Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις



Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2681 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

Save







Λάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 05/12/2017 | Διαβάστηκε 504 φορές



Ανδρέας Παπιδάς

από τον αστρολόγο
Ανδρέα Παπιδά
14990


 


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

2 έως 25 Δεκεμβρίου 2017

Η Αφροδίτη λατρευόταν από τους αρχαίους Έλληνες ως η θεά του έρωτα, της ομορφιάς, της σεξουαλικότητας, της ηδονής και της τεκνοποίησης. Οι Ρωμαίοι την ονομάζανε βένους (venus) και οι Αιγύπτιοι Αθώρ. Η γέννηση της έχει δυο εκδοχές και όπως μας βεβαιώνει ο Πλάτωνας, ισχύουν και οι δυο.

Η πρώτη εκδοχή που μας την αναφέρει ο Ησίοδος, λέει ότι ο Κρόνος έκοψε τα γεννητικά όργανα του πατερά του Αρχηγού των Θεών Ουρανού και τα πέταξε στον αφρό της θάλασσας. Μετά από λίγο από τον αφρό της θάλασσα  στο σημείο που είχαν πέσει τα γεννητικά όργανα του Ουρανού, ξεπρόβαλε η θεά Αφροδίτη. Από εκεί λοιπόν πήρε και το όνομα της.

Η δεύτερη εκδοχή, αυτή του Οδυσσέα, λέει ότι είναι κόρη του Δία και της Διώνης. Ο Πλάτωνας λοιπόν μας λέει ότι η Κρόνια εκδοχή αφορά τον πνευματικό αλλά και τον Πλατωνικό έρωτα δηλαδή είναι μια Ουράνια εκδοχή, ενώ η εκδοχή της γέννησης από τον Δια είναι η πάνδημος εκδοχή που αφορά τον σαρκικό, ηδονιστικό και υλιστικό έρωτα. Παρά το ότι ήταν η προστάτιδα των Ιεροδούλων γυναικών λατρευόταν με πολύ σοβαρότητα, ιερότητα, λιτότητα και πολύ μεγάλη πίστη.

Την καταγωγή της διεκδικούν τα Κύθηρα και η Κύπρος, γιατί αυτοί οι δυο τόποι την λάτρευαν και έκαναν θυσίες στο όνομά της περισσότερο από τους. Βέβαια όλοι γνωρίζουμε περισσότερο σαν τόπο καταγωγής την Κύπρο, αφού οι ίδιοι οι Κύπριοι ονόμασαν το νησί τους νησί της Αφροδίτης. Αυτή η μεγάλη αγάπη των Κύπριων βοήθησε  πάρα πολύ να ανθίσει η Κύπρος και στον τουρισμό. Λόγο της μοναδικής ομορφιάς της ο Δίας την πάντρεψε πολύ νωρίς με τον Ήφαιστο που δεν ήταν υπόδειγμα ομορφιάς αλλά λίγοι τολμούσαν να αναμετρηθούν μαζί του. Παρ όλα αυτά η Αφροδίτη, είχε αρκετούς εραστές, μεταξύ των οποίων ο Ποσειδώνας, που γέννησαν μαζί τον Έρυκα αλλά και το νησί της Ρόδου. Ακόμη με τον Ερμή γέννησε τον Ερμαφρόδιτο. Ο μεγάλος Έρωτας όμως της Αφροδίτης ήταν ο θεός Άρης που μαζί έκαναν τον Έρωτα αλλά και τον Φόβο. Ας την υποδεχτούμε στο ζώδιο του Τοξότη, όπου μπαίνει στις 2-12-2017 και της είναι ιδιαίτερα αγαπητό και ας δούμε την σχέση της και με τα υπόλοιπα έντεκα Ζώδια του Ζωδιακού.

ΚΡΙΟΣ

Σας έλκει πολύ η ιδέα να κάνετε  ένα ταξίδι στο εξωτερικό και καλά κάνετε και το σκέφτεστε αφού πέρα από τα αξιοθέατα, τα νέα ήθη και έθιμα που θα γνωρίσετε θα κάνετε και νέες γνωριμίες με άτομα με τα οποία θα αναπτύξετε κοινωνικές αλλά και πολύ πιθανόν ερωτικές σχέσεις. Θα αναπτύξετε επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για διαλέξεις και συζητήσεις φιλοσοφικού περιεχομένου και όσοι έχετε σχέση θα νιώσετε την ανάγκη ανανέωσης. Μικρά ταξίδια και σύντομες αποδράσεις θα σας δώσουν χαρά και ευχαρίστηση. Η αυξημένη κοινωνικότητα σας θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες διασκέδασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα συναισθήματα σας ζητούν επαναβεβαίωση γιατί νιώθετε λίγο ανασφαλείς στις κοινωνικές αλλά και ερωτικές σας σχέσεις. Επίσης ζητάτε περισσότερο από άλλες εποχές την ερωτική αγκαλιά του συντρόφου σας. Για εσάς τους ελευθέρους αλλάζει το συναισθηματικό πεδίο αφού η αναζήτηση συντρόφου έχει θετικό αποτέλεσμα.  Άτομα εξουσίας αλλά και άτομα με σταθερή εργασία θα γίνουν σύντροφοι σας. Ερωτικά ταξιδάκια, εκδρομές και εξορμήσεις είναι πολύ συχνές όπως και τα ψώνια τώρα στις γιορτές είναι πηγή χαράς για εσάς. Επίσης θα πάρετε πολλά δώρα, περισσότερα από αυτά που συνήθως παίρνετε αυτές τις μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεστε ίσως παρεξηγηθεί από τους άλλους. Σε αυτό φυσικά έχει βάλει το χεράκι του ο ανάδρομος Ερμής που θα σας χαλά την επικοινωνία και οι παρεξηγήσεις θα είναι καθημερινό θέμα. Παρόλα αυτά η Αφροδίτη στον Τοξότη σας χαρίζει κάποια εύνοια να γνωρίσετε αλλά και να κάνετε σχέση με ανθρώπους που ανήκουν στον καλλιτεχνικό χώρο. Όσοι δεν ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί ο έρωτας καραδοκεί στον χώρο εργασίας σας. Λίγη προσοχή και μετριοπάθεια θα πρέπει να έχετε μέχρι ο Ερμής να πάρει ίσια πορεία. Όσοι είσαστε σε σχέση, καλό είναι να κάνετε ένα μικρό ταξιδάκι αφού η σχέση σας χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας δώσει το σύνθημα να ασχοληθείτε με το σώμα σας. Καιρός για άθληση και δράση λοιπόν που θα συνεχίζεται και μετά το τέλος της άσκησης σας με περιπάτους και βόλτες στα μαγαζιά με αφορμή βέβαια τις γιορτές που έρχονται. Ο ρομαντισμός και η νοσταλγία θα σας κυριεύσουν με αναδρομές στα παιδικά σας χρόνια για το πως περνούσατε με τους δικούς σας αυτές τις άγιες μέρες οι οποίες θα σας κάνουν πολύ ευαίσθητους. Όσοι δεν έχετε σχέση θα έχετε πολλές ευκαιρίες στο γυμναστήριο ή γενικά σε χώρους άθλησης για νέες γνωριμίες. Επίσης θα ασχοληθείτε αρκετά με κατοικίδια.

ΛΕΟΝΤΑΣ

Η διασκέδαση, η χαρά και το παιχνίδι θα σας απασχολήσουν αυτήν την εποχή. Οι ελεύθεροι θα κάνετε αρκετές βόλτες και νυκτερινές εξορμήσεις και μέσα από αυτούς τους χώρους είναι πιθανόν να βρείτε το ταίρι σας. Ο έρωτας της ζωή σας μπορεί επίσης να ασχολείται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Οι δεσμευμένοι ασχολείστε πολύ με τα παιδιά σας. Δεν λείπουν φυσικά οι έξοδοι και η διασκέδαση όπως και ένα πέρασμα από λέσχες ή παρόμοιους χώρους. Όμορφα, χαρούμενα και με πολύ αγάπη θα κυλίσουν οι γιορτές για εσάς τους Λέοντες.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη σας βοηθά να αναπτύξετε την κοινωνικότητα σας που έτσι και αλλιώς διαθέτετε σε πολύ μεγάλο βαθμό και αυτό σας κάνει να νιώσετε όμορφα και αρμονικά. Βόλτες στα μαγαζιά, ψώνια, δώρα και καφέδες σε πολυσύχναστα και πολύβουα στέκια,  θα είναι αφορμή για κοινωνικά σχόλια παρέα με τους φίλους αλλά και την σχέση σας. Όσοι είστε μονοί μια νέα γνωριμία που θα γίνει σε συγγενικό ή γειτονικό σπίτι μπορεί να αλλάξει  την ζωή σας. Υπομονή όμως μέχρι τις 26 του Δεκεμβρίου για να μην διαψευσθείτε. Σύντομα ταξιδάκια και μονοήμερες εξορμήσεις διανθίζουν την καθημερινότητα σας και δίνουν νέα πνοή στην διάθεση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη σε εσάς τους Σκορπιούς θα σας δώσει αρκετή ώθηση στα οικονομικά σας. Το σεξ που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σκέψης αλλά και της καθημερινή σας δράσης θα είναι πολύ πιο αισθησιακό ενώ οι ευκαιρίες για νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που μπορεί αργότερα να εξελιχτούν σε κάτι  ερωτικό, είναι προ των πυλών. Ευνοούνται οι γνωριμίες σε χώρους που αφορούν  χρηματοοικονομικά ζητήματα όπως τράπεζες, χρηματιστήριο, ανταλλακτήρια κλπ.  Πολλά δώρα θα κάνετε αυτή την εποχή και λόγω των ημερών αλλά και λόγω του ότι τα οικονομικά σας θα είναι σε καλή κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσετε πολύ όμορφα και θα έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση. Οι άλλοι θα σας βλέπουν με πολύ συμπάθεια και η λάμψη που θα εκπέμπετε θα φέρει πολύ κόσμο κοντά σας. Μέσα σε αυτούς θα υπάρχουν αρκετοί θαυμαστές. Δύσκολο να διαλέξετε λοιπόν και η λάθος επιλογή συντρόφου είναι αρκετά πιθανή. Αυτό θα το ανακαλύψετε με την ορθοδρόμηση του Ερμή που εκεί  θα φανεί η σοβαρότητα της σχέσης. Όσοι έχουν σχέση θα προγραμματίσουν κάποιο ταξίδι και θα περάσουν καλά. Αρκετές γνωριμίες θα προκύψουν επίσης με άτομα από το εξωτερικό, καθηγητές, δάσκαλους και διερμηνείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη για εσάς τους Αιγόκερους σας φέρνει μια τάση να θέλετε να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και πολλοί από εσάς θα θελήσετε να απομονωθείτε. Τα ερωτικά σας τα κρατάτε μόνο για εσάς και τον σύντροφο σας και ακόμα και οι κοντινές εξορμήσεις που θα κάνετε θα θέλετε να μείνουν κρυφές. Εύνοια θα έχετε στην δημιουργία κρυφών σχέσεων αλλά μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή ή θα αποκαλυφθούν ή θα λήξουν. Προσοχή στην απογοήτευση και την εσωστρέφεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Μια φιλική σχέση ίσως γίνει ερωτική. Άλλωστε για εσάς τους Υδροχόους η σχέση μεταξύ φίλου και συντρόφου είναι το ίδιο και το αυτό. Ο έρωτας για εσάς βρίσκεται μέσα σε συλλόγους, στις παρέες, με άτομα που είναι πιλότοι, δουλεύουν σε αεροπορικές εταιρίες ή ακόμα ασχολούνται με εναλλακτικός τρόπους εκγύμνασης, θεραπείας και διατροφής. Τα ταξίδια αυτήν την εποχή θα είναι περισσότερο νοητικά παρά πραγματικά και θα νιώθετε ότι όλος ο κόσμος είναι αδέλφια σας. Νέες πρωτότυπες ιδέες και πρωτοποριακοί τρόποι δράσης θα είναι η καθημερινότητα σας και ο σύντροφος σας θα γίνει φίλος και ο φίλος μάλλον σύντροφος.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη θα πυροδοτήσει τα συναισθηματικά σας μέσα στον χώρο που δραστηριοποιήστε και μάλιστα με άτομα που έχουν έναν ανώτερο επαγγελματικό ρόλο στην εργασία σας. Ακόμα κάποια επαγγελματικά ταξίδια θα σας φέρουν εκτός από πολύ καλά επαγγελματικά αποτελέσματα και πολύ κοντά στη δημιουργία μιας νέας ερωτικής σχέσης. Μια νέα λοιπόν ερωτική αλλά και ρομαντική σχέση είναι πολύ πιθανή και θα νιώθετε τέλεια. Κάντε όμως λίγη υπομονή μέχρι να έρθει ο Ερμής σε ορθή πορεία για να μην απογοητευθείτε.

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr