Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2706 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 01/12/2019 | Διαβάστηκε 42 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Δευτέρα 2/12/2019

ΚΡΙΟΣ
Ευχάριστες και ερωτικές στιγμές προκύπτουν στους περισσότερους Κριούς κατά διάρκεια της μέρας. Αφεθείτε ελεύθεροι στη μαγεία των στιγμών που σας περιμένουν. 

ΤΑΥΡΟΣ
Αφήστε τους άλλους να καταλάβουν πόσο τους εκτιμάτε και θα επωφεληθείτε από μία καινούργια κατάσταση. Η σημερινή ημέρα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι καταστάσεις της σημερινής μέρας ¨δοκιμάζουν¨ την αισθηματική σας ζωή στο κατά πόσο ανταποκρίνεται στα πρότυπα τα δικά σας και του στενούς σας κύκλου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την σημερινή μέρα θα μπορέσετε οι περισσότεροι από εσάς να εκφράσετε σαφείς ιδέες για τη σχέση σας και θα αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας. 

ΛΕΩΝ
Ο εγωισμός θα φέρει σήμερα προβλήματα σήμερα στη σχέση σας. Ίσως νιώσετε λίγο μόνοι και απογοητευμένοι κατά κάποιον τρόπο από τη συμπεριφορά του συντρόφου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποια απωθημένα που έχετε ενδέχεται σήμερα να βγουν προς τα έξω. Ωστόσο το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα αποκρυφιστικά, το σεξ και τη λίμπιντο. 

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή μέρα οι περισσότεροι από εσάς θα αναζητήσουν στιγμές έντονες, στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το σύντροφό τους. Ανανεώστε τη σχέση σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η συμπεριφορά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σας με το περιβάλλον. Προσέξτε καθώς ο εγωισμός σας μπορεί να δυσαρεστήσει το σύντροφο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ομιχλώδεις σκέψεις και ακαθόριστοι φόβοι κυριαρχούν σήμερα στο ψυχικό σας κόσμο. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συνθήκες της σημερινής ημέρας δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αισιόδοξοι και δημιουργικοί φαίνεται πως θα είστε σήμερα και βλέποντας ένα καλύτερο «αύριο» θα έχετε τη διάθεση να προγραμματίσετε τους στόχους σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Το κύριο πράγμα που πρέπει να αποφύγετε σήμερα φίλοι μου είναι να παίρνεται ως δεδομένο ένα αισθηματικό ενδιαφέρον που είναι εδώ και καιρό στα σκαριά... 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 


 
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr