Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2689 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 07/08/2017 | Διαβάστηκε 237 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τρίτη 8/8/2017 

ΚΡΙΟΣ
Ελάτε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο δείξτε την αγάπη σας, είναι σίγουρο όπως θα διαπιστώσετε ότι την χρειάζεται πραγματικά. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι περισσότεροι συνειδητοποιούν πως η ερωτική ευτυχία αν δεν τους χτύπησε την πόρτα, είναι σίγουρο πως βρίσκεται καθ’ οδόν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα εκπλαγείτε από τη ζεστασιά και την τρυφερότητα, με την οποία ο σύντροφός σας θα σας εκδηλώσει αυτά που νιώθει. Ανταποδώστε με αγάπη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάντε ένα δωράκι έκπληξη στον αγαπημένο/η σας, οργανώστε ένα ξαφνικό ρομαντικό δείπνο ή απλά παρασύρετε το ταίρι σας σε ερωτικό ταξίδι. 

ΛΕΩΝ
Θαυμάσια μέρα για τα ερωτικά σας! Η αυτοπεποίθηση και η ερωτική σας ακτινοβολία βρίσκονται στα ύψη. Διασκεδάστε και αποκαλύψτε τα συναισθήματα σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ενδέχεται να υπάρξει απομάκρυνση του συντρόφου σας σήμερα, ειδικά εάν το τελευταίο διάστημα η στάση σας έχει γίνει ψυχρή. 

ΖΥΓΟΣ
Φλογερά πάθη και έντονα αισθήματα ίσως ξυπνήσουν σήμερα μέσα σας. Οργανώστε  ένα ρομαντικό γεύμα για δύο και αφεθείτε στη μαγεία. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Οι περισσότεροι θα νιώσουν την αγάπη και την συμπαράσταση του συντρόφου τους. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα είναι μοιραία για εσάς. Χωρίς να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, φαίνεται πως τα πράγματα στην αισθηματική σας ζωή αλλάζουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγάλει συμπλέγματα προς το σύντροφο και ανασφάλειες συναισθηματικής φύσεως. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ιδιοτροπίες και η τάση να βλέπετε τα πάντα να περιστρέφονται γύρω σας δεν βοηθούν την αισθηματική σας ζωή. θέλετε να μείνετε μόνοι σας; 

ΙΧΘΕΙΣ
Η δημιουργική έννοια της Αγάπης σαν διαμορφωτική δύναμη με την οποία μπορείτε να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε εκδηλώνεται στη σχέση σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr