Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2704 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 25/06/2017 | Διαβάστηκε 633 φορές

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990 

Με ωροσκόπο Καρκίνο και τον Ήλιο στον 1ο οίκο
Συναισθηματικός και ευαίσθητος, καταφέρνει να εντυπωσιάσει με τον μαγνητισμό που εκπέμπει. Έχοντας εξιδανικεύσει την έννοια γυναίκα και το χάρισμα της γονιμότητας, εξαρτάται πάντα  από την οικογένεια, ενώ γίνεται άριστος γονέας. Κατέχει την απόλυτη διαίσθηση, γνωρίζοντας συχνά τα όσα συμβαίνουν χωρίς πληροφόρηση. Οι αλλαγές αποτελούν το μεγάλο του φόβο, αυξάνοντας τις ανασφάλειές του. Θα εξυψώσει την ύπαρξή του εφ’ όσον κατορθώσει να δείξει ανεξαρτησία και αυτοτέλεια.

Με ωροσκόπο Λέοντα και τον Ήλιο στον 12ο οίκο:
Φανταχτερός, δυναμικός και δημιουργικός, προβάλλει συχνά μια λαθεμένη εικόνα του εαυτού του στον κόσμο. Όταν, λοιπόν, πιεστεί μεταμορφώνεται σ’ ένα εσωστρεφές, ιδιόρρυθμο και κακότροπο πλάσμα, που αντιδρά αρνητικά σε όλες τις εκδηλώσεις του περιβάλλοντος. Ενδιαφέρεται για τη μεταφυσική και κάποτε γνωρίζει επιτυχία ως ψυχαναλυτής ή ψυχολόγος. Φροντίζει εκείνους που έχουν ανάγκη, καθώς είναι φιλάνθρωπος. Ξεπερνώντας κάποιες παράλογες φοβίες και αγαπώντας τον εαυτό του θα ισορροπήσει την αμφιλεγόμενη ιδιοσυγκρασία του. Είναι σημαντικό να επιδιώξει την πραγματοποίηση υλικών κτήσεων και συναισθηματική σταθερότητα, προκειμένου να εξυψώσει την ύπαρξή του. 

Με ωροσκόπο Παρθένο και τον Ήλιο στον 11ο οίκο:
Λιγότερο γλυκύς και συναισθηματικός από το μέσο Καρκίνο, χαρακτηρίζεται από συνέπεια, ακρίβεια και πρακτικότητα. Έξυπνος και λογικός, φτάνει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι δημοφιλής και κοινωνικός, παρ’ όλη την επιφυλακτικότητα του. Εκτιμά Σα θείο δώρο τη φιλία ενώ ασχολείται με την πολιτική και τον άνθρωπο. Συχνά φοβάται να προβάλλει τα οράματά του. Οι ερωτικές υποθέσεις αποτελούν πολλές φορές ένα αξεπέραστο βραχνά. Θα προσεγγίσει το ιδανικό του εκδηλώνοντας τη σκέψη και τη νόησή του. Είναι σημαντικό να αποκτήσει γνώσεις, να ταξιδέψει γνωρίζοντας το θετικό και το αρνητικό πρόσωπο της ζωής.                          

Με ωροσκόπο Ζυγό και τον Ήλιο στον 10ο οίκο:
Γοητευτικός, φιλικός και νεανικός, είναι απρόσμενα εξωστρεφής και εκδηλωτικός. Αρέσκεται στις διασκεδάσεις  και τις συναναστροφές. Γνωρίζει ερωτικές περιπέτειες, ενώ αγαπά το σπίτι λιγότερο από τους άλλους Καρκίνους. Απολαμβάνει φήμης και αναγνώρισης από τον περίγυρο. Αδυνατώντας να δείξει μεθοδικότητα, μέτρο και κριτικό πνεύμα, συχνά αναλώνεται στην διατήρηση προνομίων μέσω της αυθόρμητης διπλωματικότητας του. Η ανάληψη υποχρεώσεων στα πλαίσια μιας οικογένειας θα αποτελέσει μια ευκαιρία για ωρίμανση.  

Με ωροσκόπο Σκορπιό και τον Ήλιο στον 9ο οίκο:
Αινιγματικός, παθιασμένος και μυστηριώδης, κρύβει συνήθως την συναρπαστική ιδιοσυγκρασία του πίσω από το προσωπείο ενός εσωστρεφούς και ευάλωτου ατόμου. Έχοντας αστείρευτες δυνάμεις και υπομονή, προοδεύει πολύ στη ζωή του. Ελκύεται από το άγνωστο και το παλιό. Κατέχει την εσωτερική διάσταση της Σοφίας, προσεγγίζοντας έτσι την ανώτερη γνώση. Το στοίχημα εδώ, είναι η απελευθέρωση του συναισθήματος και η εκδήλωση - ανοικτά και αυθόρμητα - της πίστης στα μεγάλα οράματα και στην αγάπη για τα παιδιά. Κατά τη διάρκεια της ζωής θα κληθεί πολλές φορές να αντιμετωπίσει την ανασφάλεια που του προκαλεί η προοπτική των σχέσεων και των συνεργασιών.  

Με ωροσκόπο Τοξότη και τον Ήλιο στον 8ο οίκο:
Χαριτωμένος, ανοικτός και συζητήσιμος, δεν θυμίζει τον μέσο Καρκίνο στις εκδηλώσεις του. Αγαπά την ελεύθερη σκέψη, τις εμπειρίες, τα ταξίδια. Προοδευτικός, αναζητά διανοητικούς συντρόφους και πολλαπλές γνώσεις. Ιδιαίτερα σεξουαλικό άτομο, δεν θα στερηθεί ποτέ αυτή τη χαρά της ζωής. Επιτυγχάνει στην έρευνα και την αναζήτηση της βαθύτερης αλήθειας των πραγμάτων. Ίσως βιώσει έντονα το θάνατο του πατέρα, κάποια στιγμή της ζωής του, ενώ προβλέπεται η λήψη κληρονομιάς.
Από την άλλη διατηρεί μια υγιή αντίληψη για το φόβο του θανάτου. Έχει μια εμμονή σχετικά με τις παρασκηνιακές κινήσεις των άλλων. Θα ξεπεράσει το αίσθημα του ανικανοποίητου που τον χαρακτηρίζει, βρίσκοντας γαλήνη στην απλότητα και την ομορφιά της φύσης. Δύναται να δημιουργήσει συγγραφικό έργο. Πρέπει να προσέχει τη διατροφή του.  

Με ωροσκόπο Αιγόκερω και τον Ήλιο στον 7ο οίκο:
Οστεώδης, σοβαρός και υπεύθυνος, διαθέτει συγκροτημένο λόγο και άποψη για τις καταστάσεις της ζωής. Έχοντας φιλοδοξίες και στρατηγική, φτάνει στους στόχους του με συνέπεια και σκληρή δουλειά. Δεν εμφανίζει τη συναισθηματική εκδήλωση του Καρκίνου - αν και υπερευαίσθητος κατά βάθος - και πολλές φορές μοιάζει να παρατηρεί το περιβάλλον σιωπηλός. Το μεγαλύτερο μέρος της ενεργητικότητάς του το διοχετεύει στην προσπάθεια να επιτύχει αρμονικές σχέσεις με τους άλλους. Έχει ένα έντονο φόβο για την ελευθερία, την ανεξαρτησία, την έλλειψη ξεκάθαρων κανόνων και την εξωστρέφεια. Είναι σημαντικό να επιτύχει τη συντροφικότητα, τόσο με το έτερο ήμισυ όσο και με τους φίλους, ανοίγοντας την καρδιά του που συχνά κρατά σφραγισμένη ερμητικά.    

Με ωροσκόπο Υδροχόο και τον Ήλιο στον 6ο οίκο: 
Eκκεντρικός στην εμφάνιση, γρήγορος και ανεξάρτητος είναι γεμάτος περιέργεια για όλα. Ζει περισσότερο στον κόσμο και λιγότερο στο σπίτι. Πιθανό μάλιστα η ζωή του να χαρακτηρίζεται από αλλαγές και ξεκινήματα, τόσο στην κατοικία και το επάγγελμα όσο και στις συνήθειες. Έχει πάντοτε καινούργια σχέδια και προοπτικές. Ορθολογιστής, χωρίς να καταφέρνει να γίνεται πρακτικός. Γνωρίζει επιτυχία στα ελεύθερα επαγγέλματα. Έχοντας ναι βαθιά αποστροφή για τη μονοτονία και τα τετριμμένα αποφεύγει δεσμεύσεις και μακροχρόνιες σχέσεις. Επιβάλλεται να απελευθερώσει την ευαισθησία του. Μπορεί να δημιουργήσει όνομα ως Ιδιωτικός ντεντέκτιβ ή βιολόγος-ερευνητής. 

Με ωροσκόπο στους Ιχθύς και τον Ήλιο στον 5ο οίκο:
Καλλιτέχνης από τη φύση του, ζει καθημερινά σ’ ένα φανταστικό κόσμο. Γλυκομίλητος κι ευαίσθητος έχει αστείρευτη διαίσθηση και ενόραση. Ρομαντικός καθώς είναι αγκιστρώνεται συχνά στη μεταφυσική και την εξιδανίκευση των καταστάσεων. Υποφέρει έτσι από εξαπατήσεις και διαψεύσεις.
Παθιασμένος και αισθησιακός, έχει μεγάλες επιτυχίες στον έρωτα. Ενοχλείται από τον ορθολογισμό και τις ανατρεπτικές αλλαγές. Είναι αρκετά τυχερός. Έχει την  προοπτική για ανώτερες σπουδές και Ακαδημαϊκή σταδιοδρομία. Προσεγγίζει τη φιλοσοφική σκέψη.  

Με ωροσκόπο Κριό και τον Ήλιο στον 4ο οίκο:
Ιδιόρρυθμος και άστατος, χρειάζεται υπομονή για να μάθεις να τον ανέχεσαι! Είναι δυναμικός και φιλόδοξος, εκρηκτικός και αεικίνητος. Ταυτόχρονα όμως είναι αγχώδης, παραπονιάρης και εξαρτημένος αθεράπευτα από τους γονείς, παρά το ότι πασχίζει να αποδείξει το αντίθετο. Μπορεί να γίνει ευχάριστος και περιποιητικός και την επόμενη μονόχνοτος και ψυχρός. Από τους πιο ερωτικούς Καρκίνους εκδηλώνει την απαράμιλλη σεξουαλικότητα του μόλις αισθανθεί ασφαλής. Καθώς είναι εγωκεντρικός αποφεύγει την υπηρεσία και την προσφορά στους άλλους, ενώ τρέμει τα νοσοκομεία και τους γιατρούς. Είναι εφικτό να κατορθώσει να φέρει τον εαυτό του σε αρμονία, εφ’ όσον αποκτήσει την κλασσική αρετή και αποδεχτεί την έννοια της συλλογικότητας και της συμοιρασιάς στο πλαίσιο της ανάληψης καθηκόντων για το Δημόσιο συμφέρον.      

Με ωροσκόπο Ταύρο και τον Ήλιο στον 3ο οίκο:
Ήρεμος, αισθησιακός και λάτρεις της καλοπέρασης, θυμίζει αριστοκράτη που τυχαία βρέθηκε στην ισοπεδωτική εποχή μας. Αντιμετωπίζει τα πράγματα με ρεαλισμό και εκτιμά ιδιαίτερα την οικονομική δράση, το κεφάλαιο, το εμπόριο. Αρέσκεται στο διάβασμα και την επικοινωνία, ενώ συχνά έχει πετυχημένους ανθρώπους στο στενό του περιβάλλον. Μπορεί να γνωρίσει επιτυχία στον χώρο της δημοσιογραφίας. Καθώς είναι αργός στη δράση και τις αποφάσεις, αντιμετωπίζει με απόγνωση τα έκτακτα περιστατικά, όπως και τις παρορμητικές αντιδράσεις. Τα επιτεύγματα του θα πάρουν σάρκα και οστά  όταν ασχοληθεί με την τέχνη και θυσιάσει την αγάπη του για τα υλικά αγαθά προκειμένου να κατευθύνει τις υπηρεσίες του στην επιστημονική εξέλιξη. 

Με ωροσκόπο Δίδυμους και τον Ήλιο στον 2Ο οίκο:
Οπλισμένος με νεανική εμφάνιση και μεγάλα παρατηρητικά μάτια, κινείται διαρκώς και αναζητά κάθε στιγμή το γεγονός που θα κεντρίσει την περιέργειά του. Πολλά πράγματα γίνονται δυο φορές στη ζωή του, ενώ πιθανολογούνται αλλαγές στον τόπο διαμονής και αρκετά ταξίδια. Γνώστης ξένων γλωσσών και διανοούμενος , είναι εκείνος που η παρέα αναζητά για ν’ ακούσει τη γνώμη του. Ικανότατος στα οικονομικά θέματα, εργάζεται με επιτυχία σε τράπεζες, χρηματιστηριακές δραστηριότητες και μεγάλες επιχειρήσεις. Αντιμετωπίζει με άγχος και φόβο τη σταθερότητα και τη ρουτίνα, πιθανό, λοιπόν, να κάνει περισσότερους από ένα γάμο. Το μυστικό για την ψυχική του ισορροπία βρίσκεται στην εσωτερική αναζήτηση, την πνευματικότητα και την φροντίδα εκείνων που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τον εαυτό τους.

 

 

 

 


Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr