Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2678 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 12/10/2017 | Διαβάστηκε 175 φορές

Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ

Τηλ. 14990

 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.

Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

 

Για Παρασκευή 13/10/2017

 

ΚΡΙΟΣ

Κάντε προσπάθειες για να ξεπεραστούν οι εντάσεις στη σχέση σας. Ορισμένοι, θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε μία καινούργια γνωριμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα αυξάνει τις πιθανότητες ανάπτυξης ενός δεσμού που θα ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα. Το βράδυ, σας υπόσχεται έντονες απολαύσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ρομαντική ημέρα για τους ερωτευμένους Δίδυμους. Τολμήστε να εκδηλώσετε τον έρωτά σας, ο σύντροφος θα σας ανταμείψει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα επηρεάζει τη συμπεριφορά σας κάνοντάς σας απαιτητικούς προς το σύντροφό σας. Το βράδυ είναι βέβαιο πως δεν θα ανεχτεί τις ιδιοτροπίες σας.

 

ΛΕΩΝ

Οι συνθήκες όπως προκύπτουν στα μέσα της μέρα και μετά, σας κάνουν να στρέψετε ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον σας στο σύντροφο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εμφανίζονται όλες οι προοπτικές για τη δημιουργία ή την αναθέρμανση μιας σχέσης. Οι προτάσεις που θα δεχτείτε είναι ενδιαφέρουσες.

 

ΖΥΓΟΣ

Καθώς φαίνεται είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τα όνειρά σας και την ίδια σας τη ζωή με το ταίρι σας. Απομακρυνθείτε από τους ενδοιασμούς σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα προβλέπεται για εσάς συναρπαστική! Τα συναισθήματα σας σε συνδυασμό με τις απρόοπτες εξελίξεις δίνουν χρώμα στη ζωή σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχει κίνδυνος διάλυσης ή αντιπαράθεσης μεταξύ σας, ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα πιστεύετε πως οι υποχωρήσεις σας δεν εκτιμώνται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο σύντροφος σας ζηλεύει και ίσως έχει δίκιο! Οι άτακτοι του ζωδίου σας καλά θα κάνουν να προσέχουν, καθώς υπάρχει κίνδυνος αποκαλύψεων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση και το ντύσιμό σας. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Η συναισθηματική καταπίεση που προέρχεται από το σύντροφο και από εσάς τους ίδιους, σας οδηγεί σε απρόσμενες συμπεριφορές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr