Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2685 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 11/04/2016 | Διαβάστηκε 1024 φορέςΗ Ανώτερη Δύναμη και η βοήθειά της

Από τον Σταύρο Μιχαήλο
Τηλ. 14990


Το Σύμπαν πάντα έχει εξισορροπητικές τάσεις και αυτό φαίνεται τόσο στις όψεις των Πλανητών που ακόμα και εάν είναι αρνητικές προκύπτουν κάποια σημάδια που παίζουν τον ρόλο του «από μηχανής Θεού» που συχνά προκύπτει απ’ την μελέτη Μεσοδιαστημάτων. Ομοίως φυσικά και στα Ωροσκόπια, είτε Γενέθλια, είτε Προοδευτικά.
Μεταφυσικά θα έλεγα, πως σε κάθε μας ενέργεια, δεν αρκεί και μόνον η προσπάθεια, αλλά κυρίως ο αγνός σκοπός, αλλά και εκείνη η Δύναμη που εμφανίζεται «απ’ το πουθενά», εκείνος ο απροσδιόριστος παράγοντας που παίζει ρόλο καταλυτικό στην διεκπεραίωση δύσκολων αλλά ακόμα και απλών θεμάτων της καθημερινότητας.
Η Δύναμη της Προσευχής, αποδεικνύει καθημερινά πως βοηθά να λυθούν θέματα σε ανθρώπους, κοινωνίες, οικονομίες. Η Δύναμη της Προσευχής είναι απαραίτητη στην ένωσή μας με το Θείο και κυρίως επειδή χρειάζεται μία δύναμη για να διεκπεραιωθούν υποθέσεις, συναλλακτικές πράξεις, σχέσεις ανθρώπινες και η πρόοδος της ανθρωπότητας για την συμμετοχή του Καλού και τον αποκλεισμό του Κακού που φέρνει εμπόδια και αντιξοότητες.
Μην ξεχνάμε όπως λέει και ο συνεργάτης μου Κώστα Κονδύλης, έχει αποδειχθεί πως τα πάντα είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Τα πάντα σε όλο το ορατό Σύμπαν. Μία Ενέργεια που διαχέεται, δεν τελειώνει παρά μόνον μεταβάλλετε. Πχ. την θερμική την μετατρέπουμε σε κινητική και πάλι σε θερμική και υπάρχει στο Σύμπαν. Ο εγκέφαλος μας, εκπέμπει σε διάφορες συχνότητες ανάλογα τη φόρτιση, την ψυχική κατάσταση και άλλα ενέργεια. Απεριόριστη ενέργεια που αυτό άλλωστε είναι και η Ζωή. Μία ενέργεια και τίποτε άλλο. Αν 2, 3, 4 ή αν θέλετε ακόμα δεκάδες ή εκατοντάδες εγκέφαλοι συνταυτιστούν την ίδια στιγμή σε έναν σκοπό (η δύναμη της προσευχής, της πίστης κλπ), τότε πραγματοποιείται ο σκοπός. "Η Πίστη κινεί βουνά" "μάθετε να σκέπτεστε θετικά..¨" και άλλα που σίγουρα έχουν βάση αρκεί να συνδυάζονται με αγνούς σκοπούς που δεν θέλουμε να ωφεληθούμε βλάπτοντας συνάνθρωπο ή συνανθρώπους και φυσικά με τη συμμετοχή του Θεού στις βουλές μας.

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr