Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2823 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πραγματική αποκάλυψη θ' αποτελέσετε για τους άλλους, αλλά και για τον ίδιο σας τον εαυτό.
Φωτίζεται κάθε πτυχή της ζωής σας και ανασύρονται στην επιφάνεια, όλα όσα μπορεί, συνειδητά ή ασυνείδητα, να φωλιάζουν μέχρι τώρα μέσα σας. Καθώς πληθώρα νέων στοιχείων θα ξεπροβάλλουν, θα αντιλαμβάνεστε όλο και περισσότερο, την πραγματική σας ταυτότητα και την πραγματικότητα των σχέσεών σας με τους άλλους. Μέσα από αυτή την απελευθερωτική διεργασία, θα σας γεννιέται και η άμεση ανάγκη, για την αποκατάσταση της γνησιότητας, σε όλα τα επίπεδα, που αφορούν τους τομείς της ζωής σας.
Ακάθεκτοι, γεμάτοι ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, θα ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός νέου "μοντέλου" ζωής, πιο αντιπροσωπευτικού για σας. Θα έχετε την τάση να αποφεύγετε τον περιορισμό σε στενό περιβάλλον και κλειστά κυκλώματα και θα ελκύεστε από μεγάλες ομάδες, συλλόγους κ.λπ., που θα αποτελούνται από ομοϊδεάτες σας. Μην υποκύψετε όμως στον πειρασμό να ασχοληθείτε με περισσότερα πράγματα, απ’ όσα πραγματικά προλαβαίνετε.
Οι καλές ευκαιρίες πάντως, θα σας οδηγήσουν, στην βελτίωση της κοινωνικής και επαγγελματικής σας κατάστασης, αν και εφόσον το επιδιώξετε. Δεν έχετε σκοπό να αλλάξετε προς απαίτηση κανενός, αντίθετα, είστε ικανοί να κάνετε μεγάλες αλλαγές στην κάθε περίπτωση, που θα κρίνετε από μόνοι σας, ότι είναι πιο αντιπροσωπευτικές για σας.
Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και η κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σας ελκύουν, αλλά και θα προσφέρετε μέσα από κάποια σχέση. Ειλικρινείς, αυθόρμητοι και πρωτότυποι καθώς θα είστε, θα έχετε πολλές κατακτήσεις και σχέσεις και δεν θα είστε λίγοι αυτοί που θα συναντήσετε το έτερόν σας ήμισυ.
Στις 8/11ου ο Δίας θα εγκαταλείψει το Ζώδιό σας για να περάσει στον Τοξότη και στον 2ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, όπου και παραμένοντας για διάστημα ενός έτους θα αυξήσει τα έσοδά σας, τοποθετώντας σας σε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Γυρίσματα της τύχης, σας δημιουργούν προκλήσεις και συναρπαστικές εμπειρίες.
Η διέλευση του Ουρανού στον Ταύρο που βρίσκεται απέναντι απ’ το δικό σας Ζώδιο από 6/3, φέρνει αλλαγές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Η εποχή απαιτεί να αφήνετε χώρο στο σύντροφό σας και να μην γίνεστε κτητικοί κάνοντάς τον να φύγει απ’ τη σχέση σας. Πολλές καταστάσεις, θα χρειαστεί να ξεκαθαριστούν, φέρνοντάς σας σε δύσκολη θέση και δοκιμάζοντας τις ανοχές σας. Η ζωή σας μοιάζει να μην δέχεται πλέον υποκατάστατα και απαιτεί από σας, την αποκοπή σας, απ’ οτιδήποτε παλιό και «νόθο», ακόμα κι αν μέχρι τώρα, εξυπηρετούσε λόγους ασφαλιστικών και προστατευτικών πλαισίων.
Ο Δίας στις 2 Δεκέμβρη θα περάσει στον Αιγόκερω και στον 3ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και παραμένοντας εκεί για ένα χρόνο, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας, θα σας κάνει φιλόξενους και θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τις πρώτες δεκαοχτώ μέρες δυσκολίες προβλέπονται στις συνεργασίες σας. Το βασικό στοιχείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην αντιτίθεστε ανοιχτά στα συμφέροντα κάποιων που σας διοικούν. Ο χρόνος θα δικαιώσει τις προσπάθειές σας.
Οι επαγγελματικές προκλήσεις με το πέρασμα των ημερών αυξάνονται καθώς απλώνεστε για να πετύχετε ιδιαίτερους στόχους. Το πρώτο δίμηνο φαίνεται να αυξάνεται κατά πολύ τα έξοδά σας. Οι διαθέσεις και οι επιθυμίες σας, απέχουν πολύ από τα να σχετίζονται με εργασία και επαγγελματικές δραστηριότητες. Εκτός, αν είστε από τους τυχερούς, που έχουν το χόμπι τους επάγγελμα, η ασχολούνται με επαγγέλματα σχετικά, με τον καλλιτεχνικό χώρο και τον τομέα διασκέδασης.
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ενδεχομένως να μην σας αφήσουν ήσυχους ούτε την περίοδο του Αυγούστου, που οι δυνατότητες για την τακτοποίησή τους, ωθούν αρκετούς του ζωδίου σας σε περισσότερες ώρες απασχόλησης και διαφωνίες με το περιβάλλον. Δεν θα πρέπει όμως να είστε βιαστικοί σε οποιαδήποτε ενέργεια και ιδιαίτερα στο σχεδιασμό της πορείας σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι αδέσμευτοι, θα έχουν αρκετές εναλλαγές σχέσεων, αλλά, χωρίς εγγυήσεις για κάτι μονιμότερο, που θα αντέξει μακροπρόθεσμα.
Γενικά θα υπάρχει η τάση να διαφοροποιείστε από τα καθιερωμένα σας πρότυπα και να ελκύεστε από παράδοξες καταστάσεις. Θα είστε επιρρεπείς στον εύκολο εντυπωσιασμό, με ενθουσιασμό θα ρίχνεστε σε καινούργιες σχέσεις.
Κεραυνοβόλοι έρωτες, περίεργες συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες ή επαναφορά παλιών σχέσεων, όλα είναι πιθανά να συμβούν αυτό το καλοκαίρι.
Η διστακτικότητά σας το τελευταίο δίμηνο –παρότι σας δίνονται ευκαιρίες- ενδέχεται να σας απομονώσει περιορίζοντας στο ελάχιστο τις επαφές σας με τους άλλους. Είναι φυσικό και επόμενο η στάση σας αυτή να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή.
Ο Οκτώβριος και ιδιαίτερα από 8/10 μέχρι 1/11, αποδεικνύεται ευχάριστος μήνας, καθώς το ζώδιό σας θα φιλοξενεί την Αφροδίτη και εσείς θα θελήσετε, με αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση να εντυπωσιάσετε τον περίγυρο. Το ερωτικό στοιχείο και η ανταπόκριση που θα βρείτε από το άλλο φύλο είναι δεδομένο. Εάν είστε αδέσμευτοι εκφράστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στις καινούργιες σας γνωριμίες και όλα θα εξελιχθούν καλά.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr