Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2704 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 01/12/2019 | Διαβάστηκε 83 φορές

 

 

 Ο Δίας στον Αιγόκερω (2/12/2019)

 

 

 

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990

Στις 2 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα Ελλάδας 20:20 ο Μεγάλος Ευεργέτης Δίας θα περάσει στο Ζώδιο του Αιγόκερου όπου και θα παραμείνει στο 10ο Ζώδιο μέχρι 19/12/2020 15:07 χαρίζοντας αισιοδοξία, εύνοια και τάσεις επέκτασης στα Ζώδια της Γης (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω) που ευτυχώς λόγο της λογικής που διαθέτουν θα οδηγηθούν σε εσφαλμένη αισιοδοξία και λάθη αλλά θα χειριστούν σωστά της εύνοια του Διός αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη.
Η παρουσία στον Αιγόκερω του Δία για διάστημα ενός έτους περίπου θα δώσει θετικές προοπτικές σε διοικήσεις οργανισμός και επιχειρήσεων και εύνοια στις σχέσεις τους με το εξωτερικό όπως και στην επέκταση δραστηριοτήτων τους. Ο Δίας στον Αιγόκερω θα δώσει επιτυχία σε κοινωνικές εκδηλώσεις και επέκταση του κοινού που θα ενδιαφερθεί να τις παρακολουθήσει.

Η επίδραση του Δία απ’ τον Αιγόκερω στα Ζώδια : 

ΚΡΙΟΣ
Διελαύνοντας ο Δίας τον 10ο Οίκο του Ωροσκοπίου σας και το Ζώδιο του

Αιγόκερου επεκτείνει την επαγγελματική και κοινωνική σας φήμη.
Διαφημιστείτε και αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας ικανότητες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δίας απ’ τον 9ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη και τον Αιγόκερω επεκτείνει γνώσεις και εμπειρίες στους περισσότερους από εσάς ενώ τους ευνοεί σε νομικά ζητήματα όπως και τις σχέσεις τους με το εξωτερικό. Κατάλληλη περίοδος για ταξίδια και σπουδές. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διέλευση του Μεγάλου Ευεργέτη της Αστρολογίας –Δία- απ’ τον 8ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου μεγιστοποιεί την σεξουαλικότητά σας και φέρνει εύνοια στη διαχείριση κεφαλαίων. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παρουσία του Διός απ’ τον 7ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Βρίσκεστε στην κατάλληλη περίοδο για να συνάψετε μία σχέση με καλές προοπτικές. 

ΛΕΩΝ
Ο Δίας διελαύνοντας τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη ευνοεί καταστάσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητα σας να είναι βελτιωμένες όπως και θέματα εργασίας αλλά σχέσεών σας με βοηθούς και υφιστάμενα πρόσωπα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διελαύνοντας ο Δίας τον Αιγόκερω και τον 5ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη, φέρνει εύνοια σε αισθηματικά, στις σχέσεις σας με παιδιά ή ακόμα και μία επιτυχία σε κάποιο παιδί σας. Η διέλευση του απ’ τον Αιγόκερω φέρνει επιτυχίες σε όσους Παρθένους ασχολούνται με τον αθλητισμό, την παιδεία, τα καλλιτεχνικά. 

ΖΥΓΟΣ
Η παρουσία του Διός απ’ τον 4ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, βελτιώνει στα μέγιστα τις οικογενειακές σας σχέσεις όπως και θέματα ακίνητης περιουσίας. Καλή εποχή για να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διέλευση απ’ τον 3ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου του Μεγάλου Ευεργέτη της Αστρολογίας –Δία- αυξάνει την επικοινωνία σας και ευνοεί τις σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον. Βελτίωση των σχέσεων σας με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Κυβερνήτης σας ο Δίας διελαύνοντας τον Αιγόκερω και τον 2ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου φέρνει εύνοια στις συναλλαγές και τα οικονομικά σας και βρίσκεστε σε μία περίοδο αυξήσεων εσόδων αλλά και δαπανών. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Δίας στο Ζώδιο σας θα σας κάνει γενναιόδωρους και αισιόδοξους. Το ενδιαφέρον σας να επεκταθείτε θα φέρει γνώσεις, ταξίδια και περιπέτειες. Δείξτε προσοχή στη δίαιτα σας καθώς θα προκύψουν τάσεις παχυσαρκίας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διέλευση απ’ τον 12ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου του Δία θα σας κάνει συμπονετικούς και αλληλέγγυους ενώ θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδια και περιορισμούς. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η παρουσία του Διός απ’ τον 11ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου αυξάνει τον αλτρουισμό σας ενώ επεκτείνει ταυτόχρονα τις επαφές σας με φίλους αλλά και τον κύκλο φίλων και ομοϊδεατών. 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις του Δία απ’ τον Αιγόκερω θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου. Καλέστε στο 14990

  

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr