Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2683 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 06/11/2019 | Διαβάστηκε 38 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Πέμπτη 7/11/2019

ΚΡΙΟΣ
Συμπεριφερθείτε σήμερα φιλικά μεταξύ σας. Ορισμένοι Κριοί θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε μία καινούργια γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ 
Τα αισθηματικά σας ζητήματα φαίνεται να σας απασχολήσουν έντονα κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Μην ταράζεστε όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν εάν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Ξεφορτωθείτε συναισθηματικά ζητήματα τα οποία έχετε κρατήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Στον αισθηματικό τομέα οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά. Η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον φιλικό και ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα, εγκυμονεί καβγάδες και διαφωνίες και το ζήτημα είναι κατά πόσο φίλοι μου θα είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι περισσότεροι θα δώσετε σημασία στην εξωτερική εμφάνιση θέλοντας να τραβήξουν την προσοχή των ατόμων που κινούν το ενδιαφέρον τους.

ΖΥΓΟΣ 
Αφιερώστε τη σημερινή μέρα αγαπητοί μου, στους δικούς σας ανθρώπους και προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο φιλικοί προς το σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σήμερα θα θέλετε τη συζήτηση και τη διαλεκτική ρήξη με τον σύντροφό σας. Με την ίδια ευλάβεια θα πρέπει να σέβεστε και τις δικές του απόψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ακραίες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα αναζητήσετε την καλύτερη νοητική επικοινωνία με τον σύντροφο. Η στάση σας, βοηθά τη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα συνειδητοποιήστε πως η αισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από αλλαγές ή ακόμα και από νέα ξεκινήματα. Οι ανοιχτές πληγές αποτελούν γνώμονα σύνεσης.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι καταστάσεις σήμερα συνθέτουν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες!

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr