Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2665 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 03/10/2015 | Διαβάστηκε 3609 φορές

Ζώδια και ταιριάσματα

Από τον Κώστα Κονδύλη

Τηλ. 14990 

 

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια της Φωτιάς δηλαδή Λέων και Τοξότη, έλκονται από Ζώδια του Αέρα όπως Δίδυμους, Ζυγό -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Ζυγό που βρίσκεται απέναντί τους- και Υδροχόο, ενώ δεν συμβαδίζουν με Καρκίνο και Αιγόκερω. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια της Γης δηλαδή Παρθένο και Αιγόκερω, έλκονται από Ζώδια του Νερού όπως Καρκίνο, Σκορπιό -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Σκορπιό που βρίσκεται απέναντί τους- και Ιχθείς, ενώ δεν συμβαδίζουν με Λέων και Υδροχόο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια του Αέρα δηλαδή Ζυγό και Υδροχόο, έλκονται από Ζώδια της Φωτιάς όπως Κριό, Λέων και Τοξότη -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Τοξότη που βρίσκεται απέναντί τους- ενώ δεν συμβαδίζουν με Παρθένο και Ιχθύ.

   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια του Νερού δηλαδή Σκορπιό και Ιχθείς, έλκονται από Ζώδια της Γης όπως Ταύρο, Παρθένο και Αιγόκερω -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Αιγόκερω που βρίσκεται απέναντί τους- ενώ δεν συμβαδίζουν με Κριό και Ζυγό.

 

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια της Φωτιάς δηλαδή Κριό και Τοξότη, έλκονται από Ζώδια του Αέρα όπως Δίδυμους, Ζυγό και Υδροχόο -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Υδροχόο που βρίσκεται απέναντί τους- ενώ δεν συμβαδίζουν με Ταύρο και Σκορπιό.

  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια της Γης δηλαδή Ταύρο και Αιγόκερω, έλκονται από Ζώδια του Νερού όπως Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Ιχθύ που βρίσκεται απέναντί τους- ενώ δεν συμβαδίζουν με Δίδυμους και Τοξότη.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια του Αέρα δηλαδή Δίδυμους και Υδροχόο, έλκονται από Ζώδια της Φωτιάς όπως Κριό -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Κριό που βρίσκεται απέναντί τους- Λέων και Τοξότη, ενώ δεν συμβαδίζουν με Καρκίνο και Αιγόκερω.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια του Νερού δηλαδή Καρκίνο και Ιχθύ, έλκονται από Ζώδια της Γης όπως Ταύρο -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Ταύρο που βρίσκεται απέναντί τους- Παρθένο και Αιγόκερω, ενώ δεν συμβαδίζουν με Λέων και Υδροχόο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια της Φωτιάς δηλαδή Κριό και Λέων, έλκονται από Ζώδια του Αέρα όπως Δίδυμους -αλληλοσυμπληρώνονται με τους Διδύμους που βρίσκονται απέναντί τους- Ζυγό και Υδροχόο, ενώ δεν συμβαδίζουν με Παρθένο και Ιχθύ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια της Γης δηλαδή Ταύρο και Παρθένο, έλκονται από Ζώδια του Νερού όπως Καρκίνο  -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Καρκίνο που βρίσκεται απέναντί τους- Σκορπιό και Ιχθείς, ενώ δεν συμβαδίζουν με Κριό και Ζυγό.

  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια του Αέρα δηλαδή Δίδυμους και Ζυγό, έλκονται από Ζώδια της Φωτιάς όπως Κριό, Λέων -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Λέοντα που βρίσκεται απέναντί τους- και Τοξότη, ενώ δεν συμβαδίζουν με Ταύρο και Σκορπιό.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Οι Ιχθείς ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια του Νερού δηλαδή Καρκίνο και Σκορπιό, έλκονται από Ζώδια της Γης όπως Ταύρο, Παρθένο -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Παρθένο που βρίσκεται απέναντί τους- και Αιγόκερω, ενώ δεν συμβαδίζουν με Δίδυμους και Τοξότη.

  

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr