Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2690 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 08/10/2017 | Διαβάστηκε 208 φορές

Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ

Τηλ. 14990

 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.

Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

 

Για Δευτέρα 9/10/2017

 

ΚΡΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα αισθηματικά. Σε αρκετούς από εσάς αφυπνίζονται κρυμμένα συναισθήματα και επιθυμίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αδέσμευτοι θα αποφασίσουν να βγάλουν απ’ τη ζωή τους ότι δεν κινεί το ενδιαφέρον τους. Σήμερα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ροή της αγάπης ενισχύεται. Εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας και βρεθείτε σε μία πραγματική επικοινωνία και στενότερη επαφή με το ταίρι σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαφές σας σήμερα, θα σας δώσουν της ευκαιρία να διαπιστώσετε το πόσο επιθυμητοί είστε. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

 

ΛΕΩΝ

Οι συνθήκες όπως προκύπτουν φαίνεται να σας φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας. Μην αφήσετε τις διαφορές να κλονίσουν το δεσμό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε και θα εισπράξετε αγάπη! Οι καταστάσεις που παρουσιάζονται σήμερα ευνοούν το ξεκίνημα καινούργιων σχέσεων.

 

ΖΥΓΟΣ

Όπως προκύπτουν τα γεγονότα σήμερα, σας ωθούν σε μία επαναστατική πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε στην ερωτική σας ζωή. Μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε κουβέντες με το σύντροφο που θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμα και αν περνάει τελευταία κάποια κρίση ο δεσμός σας εσείς δεν θα πρέπει να πάρετε καμία απόφαση. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνθήκες καθώς φαίνεται συνηγορούν στη συνάντησή σας με τον Έρωτα. Ανταποκρίνεστε στα ερωτικά καλέσματα και ευαισθητοποιείστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλέστε στο σπίτι τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας. Απολαύστε τη συντροφιά του και αφήστε τον να σας περιβάλλει με θαυμασμό.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Φροντίστε να μην έχετε ψευδαισθήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου για να αποφύγετε αντιζηλίες και ερωτικά καβγαδάκια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr