Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2694 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 08/08/2017 | Διαβάστηκε 230 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τετάρτη 9/8/2017 

ΚΡΙΟΣ
Είναι εύκολο για εσάς και κυρίως τους αδέσμευτους να αιχμαλωτίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Φλερτάρετε, αφήστε να σας φλερτάρουν! 

ΤΑΥΡΟΣ
Σαν άτομα, οι περισσότεροι από εσάς θα είναι ευτυχισμένοι όταν θα καταλάβουν την αξία του διαλόγου με το σύντροφό τους. Αφήστε τον να εκφραστεί. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην είστε βιαστικοί. Όλα θα γίνουν και εσείς θα νικήσετε κάθε εμπόδιο που υπήρχε στο παρελθόν στη σχέση σας. Εμπιστευθείτε το σύντροφό σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα. Εκφράστε με άνεση και πειστικότητα τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. 

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε να δώσετε μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ αυτές που πραγματικά έχουν κάποια λόγια του συντρόφου. Προτιμήστε έναν ουσιαστικό διάλογο μαζί του. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αποφύγετε να αναπτύξετε οποιεσδήποτε δεσμεύσεις με τα άτομα που θα γνωρίσετε απ’ τον φιλικό σας κύκλο, γιατί σύντομα θα αλλάξετε γνώμη. 

ΖΥΓΟΣ
Οι συνθήκες σήμερα, φαίνεται να σας δημιουργούν προβλήματα αισθηματικής φύσης. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες με το σύντροφό σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συναισθηματικά οδηγείστε ενστικτωδώς. Η στάση  σας μπορεί να φέρει αντιδράσεις από το σύντροφο που δεν θα κατανοεί τις συναισθηματικές σας ανάγκες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα συναισθήματα του συντρόφου, σε συνδυασμό με τις εκπλήξεις του, επαναφέρουν την αισθηματική σας ζωή και πάλι σε καλά επίπεδα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, αρκεί να παραμερίσετε κάθε εγωιστική τάση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.  Ένα μικρό ταξίδι με τον σύντροφο θα είναι πολύ ευχάριστο. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους. 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι καταστάσεις σήμερα σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 


Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr