Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2686 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στη διάρκεια αυτού του έτους θα εστιάσετε όλες τις φιλοδοξίες και επιθυμίες σας στην απόκτηση υλικών αγαθών. Εξαιτίας της σοβαρής και υπεύθυνης στάσης σας ίσως εξασφαλίσετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση.
Η προσωπικότητά σας θα είναι περισσότερο συντηρητική, σταθερή και υπομονετική. Λόγω της ευσυνειδησίας και της συνεχούς προσπάθειάς σας, θα επιτύχετε ότι και αν κάνετε, αλλά μην περιμένετε ότι αυτές οι προσπάθειες θα είναι εύκολες. Αν από τη φύση σας, είστε ονειροπόλο άτομο τότε θα δυσκολευθείτε να προσαρμοστείτε σ’ αυτές τις νέες καταστάσεις.
Αυτός ο χρόνος ευνοεί όλα τα καθήκοντα, τα σχέδια και τα θέματα που έχουν σχέση με την πνευματική σας απόδοση, με την ανάγκη σας για τελειότητα και ανάλυση. Θα είστε περισσότερο αναλυτικοί και προσεκτικοί στην εργασία ή στην ενασχόλησή σας, πράγμα που θα σας ωφελήσει.
Η τύχη θα είναι μαζί σας και θα επιτύχετε σε ότι αναλαμβάνετε. Η εξυπηρετική πλευρά του εαυτού σας θα βγει στην επιφάνεια και θα βοηθάτε όποιον το ζητήσει ή το χρειάζεται. Μολονότι το ενδιαφέρον σας θα είναι περισσότερο επικεντρωμένο στα υλικά πράγματα δεν θα αρνηθείτε τη συναισθηματική σας ζωή.
Η δουλειά ή το επάγγελμα που έχει σχέση με την οργάνωση, τη διαχείριση, τη διακυβέρνηση και τις επιστήμες θα ευνοηθούν αρκετά.
Αυτή τη χρονιά, ίσως μετατρέψετε το σπίτι σας σε «άσυλο» ή σε ενός είδους «προσωπική φυλακή». Βασικά, αυτό θα εξαρτηθεί από την αρμονία που τυχόν υπάρχει με τα άτομα που ζουν μαζί σας. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια φυσική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας (φυτά, ζώα, κ.λπ..) προκειμένου να υπάρχει θετική ενέργεια.
Οι πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στην ζωή σας τα τελευταία χρόνια, σας έχουν δημιουργήσει ένα αίσθημα ανασφάλειας το οποίο έχει μεταφερθεί επάνω στα αισθήματα που τρέφετε για τους άλλους.
Ίσως να πιστεύετε πως πολλά πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά ή τουλάχιστον έτσι όπως εσείς θα θέλατε. Η αλήθεια είναι πως έχετε να αντιμετωπίσετε μία άλλη πραγματικότητα από την μία πλευρά και από την άλλη η υπερβολική ανάλυση που κάνετε δεν σας βοηθάει και τόσο.
Η παρουσία του Διός στο ζώδιό σας μετά τις 8 Νοέμβρη θα ευνοήσει τις προσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις καθώς η γοητεία σας και η ευγενική σας συμπεριφορά σας βοηθούν να κερδίσετε συναισθηματικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η γοητεία, ο δυναμισμός και η μαγνητική σας επίδραση, θα ασκηθούν έντονα στον περίγυρο. Περνάτε εύκολα τις απόψεις σας και πείθετε με χαρακτηριστική άνεση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας σε περίπτωση που η λογική, δεν σας βοηθά στην επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων.
Για αρκετούς από σας, πηγή γνώσης και επιτυχίας θα είναι τα ταξίδια ή η επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Άλλοι θα αποφασίσετε να θυσιάσετε την προσωπική σας ελευθερία προκειμένου να ενταχθείτε σε μια ομάδα ατόμων ακολουθώντας ένα κοινό όραμα ή σκοπό, ενώ μερικοί θα αποφασίσουν να διδάξουν ή να ασχοληθούν με εκείνο το κομμάτι της δουλειάς τους που τους φέρνει σε επαφή με το να την δείξουν στους άλλους.
Αν έχετε υπάρξει εκ των προτέρων συνεπείς και υπεύθυνοι στις υποθέσεις σας, θα σημειώσετε επιτυχίες μέσα από δοκιμασίες που θα σας επιβληθούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτό το έτος θα εμπεριέχει αλλαγές και ανανέωση στην επαγγελματική σας ζωή. Θα σας φέρει ανάπτυξη και την πραγματοποίηση νέων σχεδίων, αλλαγή θέσης ή θα έχετε μια σειρά νέων ιδεών που θα τις βάλετε σε εφαρμογή στο άμεσο μέλλον.
Η διέλευση από 6/3 του εκκεντρικού Ουρανού απ’ τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και τον Ταύρο, φέρνει νέα δεδομένα και αλλαγές στην εργασία σας. Οι αλλαγές δεν θα είναι αρνητικές εάν κατανοήσετε πως δεν υπάρχει μονιμότητα. Φροντίστε το εργασιακό στρες να μην γίνει σύντροφός σας τα επόμενα χρόνια.
Το τελευταίο δίμηνο η εργασία σας θα κινείται σε πολύ καλά επίπεδα αποφέροντας περισσότερα κέρδη. Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε αρκετούς λογαριασμούς.
Στις 2/12ου ο Δίας θα εγκαταλείψει το Ζώδιό σας για να περάσει στον Αιγόκερω και στον 2ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, όπου και παραμένοντας για διάστημα ενός έτους θα αυξήσει τα έσοδά σας, τοποθετώντας σας σε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στο ξεκίνημα του 2019 ο σύντροφός σας μπορεί να είναι σε αντίθεση με τη δική σας ενθουσιώδη παιχνιδιάρικη διάθεση καθώς θα διαθέτει πιο σοβαρή και απαιτητική στάση.
Η ανάγκη σας να απαλλαχθείτε από ένα είδους «πατρονάρισμα» θα πρέπει να ελεγχθεί για να μην παρουσιαστούν άλυτα προβλήματα στη σχέση σας με το σύντροφο το Φεβρουάριο.
Από τις 31/3 έως και τις 16/5, ενδέχεται να διαταραχτούν οι προσωπικές σας σχέσεις καθώς ο Άρης απ’ τους Διδύμους πυροδοτεί προβλήματα και προκαλεί συγκρούσεις. Τα επαγγελματικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο σύντροφος θα εισβάλλουν αρνητικά στη σχέση σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr