Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2682 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 04/12/2017 | Διαβάστηκε 328 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τρίτη 5/12/2017 

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα οι περισσότεροι Κριοί, έχουν τη διάθεση να εξωτερικεύσουν τις επιθυμίες τους στο σύντροφο. Η στάση αυτή βελτιώνει κατά πολύ τη σχέση τους. 

ΤΑΥΡΟΣ
Καλές σχέσεις με το περιβάλλον και ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αισθηματική σας ζωή θα σας δημιουργήσουν μια καλή κατάσταση σήμερα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χαλαρώστε, περιποιηθείτε τον εαυτό σας, την εξωτερική σας εμφάνιση και το σύντροφό σας. Ο σύντροφός σας, σας αποδεικνύει την αγάπη του. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να είστε προσεχτικοί ως προς τη σχέση σας με το σύντροφο και να μην τον προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας. 

ΛΕΩΝ
Οι εφήμερες σχέσεις μπορεί να σας συγκινούν και να επιβεβαιώνεστε, αλλά γνωρίζετε πως δεν θα μπορέσουν να σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην πάρετε κανέναν άλλο ρόλο στη σχέση σας, εκτός αυτού που πρέπει. Του συντρόφου! Η ταύτισή σας με γονικούς ρόλους θα δημιουργήσει προβλήματα. 

ΖΥΓΟΣ
Οι συνθήκες σήμερα σας δημιουργούν προβλήματα αισθηματικής φύσης. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες με το σύντροφό σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πάθος και η ένταση που αναζητάτε να ζήσετε με το ταίρι σας δεν θα μην είναι αποδεκτά από εκείνο. Η καθημερινότητα έχει προσβάλει τον ψυχικό του κόσμο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τελευταίο διάστημα πιέζεστε απ’ το οικογενειακό σας περιβάλλον και απ’ τις αμφιβολίες σας για το αν θα τα καταφέρετε. Ηρεμίστε, μην ξεσπάτε στο σύντροφό σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται για την βελτίωση της σχέσης σας μην μείνουν ανεκμετάλλευτες, καθώς η σχέση βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ριζοσπαστικές αλλαγές ενδέχεται να συμβούν στο γάμο ή σε κάποια μακροχρόνια αισθηματική σας σχέση και κάποιοι τσακωμοί θα είναι αναπόφευκτοι. 

ΙΧΘΕΙΣ
Γοητεύετε και όλα είναι πιθανά! Είναι πολύ εύκολο για εσάς κυρίως για τους αδέσμευτους για να αιχμαλωτίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr