Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2691 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 06/12/2017 | Διαβάστηκε 364 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Πέμπτη 7/12/2017 

ΚΡΙΟΣ
Η εγωιστική σας συμπεριφορά, μπορεί τη σημερινή ημέρα να φέρει απρόσμενες – αρνητικές εξελίξεις στο δεσμό σας. Διατηρήστε χαμηλούς τους τόνους. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι υποχρεώσεις που έχει επωμιστεί ο σύντροφος είναι πολλές. Φροντίστε να τον ξεκουράσετε και αν δεν βρείτε τρόπους, συμπαρασταθείτε του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αισθηματική σας ζωή ενδέχεται κατά κάποιο τρόπο να ασθενήσει απ’ τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας και έτσι το πάθος σας να περιοριστεί. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα είναι μια καλή ημέρα για τους περισσότερους από εσάς που θα θελήσουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους στο πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. 

ΛΕΩΝ
Ενδιαφερθείτε για τη σχέση σας και κάντε οτιδήποτε κρίνετε απαραίτητο για την ανανέωσή της. Εκδηλώστε την αγάπη σας θα βρείτε ανταπόκριση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι καταστάσεις σήμερα δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. 

ΖΥΓΟΣ
Η καλή σας διάθεση σας προτρέπει να προσφέρετε δώρα και εκπλήξεις προς το σύντροφό σας. Τα ερωτικά σας πάθη ‘φουντώνουν‘ και βρίσκουν ανταπόκριση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπαθήστε να είστε συνεπείς σε όσα έχετε υποσχεθεί προς τον ερωτικό σας σύντροφο και ας είστε έτοιμοι να δεχτείτε την κριτική του. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Απομυθοποιείτε πρόσωπα στηλιτεύοντας την επικοινωνία σας στον ερωτικό σας τομέα. Μην φέρνετε αδέλφια και σύντροφο σε ρόλο αντιπάλων. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα σήμερα σας επιφυλάσσει κάποιες εκπλήξεις για την αισθηματική σας ζωή. Σε άλλους ευχάριστες και σε άλλους δύσκολες… 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο έρωτας που αισθάνεστε φαίνεται σήμερα τόσο απ’ τις κινήσεις και τη διάθεσή σας, όσο και από την λαμπερή έκφραση του προσώπου σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις και η απαισιόδοξη σας στάση λειτουργούν καταλυτικά στην αισθηματική σας ζωή σήμερα, φέρνοντας δυσαρμονία στη σχέση σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr