Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2691 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 23/01/2017 | Διαβάστηκε 772 φορές


Υδροχόος. Οι Μακροχρόνιες σχέσεις, ο Γάμος

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990 

Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα του ζωδίου, διαγράφουν μια πορεία προσήλωσης σε υψηλά ιδανικά, που υπερβαίνουν την προσωπικότητα. Όντας καλλιεργημένοι, τεχνοκρατικά και φιλοσοφικά, θα έλεγε κανείς πως δεν πιστεύουν σε παραδοσιακούς θεσμούς, όπως είναι ο Γάμος. Μπορεί συχνά να γίνονται ουτοπιστές απέναντι στον εαυτό τους, τίποτα, όμως, δεν μπορεί να τους παρασύρει στην υποκρισία. Όταν, για το δικό τους σκεπτικό, μια σχέση δεν δουλεύει, πρέπει απλά να φύγουν. Μια και δεν είναι ανεύθυνα άτομα, ( δεν θα μπορούσαν, άλλωστε, με τον Κρόνο σε κυριαρχία στο Ζώδιό τους ), γνωρίζουν καλά πως δεν γίνεται να εγκαταλείπει, κανείς, με ευκολία μια οικογένεια. Μιλάμε, πιθανό, για το Ζωδιακό τύπο με την πολυπληθέστερη ομάδα εκ πεποιθήσεως εργένηδων ... Γεγονός που γίνεται πιο φανερό ανάμεσα στις γυναίκες. Είναι οι μόνες που δεν «πεθαίνουν» να παντρευτούν ....
Η σχέση μαζί τους είναι κατά τεκμήριο δύσκολη. Η ενδιαφερόμενη (-ος ), πρέπει να αποφεύγει να τον πιέζει. Και ταυτόχρονα να μη  του δημιουργεί την εντύπωση παγιωμένων υποχρεώσεων. Οι Υδροχόοι δεν παρασύρονται εύκολα από συναισθηματισμούς. Τα πάθη τους είναι πάντα πνευματικά-εγκεφαλικά και σπάνια υλιστικά ... Ανεξάρτητα αν παίρνουν και σαρκική έκφραση, κάποτε. Δεν έχουν ταμπού, αν εξαιρέσετε την αμφισβήτηση της στάσης των απέναντι στη ζωή. Αναζητούν, όμως, πάντα μια λογική εξήγηση για όλα.  Θα είναι απαραίτητο και απαράβατο να συζητάτε μαζί του για το κάθε τι.
Αν είστε του καναπέ ..., ξεχάστε το. Η δική του Εστία είναι ο Κόσμος. Επιπρόσθετα, αντιπαθεί τους καθωσπρεπισμούς, την προσποιητή ευγένεια, την άχρηστη-μη λειτουργική πολυτέλεια. Δεν θα μπορείτε να μακιγιάρεστε όσο πολύ θα θέλατε μ’ έναν τέτοιο τύπο στο πλάι σας ... Ούτε και να τριγυρίζετε σε κοσμικές εκδηλώσεις, με γούνες και ψηλά τακούνια.
Αν είστε από εκείνους που αντέχουν τις «ειδικές αποστολές», κανένα πρόβλημα. Θα γνωριστείτε μαζί του πολύ εύκολα. Δεν είναι καθόλου σνομπ, Ακόμα κι αν η σκούφια του κρατά από τζάκι. Βρείτε ένα ουσιαστικό θέμα για συζήτηση, σχετικό με την οικολογία ή τα ταξίδια κι αμέσως θα σας ανοιχτεί. Και πρώτα απ’ όλα, θα γίνετε φίλοι.                   

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr