Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2734 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 23/05/2017 | Διαβάστηκε 739 φορές

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990 

Με ωροσκόπο στους Διδύμους και τον Ήλιο στον 1ο οίκο:
Αεικίνητος, πολυπράγμων και συναρπαστικός. Από τους εξυπνότερους ανθρώπους που περπατούν τις γειτονιές του πλανήτη. Αναζητά κάθε στιγμή την επόμενη πρόκληση. Κινείται ταχύτατα, είναι διαβασμένος, καλλιτέχνης, διανοητής. Θαυμάζει τον εαυτό του κι αισθάνεται τον κόσμο να γυρνά τριγύρω του. Προσαρμόζεται μ’ ευκολία στις αλλαγές. Νεανικός και παιγνιδιάρης εκπροσωπεί γνήσια το ζώδιό του. Δείχνει πίστη στις σχέσεις που προσφέρουν πνευματική εξέλιξη. Επιτυγχάνει στον χώρο των Media, ενώ είναι χαρισματικός δάσκαλος, αλλά και κωμικός. 
Θα γίνει ονομαστός, εφ’ όσον ξεπεράσει τον εγωκεντρισμό, προσφέροντας με αυταπάρνηση τον εαυτό του στους άλλους, απελευθερωμένος από ψυχικές φοβίες και αγωνία για το άγνωστο. 

Με ωροσκόπο στον Καρκίνο και τον Ήλιο στον 12ο οίκο:
Γλυκομίλητος και συμπαθής, πιάνει εύκολα γνωριμίες παρά την χαρακτηριστική του ατολμία και εσωστρέφεια. Ανασφαλής, προστρέχει συχνά στην οικογένεια ή σε προστάτες. Διαισθητικός, βιώνει εμπειρίες του υποσυνείδητου. Παρουσιάζει μανία καταδιώξεως και τάσεις φυγής. Είναι ιδιαίτερα ρομαντικός και ερωτικός. Περισσότερο συναισθηματικός από τον κλασσικό Δίδυμο. Κατά περιόδους το αίσθημα του ανικανοποίητου τον οδηγεί σε απομόνωση ή καταθλίψεις. Ενώ έχει ιδιαίτερα καλλιτεχνική φλέβα θα χάσει ευκαιρίες να αξιοποιήσει τα ταλέντα του, στο θέατρο - τη μουσική - τις ερμηνείες των ονείρων, τη θεραπευτική. Εκτός και αν κατορθώσει να συμβιβάσει τις αντιφάσεις της ιδιοσυγκρασίας του. Θα αναγνωριστεί, λοιπόν, εφ’ όσον πολεμήσει ενάντια στους φόβους και τις εξαρτήσεις του, παγιώνοντας τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα.  

Με ωροσκόπο στον Λέοντα και τον Ήλιο στον 11ο οίκο:
Ακτινοβόλος και ερωτικός, εμπνέει αισιοδοξία, ελπίδα και γενναιοδωρία στους χώρους όπου κινείται και ζει. Ηγετικός, πιστός σε ιδέες και οράματα, ανατρέπει την ελλειμματική - από ηθικής άποψης - εικόνα κάποιων Διδύμων. Αγαπά την ομορφιά, τον έρωτα, το φλερτ. Μπορεί, όμως να γίνει δογματικός και εκδικητικός. Κάποιες στιγμές γίνεται αναπάντεχα υπέρμετρα υλιστής. Γενικά, επιδιώκει τη νοητική εξύψωση, μέσα από τη φιλία και την κοινωνική συμμετοχή.
Τα επιτεύγματα του θα σχετιστούν με την Οικονομική δράση, τα ακίνητα και το χώρο της Μόδας. Θα εξυψώσει τον εαυτό του όταν θα συμφιλιωθεί με την παράδοση, τη φυσική ζωή, τη σταθερότητα που προσφέρουν στον άνθρωπο τα θεμέλια.  

Με ωροσκόπο στην Παρθένο και τον Ήλιο στον 10ο οίκο:
Μετρημένος, εργατικός και σχολαστικός, αποτελεί την ιδανική προϋπόθεση για την πραγμάτωση κάθε δύσκολου στόχου. Οι ανασφάλειες του είναι τονισμένες κι αυτό τον οδηγεί σε συνεχή κριτική, προσδιορισμό των δεδομένων και σημασία στη λεπτομέρεια. Είναι τελειομανής και φιλότιμος. Με πηγαίο ταλέντο στο χώρο της επιστημονικότητας, δεν εμπιστεύεται τις δυνατότητες του, καθώς του λείπει η αυτοπεποίθηση. Το φλερτ κι ο έρωτας αποτελούν εμπειρίες μάλλον τραυματικές γι αυτόν και είναι πιο πιθανό να επιτύχει εκεί σε προχωρημένη ηλικία.
Θριαμβεύει στο χώρο της δημοσιογραφίας και ενημέρωσης. Πραγματοποιεί εύστοχες επενδύσεις, ενώ είναι ικανός έμπορος. Πρέπει να μάθει να αντιμετωπίζει τη ζωή χωρίς φόβο και δόγματα. Μ’ αυτό τον τρόπο θα κατορθώσει να τον αγαπήσουν αληθινά. 

Με ωροσκόπο στον Ζυγό και τον Ήλιο στον 9ο οίκο:
Διπλωμάτης και γοητευτικός, έχει πάντα ένα ευρύ κύκλο γνωριμιών. Η γνώμη των άλλων προέχει των δικών του θελήσεων. Αγαπά τη διασκέδαση και ενδιαφέρεται για την τέχνη και την πνευματική καλλιέργεια. Δεν είναι φιλαλήθης, ενώ συχνά ενεργεί απερίσκεπτα και επιπόλαια. Τον τρομάζει η μοναξιά και είναι πρόθυμος να συμβιβαστεί προκειμένου να διατηρήσει τη συντροφικότητα. Ταξιδεύει, έχει γνωριμίες σ’ όλο τον κόσμο. Συχνά προσεγγίζει την ανώτερη διάνοια και πραγματοποιεί ακαδημαϊκές σπουδές. Έχει μια προσωπική αυθόρμητη αίσθηση και επαφή με το υπερβατικό. Παρά ταύτα είναι ανικανοποίητος και κάποτε δυστυχής. Οι υποχρεώσεις και η προσφορά υπηρεσιών, οι λεπτομέρειες και η κριτική τον κάνουν να αισθάνεται ασφυκτικά.
Ίσως γίνει κάποτε ξακουστός σαν αρχιτέκτων - μηχανικός μεγάλων έργων, δημιουργός αλυσίδας κομψών εστιατορίων για τον καλό κόσμο, καθηγητής Πανεπιστημίου. Θα ευτυχήσει αναζητώντας τη συναισθηματική ισορροπία μέσα από τη δημιουργία μιας ζεστής οικογένειας. 

Με ωροσκόπο στον Σκορπιό και τον Ήλιο στον 8ο οίκο:
Μυστηριώδης και αινιγματικός. Κινείται με τη σιγουριά αιλουροειδούς. Φιλόδοξος και ακραία ερωτικός επιτυγχάνει επαγγελματικά, όποιες και να είναι οι δυσκολίες. Κερδίζει μέσα από τις σχέσεις του, ενώ στη ζωή του βιώνει δραματικές αλλαγές και θανάτους. Άλλοτε αδρανής και ψυχρός, άλλοτε χειμαρρώδης κι εκρηκτικός είναι αλλοπρόσαλλα ζωντανός. Αισθάνεται μόνιμα κυνηγημένος από αόρατες απειλές και συχνά μπλέκει σε μοιραίες περιπέτειες.
Ικανότατος ερευνητής, ψυχολόγος είναι γεννημένος εξουσιαστής. Σε πολλές περιπτώσεις επιτυγχάνει την κοινωνική αναγνώριση ως χαρισματικός χειρούργος, ή θεραπευτής. Ίσως ανακαλύψει την ψυχική ηρεμία - που τόσο του λείπει - μέσα από μια, βαθιά ερωτική, αγάπη.           

Με ωροσκόπο στον Τοξότη και τον Ήλιο στον 7ο οίκο:
Πρωτοπόρος, αισιόδοξος και δημοφιλής, είναι πολλές φορές το παράδειγμα για τους άλλους. Καθώς υπολογίζει τις αρχές και τις αξίες της κοινωνίας, είναι ο πιο κατάλληλος να οδηγήσει τους συνανθρώπους του στην εξέλιξη. Φιλοσοφημένος και αλτρουιστής επιτυγχάνει την καλλιέργεια του. Ταυτόχρονα γνωρίζει τον κόσμο, εκτιμώντας ιδιαίτερα την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Στηρίζει τις σχέσεις του στην πνευματική επικοινωνία και τη διαρκή αναζήτηση κοινών ενδιαφερόντων.
Παρά ταύτα είναι και αυτός ανασφαλής. Συχνά παρουσιάζεται φιλάργυρος και άλλοτε εξαιρετικά επιπόλαιος και ανώριμος. Δεν έχει τακτ και φορές πληγώνει τους άλλους με την άμετρη ειλικρίνειά του. Επιστήμων, ταξιδευτής και συγγραφέας, μπορεί να ακολουθήσει την καριέρα του ηθοποιού. Θα αξιολογήσει τον εαυτό του εφ’ όσον κατορθώσει - κατανικώντας τη φυσική του φοβία για τα πάθη, τη σκοτεινή πλευρά του ανθρώπου - να υπηρετήσει την κοινωνία μέσω ανακαλύψεων στην φαρμακευτική ή αναπτύσσοντας ένα συγκροτημένο φιλοσοφικό έργο, χρήσιμο στην καθημερινότητα.  

 

Με ωροσκόπο Αιγόκερω και τον Ήλιο στον 6ο οίκο:
Πειθαρχημένος, σοβαρός και πάντα συνεπής, παρουσιάζει αρχικά μια εικόνα αταίριαστη στον συνήθη εκπρόσωπο του Ζωδίου του. Άνθρωπος του καθήκοντος, επιδιώκει την κοινωνική αναγνώριση σαν φυσική του ανάγκη. Επιφυλακτικός, ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις με αίσθημα ευθύνης. Οι υψηλές του φιλοδοξίες τον οδηγούν στη σκληρή δουλειά, επιλογή που βοηθά στην υπέρβαση της ιδιότυπης εσωστρέφειάς του. Η διατροφή του είναι πάντοτε προσεγμένη, ενώ - αντίθετα από τους άλλους Διδύμους αρέσκεται σε ρουτίνες. Όταν βρίσκει διέξοδο από την ψυχρότητα, παρουσιάζει αναπάντεχα περίσσια πάθους και ερωτισμού, κάτι που ξαφνιάζει. Σαν διοικητής μεγάλων Κρατικών επιχειρήσεων, Πολιτικός αξιωματούχος, Τραπεζίτης κλπ. Απολαμβάνει κατά κανόνα τιμές ανάλογες των ευθυνών και της αδιαμφισβήτητης  τιμιότητας του. Όταν αποδεχτεί ότι οι κίνδυνοι και η έλλειψη τάξης αποτελούν ένα λογικό κόστος, για να γευτεί κανείς τη χαρά και τη συγκίνηση της πνευματικής και ατομικής ελευθερίας, θα εξελιχτεί σημαντικά. Η συντροφικότητα , η συνεργασία και οι αρμονικές σχέσεις αποτελούν το κλειδί για την ψυχική του ισορροπία.              

Με ωροσκόπο Υδροχόο και τον Ήλιο στον 5ο οίκο:
Φευγάτος, αγωνιστής, επαναστάτης. Σαν χαρακτήρας από σενάριο του Κεν Λόουτς, ζει καθημερινά μια περιπέτεια, στο πλαίσιο των κοινωνικών δρώμενων - στο πλευρό του πολιτικοποιημένου, συνδικαλιστή, καθημερινού ανθρώπου του σήμερα. Έξυπνος και σκεπτόμενος, ελκύεται από την μοναδικότητα, την ιδιορρυθμία, την εξαίρεση. Αυτά τα χαρακτηριστικά παρουσιάζουν κι οι έρωτές του που πάντοτε αντιμετωπίζει σαν βραχυχρόνιες σχέσεις επικοινωνίας κι όχι σαν απλά φλερτ.
Ανεξάρτητος και απρόβλεπτος, πιθανό να εγκαταλείψει την καλύτερη προοπτική για λογαριασμό του καινούριου. Υπερασπίζεται τους αδύναμους, καταπιάνεται με την τεχνολογία, τον πολιτισμό, την τέχνη. Ταξιδεύει πολύ, πάντα όμως στα πλαίσια κάποιου ανώτερου σκοπού. Ταλαντούχος ηθοποιός και ομιλητής, καταφέρνει να εμπνεύσει και να εμπνευστεί μέσα από τις διαρκείς μετακινήσεις του και την επικοινωνία.
Ανακαλύπτει το υψηλό νόημα της ζωής μέσα στο χώρο της Ιατρικής έρευνας και της Βιολογίας. Το ταμπεραμέντο του πιθανό να τον καταστήσει κάποτε διαβόητο. Διδασκόμενος   τις έννοιες της κτήσης και του πάθους θα ξεπεράσει την φοβία που αισθάνεται απέναντι στον συντηρητισμό, το κατεστημένο, τα κωδικοποιημένα καθήκοντα. 

Με ωροσκόπο στους Ιχθείς και τον Ήλιο στον 4ο οίκο:
Μελαγχολικός, γλυκός και ρομαντικός, κερδίζει πάντοτε τις αρχικές εντυπώσεις. Ευαίσθητος και δεκτικός, είναι προσανατολισμένος στο πνευματικό κομμάτι του κόσμου. Προσφέρει πάντοτε τη βοήθειά του στους άλλους.
Μπερδεμένος, ανασφαλής και ψυχικά μεταβαλλόμενος, κάποτε βρίσκεται ανεξήγητα μπλεγμένος σε επικίνδυνες καταστάσεις. Ελάττωμα του η παθητικότητα και η χαοτική του ιδιοσυγκρασία. Διαισθητικός και διορατικός, παρουσιάζει συχνά ιδιότητες ενδιάμεσου ή και μαντικής. Είναι βαθιά επηρεασμένος από τα οικογενειακά πρότυπα και τις παραδόσεις της Πατρίδας. Αδυνατεί, γι αυτό, να προσδιορίσει αυτοτελώς την προσωπικότητά του. Καλόκαρδος και φιλικός, φορές υποβαθμίζει το άτομό του τοποθετώντας  - με ευκολία - τον εαυτό του στο ρόλο του θύματος.
Διαπρέπει στο χώρο της τέχνης, της φωτογραφίας, της ποίησης. Αποκτά φήμη σαν μάγειρας ενώ πιθανό να επιλέξει τη σταδιοδρομία του ναυτικού. Τα επιτεύγματα του πιθανό να μείνουν στην ιστορία, μια και ό,τι δεν καταφέρνει στην προσωπική του ζωή τα εκφράζει δημιουργικά προς τους άλλους, εκπέμποντας μια φιλοσοφία γεμάτη αλήθειες που πραγματικά κραδάζουν εσωτερικά σε κάθε ανθρώπινη ψυχή.
Πρέπει να σπάσει τα ψυχικά του δεσμά, αποδεχόμενος τον νεωτερισμό και την ορθολογική σκέψη. Θα εξυψωθεί όταν υιοθετήσει μια αντίληψη για τον κόσμο εμπλουτισμένη με τις ιδέες της ελευθερίας και της ανεξάρτητης εξέλιξης. 

Με ωροσκόπο Κριό και τον Ήλιο στον 3ο οίκο:
Γρήγορος σαν τον άνεμο, συγκλονιστικός κι επιπόλαιος. Γι αυτόν τα πάντα μοιάζουν να κρατούν όσο μια ανάσα. Ίσως ο πιο χαρακτηριστικός εκπρόσωπος της τρελής εποχής μας. Πρωτοπόρος θ’ ανοίξει καινούριους δρόμους για τον κόσμο και κεφάλαια Ιστορίας για τις κοινωνίες. Οι μετριότητες και οι συνήθειες δεν του ταιριάζουν. Κάποτε εμφανίζεται εγωκεντρικός και πομπώδης και γίνεται εύκολα αντιπαθής. Αν εγκλωβιστεί σε καταστάσεις «επίπεδες» θα παραμείνει ένα αξιολύπητο, ιδιότροπο, υποχόνδριο και κατά βάθος μελαγχολικό πλάσμα. Κανείς γύρω του δεν θα αντιληφθεί την φωτιά που κρύβει μέσα του. Αγαπά υπερβολικά τα αδέλφια του. Θαυμάσιος ομιλητής, βρίσκει συχνά διέξοδο στο εμπόριο, ενώ είναι ιδανικός πωλητής. Ασυναγώνιστος ρεπόρτερ, αναλαμβάνει επικίνδυνες αποστολές. Η πένα του είναι θερμή, άμεση και εύστοχη.
Η αναγνώριση από τη συνείδησή του της αξίας του πνεύματος, της μεταφυσικής διάστασης του κόσμου και του αλτρουισμού  τον απαλλάσσει από τα αδιέξοδά του.
Θα επιτύχει την ωρίμανσή του εφ’ όσον στρατευτεί σε κάποιο μεγαλόπνοο και επίπονο κοινωνικοπολιτικό έργο. Θα κληθεί τότε να συμβιβάσει την ορμή και τη φλόγα του με τα οφέλη της συνέπειας, της λογικής και του καθήκοντος. 

Με ωροσκόπο στον Ταύρο και τον Ήλιο στον 2ο οίκο:
Προσγειωμένος, αργός και προσεκτικός, κάνει τους άλλους ν’ αναρωτιούνται αν πράγματι είναι ένας Δίδυμος. Είναι φιλόδοξος κι εξυψώνει το χρήμα σε αξία ζωής. Ρεαλιστής, ξέρει πότε να κινηθεί γρήγορα και πότε να περιμένει αδρανής την κατάλληλη ευκαιρία.
Ισχυρογνώμων, ζηλιάρης και κυριαρχικός, προκαλεί συχνά την αντίδραση και το θυμό των ανθρώπων που τον περιβάλλουν. Είναι όμως αισθησιακός, αγαπά την καλή ζωή και τον έρωτα. Είναι υπολογιστής  και αποφεύγει τις αντιπαραθέσεις, τους καυγάδες και την περιπέτεια. Από την άλλη πλευρά αν προκληθεί στον χώρο του ή απειληθούν τα κεκτημένα του μεταμορφώνεται σε επικίνδυνο θηρίο.
Έχει πνευματικά ενδιαφέροντα συνδυασμένα με καλό γούστο. Πιο σταθερός απ’ το σύνηθες στις σχέσεις του, αναζητά τη συναισθηματική γαλήνη.
Ασχολείται με τις Τράπεζες, το χρήμα, την κίνηση κεφαλαίων, τα ακίνητα, τις επενδύσεις. Αγαπά τις ανέσεις και το καλό φαγητό, το ακριβό ντύσιμο. Έχει ταλέντο για τα θέματα μόδας, ενώ κάποτε εμφανίζεται παράλογα σπάταλος.
Για να αποδράσει από τη «φυλακή» του είναι υποχρεωμένος να γίνει περισσότερο αυθόρμητος και ορμητικός, αναζητώντας τη συγκίνηση της περιπέτειας στην καθημερινή διεκδίκηση προκλήσεων. Θα ανυψώσει την προσωπικότητά του εφευρίσκοντας τρόπους για νεωτεριστικές διεξόδους από τα κοινωνικά προβλήματα, αποδεχόμενος την αλήθεια πως στη ζωή παίζουν κυρίαρχο ρόλο τα απρόοπτα. 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr