Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2694 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2019

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η γοητεία, ο δυναμισμός και η μαγνητική σας επίδραση, θα ασκηθούν έντονα στον περίγυρο. Περνάτε εύκολα τις απόψεις σας και πείθετε με χαρακτηριστική άνεση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας σε περίπτωση που η λογική, δεν σας βοηθά στην επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων.
Για αρκετούς από σας, πηγή γνώσης και επιτυχίας θα είναι τα ταξίδια ή η επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Άλλοι θα αποφασίσετε να θυσιάσετε την προσωπική σας ελευθερία προκειμένου να ενταχθείτε σε μια ομάδα ατόμων ακολουθώντας ένα κοινό όραμα ή σκοπό, ενώ μερικοί θα αποφασίσουν να διδάξουν ή να ασχοληθούν με εκείνο το κομμάτι της δουλειάς τους που τους φέρνει σε επαφή με το να την δείξουν στους άλλους.
Αν έχετε υπάρξει εκ των προτέρων συνεπείς και υπεύθυνοι στις υποθέσεις σας, θα σημειώσετε επιτυχίες μέσα από δοκιμασίες που θα σας επιβληθούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτό το έτος θα εμπεριέχει αλλαγές και ανανέωση στην επαγγελματική σας ζωή. Θα σας φέρει ανάπτυξη και την πραγματοποίηση νέων σχεδίων, αλλαγή θέσης ή θα έχετε μια σειρά νέων ιδεών που θα τις βάλετε σε εφαρμογή στο άμεσο μέλλον.
Η διέλευση από 6/3 του εκκεντρικού Ουρανού απ’ τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και τον Ταύρο, φέρνει νέα δεδομένα και αλλαγές στην εργασία σας. Οι αλλαγές δεν θα είναι αρνητικές εάν κατανοήσετε πως δεν υπάρχει μονιμότητα. Φροντίστε το εργασιακό στρες να μην γίνει σύντροφός σας τα επόμενα χρόνια.
Το τελευταίο δίμηνο η εργασία σας θα κινείται σε πολύ καλά επίπεδα αποφέροντας περισσότερα κέρδη. Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε αρκετούς λογαριασμούς.
Στις 2/12ου ο Δίας θα εγκαταλείψει το Ζώδιό σας για να περάσει στον Αιγόκερω και στον 2ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, όπου και παραμένοντας για διάστημα ενός έτους θα αυξήσει τα έσοδά σας, τοποθετώντας σας σε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στο ξεκίνημα του 2019 ο σύντροφός σας μπορεί να είναι σε αντίθεση με τη δική σας ενθουσιώδη παιχνιδιάρικη διάθεση καθώς θα διαθέτει πιο σοβαρή και απαιτητική στάση.
Η ανάγκη σας να απαλλαχθείτε από ένα είδους «πατρονάρισμα» θα πρέπει να ελεγχθεί για να μην παρουσιαστούν άλυτα προβλήματα στη σχέση σας με το σύντροφο το Φεβρουάριο.
Από τις 31/3 έως και τις 16/5, ενδέχεται να διαταραχτούν οι προσωπικές σας σχέσεις καθώς ο Άρης απ’ τους Διδύμους πυροδοτεί προβλήματα και προκαλεί συγκρούσεις. Τα επαγγελματικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο σύντροφος θα εισβάλλουν αρνητικά στη σχέση σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr