Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2678 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 22/11/2016 | Διαβάστηκε 1375 φορές

Συναστρία, το σύνθετο Ωροσκόπιο

Μέρος Α’ 

Από τον Στέλιο Νικολάου
Τηλ. 9019015063 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά την ανάλυση της Συναστρίας οιασδήποτε σχέσης, παίζει και το Σύνθετο Ωροσκόπιο που πολλές φορές από μόνο το αποκαλύπτει αυτό το πάζλ ανθρωπίνων σχέσεων κάθε μορφής και την ποιότητα αλλά και την πορεία της σχέσης.
Εξετάζονται κυρίως οι Πλανήτες και Όψεις τους καθώς και οι Οίκοι με κυριότερο ενδιαφέρον να παρουσιάζουν οι Γωνιακοί Οίκοι (1ος – 4ος – 7ος – 10ος).
Συχνά έχοντας το Σύνθετο Ωροσκόπιο μιας Συναστρίας, αποκαλύπτω μυστικά για το πως αισθάνεται το κάθε άτομο της σχέσης, κάνοντας εκ νέου –«υποσυναστρίες» όπως τις ονομάζω, καθώς είναι η ανάλυση μετά από μελέτη του Σύνθετου αυτού Ωροσκοπίου, τόσο με το Ωροσκόπιο του κάθε ατόμου της σχέσης όσο και με το προοδευτικό του για να βγάλω συμπέρασμα πως αισθάνεται χωριστά το κάθε άτομο σε αυτή τη σχέση και πόσο την υποστηρίζει ή όχι.
Ας δούμε όμως στην ανάλυση του Μέρους Α’ τους Πλανήτες του Σύνθετου αυτού Ωροσκοπίου. 

Ήλιος του Σύνθετου Χάρτη
Ο οίκος που βρίσκεται ο Ήλιος δείχνει αρκετά για την ποιότητα αλλά και την ώθηση της σχέσης, όπως φυσικά και οι όψεις που σχηματίζει με τους άλλους Πλανήτες του Σύνθετου Χάρτη. 

Σελήνη του Σύνθετου Χάρτη
Η θέση της Σελήνης αλλά και οι Όψεις που δέχεται από άλλους Πλανήτες του Χάρτη φανερώνει στοιχεία ψυχισμού και συναισθημάτων της σχέσης και δείχνει πόσο «οικογενειακά» αισθάνονται τα άτομα μεταξύ τους ή εάν υπάρχει αδιαφορία, ψυχρότητα και έλλειψη ίσως ακόμα και κατανόησης ή πόσο αισθάνονται ή όχι αρμονικά μεταξύ τους και ζεστά και εάν υπάρχει κατανόηση.  

Ερμής του Σύνθετου Χάρτη
Πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης, φανερώνει κατά πόσο μπορούν τα άτομα να επικοινωνούν και να κατανοούν ο ένας τον άλλον αλλά και πόσο ωφέλιμος ή όχι μπορεί να είναι ο μεταξύ τους διάλογος. Ιδιαίτερη σημασία έχει τόσο σε Σύνθετο Ωροσκόπιο ερωτικής αλλά και επαγγελματικές σχέσεις.
Δυστυχώς, πολύ συχνά, ειδικά σε μια σχέση αγάπης, οι άνθρωποι σκέφτονται ότι εάν αγαπούν αληθινά ο ένας τον άλλον, πρέπει να είναι σε θέση να αισθανθούν τι άλλος σκέφτεται χωρίς να πρέπει να ειπωθεί τίποτα.  

Αφροδίτη του Σύνθετου Χάρτη
Σαφέστατα και είναι η θέση και Όψεις της Αφροδίτης σημαντικές ιδιαίτερα στο Σύνθετο Ωροσκόπιο ερωτικής συναστρίας, καθώς κυβερνά και την αγάπη και τη δυνατότητα να διαμορφωθούν οι σχέσεις ιδιαίτερα εκείνες που βασίζονται στο συναίσθημα.
Η θέση της φαίνεται να δηλώνει για πόσο χρόνο αυτή η σχέση θα επιτρέψει και στους δύο να εκφράζονται μέσω της αγάπης.  

Άρης του Σύνθετου Χάρτη
Φανερώνει η θέση και οι Όψεις του το κατά πόσο τελικά μπορούν να συνυπάρξουν και να συν-λειτουργήσουν μέσα στη σχέση τα άτομα. Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε Σύνθετο Ωροσκόπιο επαγγελματικής συναστρίας, ενώ σε Σύνθετο Χάρτη ερωτικής συναστρίας φαίνεται να δηλώνει και το κατά πόσο υπάρχει υγιείς ανταγωνισμός ή όχι αλλά και σεξουαλική δράση! 

Δίας του Σύνθετου Χάρτη
Ο Ευεργετικός Δίας αλλά και οι Όψεις του, φαίνεται να αποκαλύπτουν πόσο ωφέλιμη, ευεργετική, καλοπροαίρετη μπορεί να είναι μία σχέση και πόσο μπορεί να έχει μια στερεά βάση για την αύξηση μέσω της σχέσης.
Η επιρροή δεν είναι συνήθως σημαντική πηγή αλλά αν τεθεί υπό έλεγχο για να παρουσιαστούν τα γενναιόδωρα αποτελέσματα. 

Κρόνος του Σύνθετου Χάρτη
Σαφέστατα και είναι σημαντικό ο Κρόνος σε θέση και οι Όψεις του για να φανερώσει την αξιοπιστία, τη σταθερότητα της σχέσης, τη συνέπεια και πόσο σοβαρή ή καταπιεστική και ψυχρή μπορεί να είναι.
Επίσης δείχνει τους περιορισμούς στη σχέση, οι οποίοι είναι συχνά προφανέστεροι από τους πραγματικούς. Τις περισσότερες φορές θα ανταποκριθείτε στον Κρόνο απλά με την αποδοχή της πραγματικότητας που επιβάλλει και μην περιμένοντας αυτήν που είναι αδύνατη.  

Ουρανός του Σύνθετου Χάρτη
Ουρανός και Όψεις του βγάζουν το μην συμβατικού και το ασυνήθιστου. Συχνά δείχνει στη σχέση τις εναλλασσόμενες  απόψεις της πραγματικότητας που θα βοηθήσουν και θα ξεπεράσουν τη συμβατικότητα και τη συνήθεια. Ένας καλός Ουρανός φέρνει κοινούς στόχους και οράματα στη σχέση και φιλίες αλλά και μία σχετική ελευθερία. 

Ποσειδώνας του Σύνθετου Χάρτη
Ο Ποσειδώνας φαίνεται να είναι μια ενέργεια που δύσκολο θα χειριστούν άτομα στη σχέση. Μπορεί να δηλώσει την απογοήτευση, την εξαπάτηση αλλά αντιθέτως ανάλογα τη θέση και τις Όψεις του, να είναι το βαθύτερο συναίσθημα, η αλληλέγγυα διάθεση του ενός προς τον άλλον ή ακόμα και η θεοποίηση και η εξιδανίκευση.
Σε σημαντική έκταση, όλη η αληθινή αγάπη είναι βασισμένη στην εξιδανίκευση κάποιας πτυχής του άλλου προσώπου και ουσιαστικά η εκδήλωση του Ποσειδώνα έδωσε στοιχεία για να γοητεύσει ο ένας τον άλλον. 

Πλούτωνας του Σύνθετου Χάρτη
Ο Μυστηριώδης αυτός Πλανήτης αντιπροσωπεύει εκείνες τις ενέργειες που αναγκάζουν μια σχέση να περάσει από περιόδους βαριάς αλλαγής. Ένταση, πάθος, διάθεση μορφοποίησης και αναμόρφωσης των ατόμων μέσα από τη σχέση, καθώς και κίνητρα έντονα όπως και έντονα συναισθήματα και ένστικτα. Σε μια σεξουαλική σχέση δίνει επίσης ιδιαίτερη δύναμη και αντίκτυπο στα συναισθήματά σας και κάνει κάθε τι που συμβαίνει πολύ δραματικό και σημαντικό.

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr