Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2688 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 07/12/2017 | Διαβάστηκε 372 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Παρασκευή 8/12/2017 

ΚΡΙΟΣ
Η ευαισθησία σας, όσο και αν προσπαθείτε να τη κρύψετε, σας βοηθά σήμερα να αμβλύνετε τις διαφορές που υπήρξαν με το σύντροφό σας τη χθεσινή μέρα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Μην είστε εύθικτοι, ούτε να παίρνετε τα λόγια του συντρόφου σας κατάκαρδα. Το βράδυ, μην είστε απαιτητικοί προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάντε κάτι να αλλάξει η διάθεσή σας που έχει επηρεαστεί απ’ την εξέλιξη των καθημερινών σας ζητημάτων και έχουν με τη σειρά τους επίδραση και στο δεσμό σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα ο έρωτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τους περισσότερους του ζωδίου σας και ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους. 

ΛΕΩΝ
Το πάθος που θα έχετε για να ζήσετε τη ζωή και κάθε της πρόκληση που σας χαρίζει δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Αφήστε τον έρωτα να σας παρασύρει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευχάριστες επαφές και πιθανόν νέες αισθηματικές γνωριμίες ίσως να προκύψουν από το φιλικό περιβάλλον. Διασκεδάστε και γοητεύστε τον περίγυρο. 

ΖΥΓΟΣ
Ενδέχεται να εξαπατηθείτε από κάποια πρόσωπα που θα σας εκμεταλλευτούν και θα σας πλησιάζουν αφυπνίζοντας τα συναισθήματά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, απομακρυνθείτε από ανασφάλειες και όλα θα πάνε καλύτερα. Μην στέκεστε σε λεπτομέρειες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συζητήσεις σας καλό θα είναι να μην στραφούν σε σημεία που θα κλονίσουν το δεσμό σας. Η τεταμένη ατμόσφαιρα δημιουργεί τάσεις παρεξήγησης. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα συναισθήματά σας αλλά και του συντρόφου σας, θα σας αναστατώσουν και θα νιώσετε μεγάλη συγκίνηση. Θα αναζητήσετε την ικανοποίηση και θα εκφραστείτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τη σημερινή μέρα, αν κάποιοι θελήσουν να σας γοητεύσουν, θα πρέπει εκτός των άλλων να σας διεγείρουν πνευματικά. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η ανάγκη σας γι' αλλαγή είναι πιθανόν να σας ωθήσουν σε μία ταραχώδη συναισθηματική ζωή με πολυποίκιλες εμπειρίες που δε θα διαρκέσουν πολύ. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr