Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2714 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 24/05/2017 | Διαβάστηκε 693 φορές

Δίδυμοι: Το Πορτραίτο

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990 

Ο γεννημένος τις ημέρες που ο Ήλιος βρισκόταν στο Ζώδιο των Διδύμων προσβλέπει σε οικονομική στήριξη και συναισθηματική ασφάλεια από μέρους της οικογένειας. Αντλεί ικανοποιήσεις και αυτοπεποίθηση μέσω της επικοινωνίας και των εμπορικών πράξεων. Αντιλαμβάνεται την οικογενειακή ζωή σαν ένα σύστημα καθηκόντων και υποχρεώσεων που μπορεί να αποδώσει καρπούς με τη βοήθεια του κριτικού πνεύματος και της λογικής. Διαθέτει αυξημένη διαίσθηση που καταφέρνει να χρησιμοποιεί με πρακτικό τρόπο. Αποζητά την υγιεινή, σα βάση για την ορθή λειτουργία της νόησης. Εκτιμά τη διασκέδαση και τη ψυχαγωγία, πεπεισμένος πως εξυπηρετούν την αρμονία και την αισθητική. Ξεκινά τα φλερτ με τις καλύτερες των προθέσεων. Παρακινεί τα παιδιά του σε δραστηριότητες που σχετίζονται με τη τέχνη, τη μόδα, την αρχιτεκτονική. Υποφέρει πάντοτε από νευρικές εντάσεις και ψυχολογική αστάθεια. Συχνά, εξ αιτίας της άμετρης συμπεριφοράς του, αντιμετωπίζει εχθρότητα και ίντριγκες ακόμα στον εργασιακό χώρο. Η ρουτίνα και η διαρκής επανάληψη των  πραγμάτων είναι γι αυτόν μια μορφή θανάτου. Οραματίζεται τον ιδανικό σύντροφο σαν ακούραστο ταξιδιώτη, γοητευτικό τυχοδιώκτη, άτομο ελεύθερο και ανεξάρτητο. Γοητεύεται από τους γλωσσομαθείς κοσμογυρισμένους ανθρώπους. Περιμένει από το ταίρι του μια ανώτερη στάση ζωής. Μια φιλοσοφική διάσταση για τον κόσμο και την αλήθεια που να ξεφεύγει από τα στενά όρια του πραγματισμού, αγγίζοντας τη μεταφυσική ή τη θεολογία. Περιμένει από το έτερο ήμισυ μια ισορροπημένη άποψη, σχετικά με τη δικαιοσύνη και τις νομικές υποθέσεις. Πάνω απ’ όλα προσβλέπει σε μια σχέση όπου έρωτας και υποχρεώσεις πλέκονται σε ένα κουβάρι με τέτοιο τρόπο, ώστε η διαδικασία της λύσης του να μοιάζει περισσότερο σαν ένα παιχνίδι για λίγους.
Τα γεράματα αποτελούν έναν από τους κορυφαίους φόβους του Διδύμου. Ο συντηρητισμός και τα καθήκοντα, τα μακροχρόνια προγράμματα κτίζουν μια πραγματική συνομωσία γύρω του. Στην καριέρα κάποτε δημιουργεί χρέη. Η σεξουαλική δραστηριότητα τους, κορυφώνεται και ωριμάζει σε προχωρημένη ηλικία. Επιζητά την ανώτερη γνώση και τις σπουδές. Επιλέγει συχνά πρωτοποριακούς τρόπους εκπαίδευσης. Επίσης πολλές φορές μεταπηδά από τον ένα τομέα στον άλλο. Σε κάποιες περιπτώσεις οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις ξεφεύγουν από το δόγμα της κοινωνίας όπου ζουν. Αντιμετωπίζουν τη φήμη και τα επιτεύγματα με ελπίδες και υψηλό ιδεαλισμό. Πιστεύουν στη φιλανθρωπία και μπορούν να θυσιάσουν κάτι απ’ τον εαυτό τους για την ανακούφιση των αδύνατων. Σε αρκετές των περιπτώσεων γίνονται διάσημοι στον χώρο της τέχνης, της συγγραφής, της Δημοσιογραφίας. Ικανότατοι ομιλητές, επιδέξιοι χειροτέχνες.  Αγωνιστές, ανικανοποίητοι και φιλόδοξοι.
Διατηρούν φιλίες με σημαντικά πρόσωπα που κατέχουν, συχνά, θέσεις εξουσίας. Άλλοτε οι φίλοι είναι στρατιωτικοί καριέρας, αθλητές, χειρούργοι. Οι Δίδυμοι δεν παύουν ποτέ να ελπίζουν στη ζωή, ακόμα και κάτω από τις πιο δυσχερείς καταστάσεις.
Η υποχρέωση παγίωσης των σχέσεων σε μόνιμη βάση και η ανάπτυξη θεμελίων και ρουτίνας στον τρόπο ζωής του δημιουργούν φόβο, ανασφάλεια, μανία καταδίωξης. Η απουσία αλλαγών ενδέχεται να τον οδηγήσουν στη μελαγχολία, την κατάθλιψη και τελικά στην αντίδραση, την ιδιότυπη του νοήμονα επανάσταση.

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr