Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2700 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 13/11/2019 | Διαβάστηκε 117 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Πέμπτη 14/11/2019

ΚΡΙΟΣ
Οι ιδιοτροπίες και η τάση να βλέπετε τα πάντα να περιστρέφονται γύρω σας δεν βοηθούν την αισθηματική σας ζωή. θέλετε να μείνετε μόνοι σας;

ΤΑΥΡΟΣ 
Εκδηλώστε στα σύντροφό σας όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση! Καινούργιοι άνθρωποι εισέρχονται στην ζωή των αδέσμευτων Ταύρων.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα θα καταπιέσετε ή θα καταπιεστείτε μέσα στις σχέσεις σας. Είτε προς χάρη διατήρησή τους, είτε λόγω ανεπιθύμητης ρήξης τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Προσέξτε τη συμπεριφορά σας. Το άγχος απ’ τη σκληρή καθημερινότητα και τα βιώματά σας δημιουργούν προβλήματα στο δεσμό σας.

ΛΕΩΝ
Επανεξετάστε την σχέση σας. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις και βγάλετε συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι περισσότεροι από εσάς αναζητάτε μία ρομαντική σχέση. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς και το σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ 
Η ροή της αγάπης ανάμεσά σας ολοένα και ενισχύεται και πιο πολύ. Ζήστε τις ευχάριστες στιγμές και μην γίνεστε αδικαιολόγητα ανασφαλείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή ημέρα για τους περισσότερους από εσάς που θα θελήσουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε, θα είναι μια καλή προετοιμασία για να συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν θα αισθανθείτε σήμερα καλά όσον αφορά το δεσμό σας. Θα νιώθετε ότι δεν αγαπιέστε ή ότι ο σύντροφος σας είναι πολύ πιεστικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επιθυμία σας για έρωτα κορυφώνεται. Με διάφορους τρόπους προβάλλετε τις επιθυμίες σας, τις διαθέσεις σας αλλά και την αγάπη σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα που θα είστε ευάλωτοι, διώξτε τις αβάσιμες υποψίες που κυριαρχούν το τελευταίο διάστημα σε σχέση με τον σύντροφό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 


 


 Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr