Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2688 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 11/08/2017 | Διαβάστηκε 217 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Σαββατοκύριακο 12-13/8/2017 

Για Σάββατο 12/8 

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα ευνοούνται αισθηματικές συναντήσεις και γνωριμίες με πρόσωπα απ’ το φιλικό περιβάλλον που θα κάνουν την καρδία σας να χτυπά έντονα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Αν υπάρχουν πράγματα που θέλετε να εξομολογηθείτε στο σύντροφό σας, σχετικά με τη σχέση σας, αλλά δεν τολμάτε σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα συναισθήματά σας, θα σας αναγκάσουν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Επανεξετάστε τη σχέση σας και δείτε αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα έχετε επιτυχία στις συναναστροφές σας και αν είστε αδέσμευτοι καλό θα είναι να πάρετε θάρρος και να πλησιάσετε τον άνθρωπο που επιθυμείτε. 

ΛΕΩΝ
Θα βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει κάποια ερωτική περιπέτεια. Τα αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από το περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συζητήστε με το σύντροφό σας για τα προβλήματα που αντιμετωπίσετε και αισθανθείτε υποστήριξη. Αν σας απασχολεί η εξέλιξη ενός δεσμού, υπάρχει εύνοια. 

ΖΥΓΟΣ
Καθώς φαίνεται είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τα όνειρά σας και τη ζωή σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Απομακρύνετε τους ενδοιασμούς σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν δεν είστε διατεθειμένοι εσείς, ή ο σύντροφος να δώσετε κάποια ευκαιρία στη σχέση σας, θα φτάσει η στιγμή που θα τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τη στάση σας προς το σύντροφο, καλείστε να προσέξετε τις λεπτομέρειες πριν αποφασίσετε. Αρκεστείτε σε μία καλή παρέα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφεθείτε ελεύθεροι στις στιγμές που θα ζήσετε με τον σύντροφο, διώξτε κάθε δυσάρεστη σκέψη για την πορεία του δεσμού σας. Εκδηλώστε την αγάπη σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα οι περισσότεροι όπου και αν βρεθείτε θα γοητεύσετε με την εμφάνισή σας και με την ευγενική σας συμπεριφορά. 

ΙΧΘΕΙΣ
Έχετε την αίσθηση ότι θα πρέπει να συγκροτηθείτε για να γίνει κάτι αξιόλογο στην αισθηματική ζωή. Οι ελπίδες σας είναι βέβαιο πως θα σας στηρίξουν. 

 

Για Κυριακή 13/8 

ΚΡΙΟΣ
Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σας ευνοούν. Βγείτε, διασκεδάστε και αποκαλύψτε τα συναισθήματα σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Στη σχέση σας, προβάλλονται εμπόδια. Τα εμπόδια εμφανίζονται από εσάς που πιστεύετε πως ο αγαπημένος μπορεί να μην είναι αποδεκτός από το περιβάλλον. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επηρεάζεστε έντονα απ’ την στάση τους συντρόφου σας και οδηγείστε σε ακραίες συμπεριφορές που με τη σειρά τους θα φέρουν προβλήματα στη σχέση σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το στρες και η αντίδρασή σας στα ερεθίσματα της καθημερινότητας θα πρέπει ελεγχθούν και να μην μεταφερθούν στο σύντροφό σας. 

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα δημιουργεί οικονομικά αδιέξοδα που σας κάνουν να προβληματιστείτε για το αν θα τα καταφέρετε να νομιμοποιήσετε το δεσμό σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατάλληλη μέρα για μια ουσιαστικής συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφο. Περιμένουν εσάς και το σύντροφο έντονες στιγμές αγάπης. 

ΖΥΓΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή εξομαλύνετε! Προσέξτε, οι υποχωρήσεις σας μπορεί να σας δημιουργήσουν αργότερα προβλήματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναζητάτε τη διασκέδαση μέσω φιλικών γνωριμιών. Σε κάποιους, μία φιλική γνωριμία, αργά το βράδυ θα καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θαυμάσιες ευκαιρίες δίνει η σημερινή μέρα για αποδράσεις. Μία εκδρομή ή απλά μία βόλτα στη θάλασσα με τον αγαπημένο σας θα σας κάνει ευτυχισμένους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον ερωτικό σύντροφο και προτείνετέ του να διασκεδάσετε σήμερα, αποφεύγοντας οποιαδήποτε κριτική προς το πρόσωπό του. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φαίνεται να σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και θα εισπράξετε αγάπη! 

ΙΧΘΕΙΣ
Τη σημερινή μέρα, η κύρια φροντίδα σας θα είναι η αισθηματική σας ζωή. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται για να την βελτιώσετε δεν είναι και λίγες. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr