Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2686 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 24/02/2016 | Διαβάστηκε 1235 φορέςΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΡΑΣΗ

Από τον Στέλιο Νικολάου
Τηλ. 9019015063


Κάθε ζωντανό ον της Δημιουργίας έχει ένα Κέντρο Ενορατικό μέσα στο οποίο η όποια δοσμένη πραγματικότητα παρέχει τα στοιχεία δημιουργίας της υπαρξιακής του συνείδησης.
Είμαστε Άνθρωποι, προικοδοτημένοι με το Αυτεξούσιο το οποίο μας καθιστά υπεύθυνους για τον εαυτό μας και το έργο μας.
Τούτο προκύπτει από το γεγονός ότι ένας πολυδιάστατος Νους με άπειρες δυνατότητες βρίσκεται τοποθετημένος σ’ ένα κατάλληλο φυσικό σώμα μεγάλων δυνατοτήτων. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, είναι αποτέλεσμα νοήμονος, επιλογής να είμαστε έτσι.
Σύμφωνα με την Αρχαιοελληνική άποψη, Ψυχή εννοείτο η άυλη ουσία (ενέργεια) που εμψυχώνει (ζωοποιεί) την άψυχο ύλη. Αυτό που εγώ προσθέτω σ’ αυτή την άποψη είναι η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ που περικλείεται σ’ αυτή την ενέργεια.
Ο γενετικός μας κώδικας έχει την πολυπλοκότερη και πολυαριθμικότερη αλυσίδα γονιδίων και τα Άτομα που τον συνθέτουν είναι του Υδρογόνου, (Άτομο του Σύμπαντος) και Άτομα, του Άνθρακα, του οξυγόνου, του Αζώτου, του Θείου και του Φωσφόρου, όλα σφυρηλατημένα στο καμίνι του Ήλιου μας που λάμπει στον Ουρανό. Με εξαίρεση το Συμπαντικό άτομο του υδρογόνου όλα τα υπόλοιπα φυσικά στοιχεία, της όποιας ζωής του πλανήτη μας, προέρχονται από τον Ζωοδότη Ήλιο μας.
Βάσει του Νόμου περί αμοιβαίας συνεκτικότητας το σύνολο του Πλανητικού συστήματος υποστηρίζει την ζωή στη Γη. Η ζωή της Γης υποστηρίζει το γένος του Ανθρώπου και σκοπός της ύπαρξης του Ανθρώπου δεν μπορεί να είναι άλλος από την υποστήριξη και διασπορά αυτής της Ζωής.
Σύμφωνα με τα τελευταία επιτεύγματα των φυσικών επιστημών τα πάντα είναι ενέργεια, αλλά περί νοημοσύνης αυτής της ενέργειας, που θα μας βοηθούσε να προσεγγίσουμε την Ουσία της Δημιουργίας, μόνον η κβαντομηχανική προσέγγισε την Ουσία της Δημιουργίας, μόνον η κβαντομηχανική προσέγγισε και μόνο χάρη σε αυτόνομους φυσικούς και φιλοσόφους βγήκαν στο φως περισσότερες πληροφορίες και συνθέσεις αυτής της ιδέας. Δεν μπορεί με τίποτε να αντικρουστεί ότι πίσω από όποιο έργο υπάρχει κάποιος Νους, ο οποίος εκδηλώνεται στο έργο που οράται, και το όποιο Έργο του όποιου Νου υποστασιοποιείται με βούληση δράση και αρχές. Κάθε έργο περικλείει την βούληση και τον Νου που το συνέθεσε.
Το σύνολο της ύπαρξής μας στο φυσικό και υπερφυσικό πεδίο δρα μέσω του ενορατικού Κέντρου και μέσα σ’ αυτό συνθέτει και αποσυνθέτει το όποιο Έργο. Το Ενορατικό Κέντρο είναι ο χώρος όπου το θείο και η Ανθρώπινη Επίγνωση κάνουν αισθητές τις παρουσίες τους, η μεν για να εμπνεύσει η δεν να διδαχθεί και με τη βοήθεια της προσωπικότητας να δράσει.
Μέσα λοιπόν στον απειροδιάστατο χώρο του ενορατικού μας κέντρου συνελήφθη και υποστασιοποιήθηκε από την επίγνωση μας η έννοια του χώρου Χίλμπερτ της κβαντομηχανικής. Ο χώρος Χίλμπερτ, έτσι όπως περιγράφεται σε διάφορα εγχειρίδια κβαντομηχανικής είναι ένας απειροδιάστατος, μιγαδικός διανυσματικός χώρος όλων των πιθανοτήτων, που αποτελείται από όλους τους γραμμικούς συνδυασμούς ενός απειροσυνόλου ορθοκανονικών διανυσμάτων βάσης με μιγαδικούς συντελεστές. Το Άπειρο μέγεθος του χώρου, προέρχεται από το γεγονός, ότι όλα τα από φυσική άποψη συστήματα, μπορούν να καταλάβουν έναν άπειρο αριθμό από φυσικώς μη ισοδύναμες καταστάσεις. Τούτος ο χώρος δεν έχει πρόδηλο κλασικό (φυσικό) αντίστοιχο. (Ίσως όμως με τον παραλληλισμό που εδώ κάνω αποκτήσει). Οι γεωμετρικές ιδιότητες του χώρου Χίλμπερτ δίνουν στον χώρο μια ολότητα. Δηλαδή ο χώρος Χίλμπερτ έχει μια δική του ύπαρξη και ακεραιότητα (ενοποιημένο πεδίο) και ξεπερνά τα μεμονωμένα σημεία που τον αποτελούν π.χ. μπορεί κάποιος να αναδιατάξει όλα τα σημεία του χώρου Χίλμπερτ διατηρώντας την δομή του ίδιο του χώρου. Μπορεί δηλαδή να υποστασιοποιηθεί ένα σύνολο μετασχηματισμών του χώρου πάνω στον εαυτό του, οι οποίοι μετασχηματισμοί αφήνουν τη δομή του χώρου αμετάβλητη. (Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει στο ενορατικό μας κέντρο όταν αναδιατάσσουμε ιδέες, πεποιθήσεις, συναισθήματα και το ίδιο συμβαίνει στον απειροδιάστατο χώρο της βιόσφαιρας του πλανήτη μας.) Ο χώρος Χίλμπερτ είναι ένα ενοποιημένο πεδίο που προκύπτει από το χάος και που κατά τη γνώμη μου περιλαμβάνει μια δομή σε τέσσερα άλλοι λέγουν σε τρία. Ένα είναι ο χώρος Χίλμπερτ, δύο το δισυπόστατο υποατομικό σωματίδιο (ύλη – ενέργεια) τρία ο Νους που κατευθύνει την δράση του σωματιδίου και τέσσερα το Έργο που προκύπτει. Με βάση την αρχή της αμοιβαίας συνεκτικότητας άλλων ενοποιημένων πεδίων κτίζεται το σύνολο του Σύμπαντος.
Τούτη η άποψη είναι καθαρά ενορατική και προκύπτει από την αλληλοεπίδραση ιδεών και ύλης μέσα στο ενορατικό μου Κέντρο.
Ναι, η δύναμη του Νου είναι τεράστια, όμως ποιο είναι το σημείο αναφοράς της λειτουργίας του; Ο λογαριασμός στην τράπεζα; η ανάγκη επιβεβαίωσης; η εξουσία;
Η Επίγνωση είναι μέρος της ψυχικής οντότητας του Κόσμου, βρίσκεται επί της γνώσης και της συνείδησης και όταν ενισχυθεί με την βουλητική δράση της προσωπικότητας τότε είναι ικανή να εισβάλει σ’ όλους τους χρόνους, των παράλληλων συμπάντων όλων των όντων του κόσμου.

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr