Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις



Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2692 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

Save







Λάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 03/12/2017 | Διαβάστηκε 364 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Δευτέρα 4/12/2017 

ΚΡΙΟΣ
Η επιθυμία σας να περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υπήρξε μεταξύ σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Εφαρμόστε έναν συναισθηματικό αυτοέλεγχο και μην ζητάτε συνεχώς υποχωρήσεις από τον σύντροφο σας ούτε φυσικά να είστε κτητικοί απέναντί του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εμφανίζεστε σοβαροί και υπεύθυνοι σε κάθε υποχρέωση σας απέναντι στον άνθρωπό σας, αλλά και αρκετά καταθλιπτικοί, επηρεάζοντάς τον αρνητικά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φανείτε προσεχτικοί καθώς η αστάθεια του χαρακτήρα σας ενδέχεται να προκαλέσει το σύντροφό σας, φέρνοντας απρόσμενες συνέπειες στη σχέση. 

ΛΕΩΝ
Η σχέση σας φαίνεται να επηρεάζεται από τη γνώμη τρίτων. Απομακρυνθείτε από τα είδωλα των γονιών σας και τις ανασφάλειές τους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ευαισθησία κάποιες στιγμές αγγίζει τα όρια της υπερβολής, προκαλώντας προβλήματα στο δεσμό σας. Απομακρυνθείτε από βιώματα του παρελθόντος. 

ΖΥΓΟΣ
Η διάθεσή σας, που σας κάνει κοινωνικούς και αισιόδοξους κερδίζει σήμερα τον σύντροφό σας και σας παροτρύνει να ζήσετε ευχάριστες στιγμές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα σας κυριεύσουν οι ανασφάλειές σας. Το σίγουρο είναι πως θα έχουν αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή. Μην παρασυρθείτε σε λάθος αποφάσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν εμπιστεύεστε το σύντροφό σας, μην διστάζετε να του δώσετε ελευθερία στη σχέση σας. Οι στιγμές μεταξύ σας δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας, ξεπερνιούνται τόσο απ’ την κατανόηση του συντρόφου σας όσο και απ’ τη δική σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα χρειαστεί να σκέφτεστε θετικά για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και τα οράματα που έχετε για την αισθηματική σας σχέση. 

ΙΧΘΕΙΣ
Στον αισθηματικό τομέα οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον φιλικό και ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr