντονότερη, φέρνοντας θεμιτά αποτελέσματα στα αισθηματικά σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα αισθανθούν την αγάπη του συντρόφου τους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν είστε αδέσμευτοι, κάποια φιλικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για την ευτυχία σας, φαίνεται να σας συστήσουν με κάποιο πρόσωπο. 

ΙΧΘΕΙΣ
Αν στις προηγούμενες σχέσεις δεν καταλάβατε πολλά σχετικά με την αγάπη δεν σας ευθύνεται ο τωρινός σας σύντροφος για να βγάζετε ανασφάλειες. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr