Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2702 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 21/07/2017 | Διαβάστηκε 636 φορές

ΛΕΩΝ : ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990 

 

Με ωροσκόπο Λέοντα και τον Ήλιο στον 1ο οίκο :
Υπεύθυνος και έντιμος, αποτελεί την κορωνίδα της γενναιοδωρίας ολόκληρου του Ζωδιακού κύκλου. Ισορροπημένος, σοφός και καλλιεργημένος όσο λίγοι, δικαίως είναι πεπεισμένος πως το πεπρωμένο του τον προορίζει για ηγέτη, οδηγό των κοινωνικών ομάδων. Εκφραστικός, δραματικός κι επιβλητικός. Όταν παρασυρθεί στην υπερβολή εκδηλώνει θεατρινισμό, δεσποτισμό και αυταρχικότητα. Ενοχλείται υπέρμετρα από τη μετριότητα, την προσωπική του αμφισβήτηση και την αχαριστία.
Μεγαλομανής μα και μεγαλόπρεπος, γνωρίζει πως να αξιολογεί τους άλλους και ν’ αποδίδει δικαιοσύνη. Στοχεύει στη σταθερότητα, την κτήση και τη διατήρηση. Πρέπει ν’ αντιμετωπίσει το φόβο του για τις μεταβολές, τις εξαρτήσεις και τις οικογενειακές υποχρεώσεις. 

 

Με ωροσκόπο Παρθένο και τον Ήλιο στο 12ο οίκο :
Διακριτικός και ολίγον ανασφαλής, προτιμά την προγραμματισμένη ζωή. Αυτοκριτικός  κι εργατικός υπολείπεται σε ματαιοδοξία και αυτοεκτίμηση από το μέσο Λέοντα. Ικανότατος ψυχολόγος, κατορθώνει να διεισδύσει στην απόκρυφη πλευρά της ζωής, πρόθυμος να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη από υποστήριξη.
Αμφισβητεί τον εαυτό του και συχνά αισθάνεται παράλογους φόβους. Κάποτε κρύβει ψυχικά απωθημένα τραύματα, που προέρχονται από τη σχέση του με τον πατέρα. Δεν είναι καρδιοκατακτητής και πολλές φορές βιώνει λύπες και απώλειες εξ αιτίας των φλερτ και του έρωτα. Είναι όμως αγαπητός και βέβαια διανοούμενος.
Αποφεύγοντας την κατάθλιψη που τον πολιορκεί συχνά, θα κατορθώσει να υψώσει την υπόληψή του, κατακτώντας τη γνώση. Ταξιδεύοντας θα γνωρίσει το θετικό και αρνητικό πόλο της ζωής. Ίσως γίνει γνωστός μέσω εκδόσεων ή ομιλιών. Ταλαντούχος δημοσιογράφος.  

Με ωροσκόπο Ζυγό και τον Ήλιο στον 11Ο οίκο :
Αυτάρεσκος και κάποτε νάρκισσος, είναι δημοφιλής και αρμονικά φιλόδοξος. Δίνει μεγάλη σημασία στις σχέσεις του με το περιβάλλον. Όντας ιδιαίτερα ερωτικός, πρέπει να αποφύγει την ανάλωσή του σε εφήμερες επιφανειακές σχέσεις. Κοινωνικός, έχει πάντοτε άποψη για τα αισθηματικά και καλλιτεχνικές ιδέες. Εφευρετικός, ανθρωπιστής και παιδαγωγός, μπορεί να βοηθήσει στην πρόοδο και την αναμόρφωση της κοινωνίας. Αγαπά τους φίλους και μάλιστα κάποιοι από αυτούς είναι άτομα με ισχύ και εξουσία.
Ασχολείται με Εταιρείες και με τη σύγχρονη τεχνολογία. Η οργάνωση και η ρουτίνα τον αγχώνουν. Είναι κάποτε αμετροεπής στη διατροφή, έχοντας μια τάση προς την «καλή» ζωή. Αποκτά φήμη σαν ξενοδόχος ή ιδιοκτήτης πολυτελών εστιατορίων. Θα βρει  ισορροπία δημιουργώντας τη δική του οικογένεια.           

 

Με ωροσκόπο Σκορπιό και τον Ήλιο στον 10ο οίκο :
Αμφιλεγόμενος και διαβόητος, είναι γεμάτος ενέργεια και εσωτερική δύναμη.
Όσο γενναιόδωρος και φιλεύσπλαχνος, τόσο εγωπαθής, εκδικητικός κι αινιγματικός.
Ικανός, κριτικός κι ευφυής, πραγματώνει - εύκολα ή δύσκολα - τους στόχους, αν και κάποτε αναθεωρεί ιδανικά μιας ολόκληρης ζωής μέσα σε μια νύκτα. Με καλή υγεία κι ερωτικό ταμπεραμέντο, οραματίζεται το μέλλον με περίσσεμα φιλοδοξίας  και πίστης. Ταγμένος στη Δημόσια ζωή, συχνά απαρνείται τις προσωπικές ικανοποιήσεις στο βωμό της καταξίωσης. Η αρμονία και η συντροφικότητα του προκαλούν πολλές φορές ανασφάλεια. Είναι γιατί προϋποθέτουν ανοικτή επικοινωνία και ισότιμη προσφορά ψυχής. Κι ο ίδιος προτιμά να είναι μυστικοπαθής και μονομανής, τουλάχιστον στα προσωπικά κομμάτια της ζωής. Πρέπει να μάθει να εκδηλώνει ανοικτά κι ελεύθερα τα συναισθήματά και τα πιστεύω του, αποζητώντας την αποδοχή και αναγνώριση από το τους άλλους. Κι όχι κατά πως συνηθίζει, δηλαδή επιβάλλοντας τον εαυτό του δια πυρός και σιδήρου.  

Με ωροσκόπο Τοξότη και τον Ήλιο στον 9ο οίκο
Ταξιδευτής, καρδιοκατακτητής και πνευματώδης, είναι μια ελεύθερη διάνοια. Η ανεξαρτησία αποτελεί τη σημαία του. Έχοντας χιούμορ κι αισιοδοξία αποτελεί τον ιδανικό δάσκαλο για τους νέους. Γνωρίζει αλλαγές στη ζωή του και κάποτε μετοικεί στο Εξωτερικό. Δείχνει ικανότητες προσαρμογής. Διαθέτει συγκροτημένη σκέψη και άρτιο λόγο. Δημιουργικός και πετυχημένος, μπορεί να παρασύρει τους άλλους στην άνοδο, και την υψηλή ακαδημαϊκή γνώση.
Τρέμει τη χειραγώγηση και την ψυχολογική εξάρτηση από ανθρώπους και καταστάσεις. Έχει ανασφάλειες σχετικά με τη μονιμότητα στις σχέσεις και την υποχρέωση να ανήκει, υπό τη στενή έννοια του όρου. Θα ωριμάσει υπηρετώντας την κοινωνία συνετά, μέσα από δραστηριότητες που ίσως προσφέρουν στον πολίτη περίθαλψη και ένα καθώς πρέπει επίπεδο ζωής.  

 

Με ωροσκόπο Αιγόκερω και τον Ήλιο στον 8ο οίκο :
Σοβαρός, μετρημένος και υπεύθυνος, έχει την αίσθηση του χιούμορ κι ένα ιδιότυπο αυτοσαρκασμό. Πραγματώνει την έντονη φιλοδοξία του, μέσα από τη σκληρή δουλειά και την προσφορά έργου στην κοινωνία. Άξιος και καταρτισμένος, δεν αφήνει το απρόοπτο να τον βρει απροετοίμαστο. Ουσιαστικά εσωστρεφής, κατορθώνει να ελέγχει τους πλησίον του και να κινεί τα νήματα παρασκηνιακά. Ιδιαίτερα σεξουαλικός, καλύπτεται συχνά πίσω από τον καθωσπρεπισμό του. Εμπνέει σεβασμό και υπακοή στους άλλους. Απολαμβάνει έντονες ικανοποιήσεις. Ίσως, όμως, κάποτε να βιώσει έντονε το συναίσθημα του θανάτου. Είτε μέσα από την απώλεια της πατρικής παρουσίας, είτε λόγω της δύσης της δικής του Εξουσίας. Είναι σημαντικό να αφήσει τον εαυτό του να  βγει έξω από τα μέτρα και τα προγράμματα. Η έκθεσή του στην ελευθερία και το ανεξέλεγκτο του πνευματικού καλπασμού, θα τον βοηθήσει να αυτοπραγματωθεί εσωτερικά. Καλό θα ήταν να μάθει να συνεργάζεται, αναπτύσσοντας τη διπλωματικότητα  και την αρετή της αρμονίας.  

 

Με ωροσκόπο Υδροχόο και τον Ήλιο στον 7ο οίκο :
Παράδοξος, εφευρετικός και ιδεαλιστής, είναι ικανός να καταλαβαίνει καλύτερα τον απέναντί του, παρά  τον ίδιο του τον εαυτό. Ταγμένος να ανήκει στην κοινωνία, δυσκολεύεται να πετύχει τον αυτοπροσδιορισμό στη ρουτίνα της ζωής. Έξυπνος κι ερευνητικός προσεγγίζει την ουράνια αλήθεια. Αγωνίζεται για τα ιδανικά του και την κοινωνική δικαιοσύνη. Τον απασχολούν ιδιαίτερα οι συνεργασίες, ενώ δεν ησυχάζει στην πορεία αναζήτησης του ιδανικού συντρόφου.
Τα καθήκοντα και η ψυχρή λογική τον προβληματίζουν έντονα και πρέπει να μάθει πως συχνά υπάρχει μοναξιά στην κορυφή. Βρίσκει αξία και αναγνώριση μέσα σε καταστάσεις πάθους και ίντριγκας. Το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσει την ικανότητα του να ελέγχει την ενέργεια για το κοινό καλό κι όχι για ίδια συμφέροντα. 

 

Με ωροσκόπο Ιχθύς και τον Ήλιο στον 6ο οίκο :
Ρομαντικός, ονειροπόλος, απόμακρος και γλυκύς. Οι εσωτερικές του αντιθέσεις τον οδηγούν σε διφορούμενες εκδηλώσεις, που διίστανται από την εσωστρέφεια ως την αναπάντεχη παρορμητική συμπεριφορά. Καλλιτεχνικός και γεμάτος ιδέες, παλεύει συχνά για χρόνια, προκειμένου να δώσει μια ρεαλιστική διάσταση στα υπερβατικά του σχέδια και τα ιδανικά του. Αντιμετωπίζει δυσκολίες και αποτυχίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ο σύγχρονος - ορθολογιστικός κόσμος, η ταχύτητα πραγματοποίησης των αλλαγών και η συμμετοχική διάσταση των κοινωνικών εκδηλώσεων τον γεμίζουν άγχος και ανασφάλειες.
Πετυχαίνει στο χώρο της δουλειάς όταν του δίνεται πεδίο δημιουργίας κι ελεύθερης έκφρασης των δεξιοτήτων του. Θα βρει τον εαυτό του όταν κατακτήσει την ανεξαρτησία του, δείχνοντας πίστη στην προσωπικότητά του. Αντιμετωπίζοντας αλλαγές και μεταβολές σαν ένα παιγνίδι, κατορθώνει να προσεγγίσει τη φιλοσοφική σκέψη. Γίνεται γνωστός μέσω εκδόσεων ή διδασκαλίας και συχνά ταξιδεύει ή σχετίζεται με το εξωτερικό.  

 

Με ωροσκόπο Κριό και τον Ήλιο στον 5ο οίκο :
Θυμίζει ήρωα παραμυθιού, είναι συναρπαστικός, πρωτοπόρος, ενθουσιώδης. Αισιόδοξος, οδηγεί τους συντρόφους, μα κάποτε και την κοινωνία μπροστά. Χαρακτήρας ατσάλινος, δεν χάνει το κουράγιο του ποτέ. Πιστεύει ευλαβικά στον εαυτό του, είναι ριψοκίνδυνος και εκτιμά πως η ζωή  είναι φτηνή, όταν λείπουν οι περιπέτειες κι ο κίνδυνος. Περιζήτητος στον έρωτα, οι κατακτήσεις του μπορούν να φτιάξουν «σιδηρόδρομο» !!
 Παθιασμένος καθώς είναι, εξιδανικεύει κάθε του σχέση. Ο ενθουσιασμός του, όμως, εκτονώνεται το ίδιο γρήγορα. Φοβάται να δείξει την ευαισθησία του, ενώ τον τρομάζει ο εγκλωβισμός σε υποχρεώσεις  και δεσμεύσεις που περιορίζουν τη θέλησή του για δράση και κίνηση. Πρέπει να μάθει να ελέγχει τα νεύρα του. Όταν αποκτήσει παιδιά θα προσεγγίσει μια άλλη ποιότητα στη ζωή ! Κερδίζει φήμη  και υπόληψη όταν δείχνει υπευθυνότητα, συνέπεια στο έργο και κατευθύνει τις ενέργειές του προς την κοινωνική αποστολή.     

 

Με ωροσκόπο Ταύρο και τον Ήλιο στον 4ο οίκο :
Επιβλητικός σε εμφάνιση, προσεκτικός σε κινήσεις είναι πρωτόγνωρα πείσμων στις απόψεις του για τη ζωή και τον άνθρωπο. Ανθεκτικός, επιμένει να αντιστέκεται στις δυσκολίες και συνήθως βγαίνει νικητής. Αρέσκεται να εξουσιάζει τους άλλους, είναι απολυταρχικός και συντηρητικός. Σκεπτικιστής και φιλόδοξος, είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να αποκρυπτογραφήσει τις προθέσεις του. Δίνει την ίδια έμφαση στο χρήμα και στο καλό όνομα. Αγωνίζεται για τη διατήρηση των κοινωνικών θεσμών. Υπεραγαπά την οικογένεια και τους γονείς του, ενώ είναι ευπατρίδης.
Αποστρέφεται τις πολύπλοκες σκέψεις, τις αλλαγές νοοτροπίας, τις πολλές μετακινήσεις και τη συναισθηματική αστάθεια. Αισθησιακός και ιδιαίτερα εμφανίσιμος έως ωραίος, προσανατολίζεται στις μόνιμες ερωτικές σχέσεις. Αν ξεπεράσει τις πατροπαράδοτες ιδέες του και προσεγγίσει το νεωτερισμό και την προοδευτικότητα, θα εξυψώσει τον εαυτό του αγγίζοντας την αυτοπραγμάτωση.    

 

Με ωροσκόπο Δίδυμους και τον Ήλιο στον 3ο οίκο :
Είναι ένα από τα ωραιότερα Λιοντάρια. Κινείται μεγαλόπρεπα και παιγνιδιάρικα ταυτόχρονα. Επικοινωνεί με ευχέρεια και γοητεία. Μετακινείται ακατάπαυστα, ενημερώνεται για όλα. Έχει συγκροτημένες απόψεις, κουλτούρα και υψηλό μορφωτικό επίπεδο. Απελευθερωμένος και διανοητής, προσεγγίζει την ανώτερη σκέψη και την προοδευτικότητα. Κάποτε εκκεντρικός, προχωρά μπροστά από την εποχή του, οραματιζόμενος σε ρυθμούς που η κοινωνία αδυνατεί να κατανοήσει. Σε πολλές περιπτώσεις, «σνομπάρει» την κοινή λογική. Μπλέκει, έτσι, σε επικίνδυνες περιπέτειες. Αξιοπρεπής και φιλάνθρωπος, δεν έχει ανάγκη από φτηνή επιβεβαίωση της εξουσίας του. Αν και βαθιά εγωιστής, ενδιαφέρεται για τη γνώμη και τις ανάγκες των άλλων.
Ικανός έμπορος, άξιος χειριστής του λόγου και της πένας, γίνεται συχνά πετυχημένος δημοσιογράφος, πολιτικός, ηθοποιός, Δάσκαλος. Δυσκολεύεται απέναντι στη στασιμότητα και το συντηρητισμό, το κυνήγι του χρήματος - τα λεγόμενα πατροπαράδοτα «θεμέλια». Θα αισθανθεί πλήρης και ισορροπημένος, εφ’ όσον αφιερώσει την περιπετειώδη ζωή του στην υπηρεσία της ανθρωπότητας, θυσιάζοντας το «εγώ» για χάρη του «εμείς». Προικισμένος καλλιτέχνης, ταλαντούχος ποιητής. 

 

Με ωροσκόπο Καρκίνο και τον Ήλιο στον 2ο οίκο :
Δεν πρόκειται για τον κλασσικό Λέοντα. Η αλαζονική, γοητευτική και γεμάτη οράματα φύση του, συγκρούεται με την ανασφάλεια, την κυκλοθυμία και τη γλυκύτητα του Καρκίνου. Άλλοτε αισιόδοξος, χαρούμενος, δημιουργικός και θρυλικός κι άλλοτε κατηφής, γκρινιάρης, φοβισμένος, αγχώδης και εσωστρεφής. Παρά ταύτα, οι άλλοι αισθάνονται οικειότητα όταν βρίσκονται κοντά του και πολλοί είναι εκείνοι που εύκολα του εκμνηστηρεύονται  τα μυστικά τους. Είναι βαθιά κοινωνικός. Ακόμα κι όταν το κρύβει, έχει ανάγκη από συντροφιά και συμπαράσταση. Αναπολώντας την οικογενειακή θαλπωρή των παιδικών του χρόνων, συχνά απογοητεύεται από τη σκληρή καθημερινή πραγματικότητα. Προσφέρει, όμως, με προθυμία τη βοήθειά του στους άλλους. Προικισμένος με διαίσθηση και δεκτικότητα. Έχει μια ενστικτώδη ικανότητα να χειρίζεται το χρήμα, γίνεται έτσι ικανός επενδυτής. Αποκτά ακίνητα, μετοχές και άλλους τίτλους. Αγχώνεται όταν η ρουτίνα του αλλάζει κι αγωνιά μήπως, η ιδιοσυγκρασία του τον καθιστά βαρετό για τους άλλους. Απαιτεί την ειλικρίνεια, κατά βάθος όμως, τρέμει τις αλήθειες που πονάνε. Αν επιζητήσει την αυτοπραγμάτωση, μέσα από τη δράση και τις πρωτοποριακές επιλογές, θα κατορθώσει να ξεπεράσει το αμφιλεγόμενο της ύπαρξής του.  

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr