Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2699 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 15/11/2019 | Διαβάστηκε 59 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 16/11-17/11/2019 

Για Σάββατο 16/11

ΚΡΙΟΣ
Ίσως να είστε συναισθηματικά ψυχροί. Τα συναισθήματά σας έχουν επηρεαστεί αρνητικά απ’ τα καθημερινά σας προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η γοητεία σας προβάλλετε στο περιβάλλον σας και σας βοηθά να αιχμαλωτίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Κάντε άφοβα τις προτάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι καταστάσεις σήμερα φαίνεται να σας δημιουργούν προβλήματα αισθηματικής φύσης. Μην ‘ξύνετε‘ τα νύχια σας για καβγά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νέες γνωριμίες και φλερτ σας δίνουν σήμερα μια ακαταμάχητη γοητεία. Με την αισιοδοξία σας κερδίζετε το παιχνίδι του έρωτα.

ΛΕΩΝ
Εισβάλλουν στη ζωή σας οι αναμνήσεις και η νοσταλγία από μία παλαιότερη σχέση. Φροντίστε τη διάθεση σας να μην την καταλάβει ο σύντροφος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ας είστε προσεχτικοί σ’ αυτά που θέλετε να εκφράσετε προς το σύντροφο. Η συμπεριφορά σας απέχει απ’ αυτή που θα ήθελε εκείνος.

ΖΥΓΟΣ
Η διάθεσή σας, θα επηρεαστεί αρνητικά απ’ τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στη σχέση με το σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την αρμονία που αναζητάτε θα την βρείτε στα πλαίσια της σχέσης σας. Το ταίρι σας, σας συμπαραστέκεται και καταλαβαίνει τις διαθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι επιθυμίες σας, σας μεταβάλλουν ως ένα σημείο με αποτέλεσμά να ¨καταδιώξετε¨ και να κερδίσετε ερωτικά το περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή μέρα αυξάνει τις πιθανότητες ανάπτυξης ενός ερωτικού δεσμού που θα ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα καθώς σας υπόσχεται έντονες απολαύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι περισσότεροι από εσάς θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στον έρωτα και τα αισθηματικά ζητήματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους.

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα είναι ευνοϊκή για εσάς. Ίσως σε κάποιους από εσάς να προκύψουν εντελώς αναπάντεχα γνωριμίες. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα.

 

Για Κυριακή 17/11

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες με το ταίρι σας. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα για να φέρετε την αρμονία και την αγάπη στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Χρειάζονται επιπλέον προσπάθειες για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που σας απομακρύνουν. Αν υπάρχει διάθεση, τότε όλα γίνονται!

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι συγκυρίες σήμερα σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση σας θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του ανθρώπου που σας συντροφεύει. Για τους αδέσμευτους υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ
Μία ημέρα γεμάτη δραστηριότητα και δυναμισμό! Αξιοποιείστε το χρόνο σας επιλύνοντας τυχόν διαφορές με το σύντροφό σας. Οι καταστάσεις σας ευνοούν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Από μία καινούργια οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας.

ΖΥΓΟΣ 
Εμφανίζεστε ευπαρουσίαστοι και ευδιάθετοι γοητεύοντας τουλάχιστον τα πρόσωπα που καθημερινά συναναστρέφονται μαζί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στη σχέση σας προβλέπεται ερωτική! Ζήστε τις στιγμές που σας δίνονται και αφήστε τις αντιπαραθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Σήμερα σας δίνονται οι ευκαιρίες που αναζητούσατε εδώ και καιρό, να αποδράσετε με το σύντροφο για να χαρείτε τον ερώτα και την αγάπη σας. Πραγματοποιείστε το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η στάση σας σήμερα διαμορφώνετε ανάλογα με τα συναισθήματα της στιγμής. Προσέξτε να μην επηρεάσετε αρνητικά και τα συναισθήματά του συντρόφου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η συμπεριφορά σας αντανακλά τη θετική σας εικόνα και έτσι κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που εδώ και καιρό κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΙΧΘΕΙΣ 
Οι καταστάσεις στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σήμερα φαίνεται να επηρεάζουν αρνητικά την αισθηματική σας ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας με τον σύντροφο.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 


 Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr