Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2685 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 08/11/2019 | Διαβάστηκε 97 φορέςΕρωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 9/11-10/11/2019 

Για Σάββατο 9/11

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα σας δίνει πολλές ελπίδες για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Η φινέτσα και οι τρόποι σας δεν περνούν απαρατήρητοι.

ΤΑΥΡΟΣ
Προβλέπονται για εσάς ευχάριστες στιγμές. Θα αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά. Ζήστε άφοβα τον Έρωτα σε όλο του το μεγαλείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι κοινωνικές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας απομακρύνουν από κάθε ρομαντική διάθεση. Διατηρήστε ισορροπίες στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην δημιουργείτε αρνητικές προϋποθέσεις για να υπάρξει ένταση στην αισθηματική σας ζωή. Προγραμματίστε για το βράδυ μία ρομαντική έξοδο.

ΛΕΩΝ
Η επιθυμία σας να αναπτύξετε μία αισθηματική σχέση με τους δικούς σας όρους φαίνεται πως θα εκπληρωθεί εύκολα σήμερα που η παρουσία σας γοητεύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα επηρεάζει τη συμπεριφορά σας κάνοντάς σας απαιτητικούς. Προσέξτε καθώς ο σύντροφος δεν θα ανεχτεί τις ιδιοτροπίες σας.

ΖΥΓΟΣ
Αφήστε λίγο τον εαυτό σας ελεύθερο και όλα θα πάνε καλύτερα. Ο σύντροφός σας, έχει την ανάγκη να μοιραστεί μαζί σας στιγμές αγάπης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ατμόσφαιρα θα είναι ευχάριστη για τους δεσμευμένους. Οι αδέσμευτοι, μην κλείνεστε και πάλι στον εαυτό σας χάνοντας ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι απόψεις και η στάση σας, εντυπωσιάζουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου, ενώ η εμφάνιση σας γίνετε πόλος έλξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή μέρα φαίνεται να σας κάνει αδικαιολόγητα καχύποπτους και απαισιόδοξους, απομακρύνοντας για μια ακόμη φορά το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι σωστό να κουράζετε το μυαλό σας αναλύοντας τις αντιδράσεις του αγαπημένου σας. Είναι μία δύσκολη μέρα. Προσπεράστε την.

ΙΧΘΕΙΣ
Κάποιες καταστάσεις, φαίνεται να εισβάλλουν στη διάθεσή σας. Θα προκύψει έντονη ερωτική έλξη άλλα και ιδιόρρυθμη συμπεριφορά από μέρους σας.

 

Για Κυριακή 10/10

ΚΡΙΟΣ
Έμφαση δίνετε στην πνευματική επικοινωνία με τον αγαπημένο/η σας. Οι στιγμές θα είναι ευχάριστες και η σχέση σας θα βρεθεί σε καλύτερη φάση.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να έχετε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές με το ταίρι σας. Αναζητάτε το ρομαντισμό και παρασύρεστε σε απολαύσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι επιθυμίες και τα πάθη σας θα βρίσκονται σε έξαρση και ίσως να είναι για αρκετούς από εσάς ένα διάστημα σεξουαλικής και συναισθηματικής ανανέωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Δίνετε έμφαση στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ
Εκφράστε άφοβα τις αντιλήψεις σας στο ταίρι σας και ελάτε πιο κοντά. Οι συνθήκες σας βοηθούν να εκφράσετε και οι δύο τα εσώψυχά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τους φίλους σας. Το βράδυ κάντε μία έκπληξη στον άνθρωπο που σας συντροφεύει!

ΖΥΓΟΣ 
Οι δεσμευμένοι παίρνουν δυναμικές αποφάσεις και εναρμονίζονται με τον σύντροφό τους. Έχετε ευκαιρίες κοινής δράσης. Χαρείτε τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Κάποια αισθηματική συνάντηση, είναι πιθανόν να πραγματοποιήσετε, κάτι που σίγουρα θα σας βοηθήσει ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Σήμερα είστε δημιουργικοί. Η επιθυμία σας για έρωτα και σεξ περνώντας οι ώρες κορυφώνεται. Ζήστε με το σύντροφο ευχάριστες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αισθάνεστε αισιόδοξοι και κοινωνικοί. Η διάθεσή σας, κερδίζει και τον σύντροφό σας και σας παροτρύνει να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Κάποιες πρωτοβουλίες σας, ενδέχεται να πληγώσουν τον αγαπημένο σας. Κάντε από κοινού σχέδια και οικοδομήστε και πάλι τη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ 
Μην είστε αθεράπευτα ρομαντικοί και υπερβολικοί όταν εκφράζετε το θαυμασμό σας και μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr