Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2683 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 05/11/2015 | Διαβάστηκε 1145 φορές


Αύρα – Υποσυνείδητο – Συμπεριφορές

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990

 

Μεγάλο Κεφάλαιο αλλά αξίζει να αναφερθούμε περιεκτικά έστω στις ανθρώπινες συμπεριφορές και την αύρα που αντανακλούν στον απέναντι μας.
Συχνά θα έχετε όλοι ακούσει τη φράση «ο εγκληματίας γυρνάει στον τόπο του εγκλήματος….» και θα αναρωτιέστε το γιατί.

Γιατί, όταν παράγουμε μία πράξη, η ενέργειά της διαχέεται στο περιβάλλον αλλά και στα Ακασικά αρχεία….. και η ενέργεια αυτή αντανακλά πίσω και στο άτομο. Έτσι λοιπόν ένας που κάνει μία παραβατική πράξη –στην περίπτωσή μας έγκλημα- αυτόματα φορτίζεται η αύρα του με τον χώρο που άφησε αρνητική ενέργεια και αυτό έχει αντίκτυπο στην αύρα αλλά και στη συνείδησή του. Έτσι λοιπόν και ο εγκληματίας στην περίπτωσή μας, γυρνάει στο χώρο του εγκλήματος όχι μόνον απ’ τις τύψεις αλλά γιατί μεταφυσικά φορτίζει η πράξη του το χώρο εκείνο και ο χώρος απορροφά μέρος της αύρας του. Έτσι ο χώρος είναι φορτισμένος και λειτουργεί θα λέγαμε ως μαγνήτης που τον τραβά.
Εάν ο εγκληματίας αποκαλυφθεί, δικάζεται, μετά κτίζει την ποινή του αλλά η συνείδησή του αυτομάτως αποφορτίζεται και δεν ενδιαφέρεται για το χώρο που εκτέλεσε το αδίκημα.
Στις απλές μας καθημερινές σχέσεις και επαφές κάθε μορφής (επαγγελματικές, συναισθηματικές, οικογενειακές, φιλικές κ.ο.κ.) συχνά συμβαίνει ένα παρόμοιο φαινόμενο που αξίζει από εδώ και στο εξής να παρατηρήσουμε – σχολιάσουμε.
Εάν πχ. το Χ άτομο διατηρεί σχέσεις με το Ψ οιαδήποτε μορφής… και το Χ κάνει κάτι που προσβάλει το Ψ (πχ. απάτη, μοιχεία, συμφωνία κάτω απ’ το τραπέζι με το Ζ άτομο ή οτιδήποτε άλλο) και το Ψ άτομο το αντιληφθεί….. τότε συνήθως συμβαίνει το εξής φαινόμενο συμπεριφορών. Είτε το Ψ άτομο να ζητήσει το λόγο από το Χ εφόσον έπεσε στην αντίληψή του η συμπεριφορά «έξω από τα συνηθισμένα», είτε το Ψ άτομο να αντιληφθεί, να ψυχράνει τη συμπεριφορά του προς το Χ. Εάν χρησιμοποιήσει το να ζητήσει το λόγο…. Τότε έχασε!!!!! Όσο και να ακούγεται περίεργο…. καθώς ξεφορτίζει το Χ άτομο…. το κάνει να υπερασπιστεί το «εγώ» του για να δικαιολογηθεί, ίσως καταλήξουν σε διαμάχη…. αλλά το ξεφορτίζει απ’ τις ενοχές του……
Εάν δείξει πως «παγώνει»,…. εν μέρει αποστασιοποιείται τότε φορτίζει περισσότερο το Χ άτομο που αναρωτιέται τι κατάλαβε, γιατί άλλαξε συμπεριφορά, από τι άραγε πειράχτηκε κ.ο.κ.

Βλέπετε εκτός απ’ τα λόγια και τις αντιπαραθέσεις υπάρχουν και άλλοι τρόποι ίσως καλύτεροι, που εντάσσονται στη γλώσσα του σώματος που είναι πιο σκληρή από οιαδήποτε λέξη – έννοια και εφαρμόζεται διαχρονικά από όλα τα είδη που υπάρχουν στον πλανήτη μας που παρόλο που δεν μιλάνε, έχουν κώδικες επικοινωνίας, τιμωρία, επιβράβευση, αποδοχή, απόρριψη κτλπ.

 


Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr