Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2692 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2019

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Γυρίσματα της τύχης, σας δημιουργούν προκλήσεις και συναρπαστικές εμπειρίες.
Η διέλευση του Ουρανού στον Ταύρο που βρίσκεται απέναντι απ’ το δικό σας Ζώδιο από 6/3, φέρνει αλλαγές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Η εποχή απαιτεί να αφήνετε χώρο στο σύντροφό σας και να μην γίνεστε κτητικοί κάνοντάς τον να φύγει απ’ τη σχέση σας. Πολλές καταστάσεις, θα χρειαστεί να ξεκαθαριστούν, φέρνοντάς σας σε δύσκολη θέση και δοκιμάζοντας τις ανοχές σας. Η ζωή σας μοιάζει να μην δέχεται πλέον υποκατάστατα και απαιτεί από σας, την αποκοπή σας, απ’ οτιδήποτε παλιό και «νόθο», ακόμα κι αν μέχρι τώρα, εξυπηρετούσε λόγους ασφαλιστικών και προστατευτικών πλαισίων.
Ο Δίας στις 2 Δεκέμβρη θα περάσει στον Αιγόκερω και στον 3ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και παραμένοντας εκεί για ένα χρόνο, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας, θα σας κάνει φιλόξενους και θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τις πρώτες δεκαοχτώ μέρες δυσκολίες προβλέπονται στις συνεργασίες σας. Το βασικό στοιχείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην αντιτίθεστε ανοιχτά στα συμφέροντα κάποιων που σας διοικούν. Ο χρόνος θα δικαιώσει τις προσπάθειές σας.
Οι επαγγελματικές προκλήσεις με το πέρασμα των ημερών αυξάνονται καθώς απλώνεστε για να πετύχετε ιδιαίτερους στόχους. Το πρώτο δίμηνο φαίνεται να αυξάνεται κατά πολύ τα έξοδά σας. Οι διαθέσεις και οι επιθυμίες σας, απέχουν πολύ από τα να σχετίζονται με εργασία και επαγγελματικές δραστηριότητες. Εκτός, αν είστε από τους τυχερούς, που έχουν το χόμπι τους επάγγελμα, η ασχολούνται με επαγγέλματα σχετικά, με τον καλλιτεχνικό χώρο και τον τομέα διασκέδασης.
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ενδεχομένως να μην σας αφήσουν ήσυχους ούτε την περίοδο του Αυγούστου, που οι δυνατότητες για την τακτοποίησή τους, ωθούν αρκετούς του ζωδίου σας σε περισσότερες ώρες απασχόλησης και διαφωνίες με το περιβάλλον. Δεν θα πρέπει όμως να είστε βιαστικοί σε οποιαδήποτε ενέργεια και ιδιαίτερα στο σχεδιασμό της πορείας σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι αδέσμευτοι, θα έχουν αρκετές εναλλαγές σχέσεων, αλλά, χωρίς εγγυήσεις για κάτι μονιμότερο, που θα αντέξει μακροπρόθεσμα.
Γενικά θα υπάρχει η τάση να διαφοροποιείστε από τα καθιερωμένα σας πρότυπα και να ελκύεστε από παράδοξες καταστάσεις. Θα είστε επιρρεπείς στον εύκολο εντυπωσιασμό, με ενθουσιασμό θα ρίχνεστε σε καινούργιες σχέσεις.
Κεραυνοβόλοι έρωτες, περίεργες συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες ή επαναφορά παλιών σχέσεων, όλα είναι πιθανά να συμβούν αυτό το καλοκαίρι.
Η διστακτικότητά σας το τελευταίο δίμηνο –παρότι σας δίνονται ευκαιρίες- ενδέχεται να σας απομονώσει περιορίζοντας στο ελάχιστο τις επαφές σας με τους άλλους. Είναι φυσικό και επόμενο η στάση σας αυτή να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή.
Ο Οκτώβριος και ιδιαίτερα από 8/10 μέχρι 1/11, αποδεικνύεται ευχάριστος μήνας, καθώς το ζώδιό σας θα φιλοξενεί την Αφροδίτη και εσείς θα θελήσετε, με αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση να εντυπωσιάσετε τον περίγυρο. Το ερωτικό στοιχείο και η ανταπόκριση που θα βρείτε από το άλλο φύλο είναι δεδομένο. Εάν είστε αδέσμευτοι εκφράστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στις καινούργιες σας γνωριμίες και όλα θα εξελιχθούν καλά.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr