Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2697 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 10/10/2017 | Διαβάστηκε 141 φορές

Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ

Τηλ. 14990

 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.

Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

 

Για Τετάρτη 11/10/2017

 

ΚΡΙΟΣ

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν που έχετε αρκετό καιρό να δείτε, επανεμφανίζετε στη ζωή σας με διαθέσεις μάλλον διαφορετικές απ’ τις δικές σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η θέλησή σας να δραστηριοποιηθείτε στον έρωτα τομέα, σας βοηθά να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε την ερωτική σας συμπεριφορά απέναντι σε πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Ίσως να σας παρεξηγήσουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απαιτούνται θυσίες προς τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην παρασύρεστε σε υπερβολές που μπορούν να γίνουν αιτία για να διαλυθεί η σχέση.

 

ΛΕΩΝ

Οι περισσότεροι θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Αποφύγετε να σκέφτεστε το απρόσμενο γιατί θα προκύψουν αναστατώσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο ερωτικό σκηνικό που θα δημιουργηθεί στον κύκλο σας εσείς θα είστε πρωταγωνιστές. Ισχυρή θα είναι η επιθυμία σας να κατακτήσετε!

 

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη θα είναι η ατμόσφαιρα. Καταστάσεις και ξεσπάσματα ζήλιας είναι πιθανά. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους, χαλαρώστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα στοιχεία μιας παλαιότερης σχέσης εισβάλλουν στη μνήμη σας διαταράσσοντας την ερωτική σας ζωή. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κατάσταση στον αισθηματικό τομέα του θα είναι πολύ καλή. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιες απρόοπτες γνωριμίες το βράδυ, θα σας συναρπάσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεπεράστε αγαπητοί μου τους εγωισμούς σας και ελάτε κοντά στο σύντροφο. Κρατείστε ισορροπίες. Μην ενδίδετε σε κόντρες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποδεχτείτε την πρόσκληση του ερωτικού συντρόφου για να κάνετε κάτι έξω απ’ τα συνηθισμένα. Μην διστάζετε να αφεθείτε, ευνοείστε!

 

ΙΧΘΕΙΣ

Είστε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και αναζητάτε ασφάλεια. Οι καταστάσεις σήμερα συνωμοτούν και σκηνοθετούν ότι καλύτερο για τη σχέση σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr