Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2680 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 10/11/2017 | Διαβάστηκε 285 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Σαββατοκύριακο 11-12/11/2017 

Για Σάββατο 11/11 

ΚΡΙΟΣ
Την αρμονία που αναζητάτε στο δεσμό σας, είναι βέβαιο πως θα την βρείτε. Ο σύντροφός σας, εκδηλώνει  την αγάπη του και τις διαθέσεις του. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Αυξάνονται οι πιθανότητες ανάπτυξης ενός ερωτικού δεσμού. Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε έντονες ερωτικές απολαύσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα θα είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας απομακρύνοντας το ταίρι σας. Η στάση σας δεν επιτρέπει τη συνέχεια του δεσμού σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Αρκετοί Καρκίνοι ψάχνετε σήμερα κάποια ερωτική περιπέτεια. Τα αισθήματα σας και η αποδοχή του περιβάλλοντος ανανεώνουν τη διάθεση σας. 

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή ημέρα για τους περισσότερους από εσάς που θα θελήσουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ενδέχεται να υπάρξει απομάκρυνση του συντρόφου ειδικά εάν τελευταία η στάση σας έχει γίνει ψυχρή απ’ τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. 

ΖΥΓΟΣ 
Το να κάνετε σχέδια με το σύντροφό σας, είναι εποικοδομητικό. Το να πείτε όμως μεγάλα λόγια, θα αποδειχθεί καταστροφικό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η επέμβαση ενός μέλους της οικογενείας σας σε μια ερωτική υπόθεση, μπορεί να σας βοηθήσει, αλλά σύντομα θα σας προβληματίσει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Οι δεσμευμένοι θα πάρουν σήμερα δυναμικές αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για την ανάπτυξη μιας έντονης περιπέτειας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δίνετε έμφαση στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Θα δώσετε έμφαση στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ο σύντροφός σας, θα σας βοηθήσει σε αρκετές αναλαμβάνοντας τες ο ίδιος. 

ΙΧΘΕΙΣ 
Καθώς φαίνεται είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τα όνειρά σας και τη ζωή σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Απομακρύνετε τους ενδοιασμούς σας. 

 

Για Κυριακή 12/11  

ΚΡΙΟΣ
Αποφύγετε σήμερα αγαπητοί μου φίλοι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις καθώς ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι φορτισμένος. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Η σημερινή μέρα επηρεάζει την εξωτερική σας εμφάνιση και την συμπεριφορά σας αντανακλώντας θετικά μηνύματα στα αισθηματικά σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η σχέση σας φαίνεται να περνά μία παροδική κρίση καθώς δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα δικά σας πρότυπα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Δεν είναι σωστό να παίζετε με το αντικείμενο του πόθου σας χωρίς να δίνετε σαφείς ενδείξεις. Αν δεν σας ελκύει αφήστε το να αποδράσει. 

ΛΕΩΝ
Οι συνθήκες σήμερα, επηρεάζουν την εξωτερική σας εμφάνιση και την συμπεριφορά σας αντανακλώντας θετικά στην αισθηματική σας ζωή. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Αν η σχέση σας έχει ανάγκη από μία ανανέωση, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για ν’ αποφασίσετε ένα ταξίδι αναψυχής με το ταίρι σας. 

ΖΥΓΟΣ 
Οι καταστάσεις της σημερινής ημέρας θα αυξήσουν τον ερωτισμό και τη σεξουαλικότητά σας. Το βράδυ αποφύγετε τις υπερβολές στη διασκέδαση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η αυτοέκφρασή σας συνδυάζεται με την συγκρατημένη σας αισιοδοξία χαρίζοντάς σας έναν ακαταμάχητο ερωτισμό που γοητεύει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συναισθηματική καταπίεση που προέρχεται από το σύντροφο, σας οδηγεί σε περιττά έξοδα και απρόσμενες συμπεριφορές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για τους αδέσμευτους και τους χωρισμένους οι νέες γνωριμίες τους βγάζουν από τα συναισθηματικά αδιέξοδα και τους γεμίζουν με αισιοδοξία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα επηρεάζει την εξωτερική σας εμφάνιση και την συμπεριφορά σας αντανακλώντας θετικά στην αισθηματική σας ζωή. 

ΙΧΘΕΙΣ
Αρκετοί Ιχθείς θα αναζητήσετε ερωτικές απολαύσεις. Η ανταμοιβή σας θα είναι το απρόβλεπτο ‘χτύπημα‘ της καρδιάς σας απ’ τα ‘βέλη‘ του Έρωτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr