Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2696 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2019

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Φιλίες, ομαδικές δραστηριότητες και σχέδια, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας τώρα, ενώ κάθε πολιτική είδηση, θα απορροφήσει το ενδιαφέρον σας. Θα οδηγείστε τώρα από αξίες που έχουν διάρκεια, και ο ανθρωπισμός και αλτρουισμός που θα δείξετε, θα μπορέσει να επηρεάσει άμεσα το μέλλον της ενασχόλησής σας.
Σας περιμένουν φίλοι μου από 6/3 που ο Ουρανός θα περάσει στον Ταυρο, αλλαγές σε οικονομικά και κυρίως σε σχέση με τα κεφάλαια ή τις δανειοδοτήσεις σας. Η ανάγκη σας να απελευθερωθείτε φέρνει ακόμα και ακραίες και μη συμβατικές τάσεις στη σεξουαλική σας συμπεριφορά που ξαφνιάζουν ακόμα και εσάς.
Ο χρόνος εργάζεται για εσάς και τα σχέδια και οι ελπίδες σας θα πραγματοποιηθούν στο μεγαλύτερο μέρος του έτους.
Η διέλευση του Δία από τον Αιγόκερω απ’ τις 2 Δεκέμβρη και για διάστημα ενός περίπου έτους σας δίνει τα εφόδια για να αντιμετωπίσετε όποια προβλήματα σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Φροντίστε να αξιοποιήσετε την ευκαιρία, τακτοποιώντας εκκρεμότητες, που αφορούν ακίνητα και γονείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα σας απασχολήσει άμεσα και έντονα η κοινωνική και επαγγελματική σας αναρρίχηση. Η δημιουργικότητά σας θα αναζητά πρακτικούς τρόπους έκφρασης. Είστε έτοιμοι φέτος να δουλέψετε σκληρά για την υλοποίηση των στόχων σας.
Το 2019, θα είναι για αρκετούς από εσάς μία σημαντική περίοδος στην ζωή σας σε άμεση σχέση με τα ενδιαφέροντά σας. Ίσως η καλύτερη εποχή για να πειθαρχήσετε και να οργανωθείτε επαγγελματικά. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε τώρα, θα πρέπει να είναι σωστά εστιασμένες στους στόχους σας και όσο το δυνατόν πιο τίμιες.
Από 19/11 που ο Άρης θα φιλοξενείται απ’ το Σκορπιό αυξάνονται τα καθημερινά σας έξοδα και οι δαπάνες σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάποιες ευχάριστες μετακινήσεις και κάποιες αισθηματικές συναντήσεις θα πρέπει να τις θεωρήσουμε σίγουρες για εσάς με το ξεκίνημα της χρονιάς. Πληθωρικά αισθήματα και περιπετειώδης διάθεση, σας «φορτίζουν τις μπαταρίες» και λειτουργείτε μέσα από ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες συνθήκες τόσο τον Απρίλη όσο και στο μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού.
Το διάστημα 14/9 με 8/10 που η Αφροδίτη θα φιλοξενείται από το Ζώδιό σας ίσως να είναι η καλύτερη περίοδος για τα αισθηματικά σας, δίνοντάς σας πολλές δυνατότητες για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να βρουν ανταπόκριση οι επιθυμίες σας και να γνωρίσετε άτομα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, ζώντας μαζί τους ευχάριστες στιγμές.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Θα είναι ένας χρόνος εσωτερικής αναγέννησης. Θα βρεθείτε σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σας και την βαθύτερη πλευρά του εαυτού σας, πράγμα που θα σας δημιουργεί ένταση έως ότου βρείτε κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σας θα γίνει πολύ ισχυρή και κάποιας μορφής αυταρχικότητα θα σας καταλαμβάνει με αποτέλεσμα να αντιδράτε στις περισσότερες καταστάσεις με επιθετικότητα.
Καλούνται να είναι προσεχτικοί το πρώτο δίμηνο με τη Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα οι Ζυγοί που είναι γεννημένοι 12-20/10 σχετικά με τις οικογενειακές τους σχέσεις όπως και με ακίνητη περιουσία.
Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω μέχρι τις 19/12 αναμένεται να βελτιώσει τις συνθήκες που επικρατούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ταυτόχρονα θα ευνοηθούν για ένα ολόκληρο χρόνο οι επενδύσεις σε ακίνητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτός ο χρόνος ευνοεί όλα τα καθήκοντα, τα σχέδια και τα θέματα που έχουν σχέση με την πνευματική σας απόδοση, με την ανάγκη σας για τελειότητα και ανάλυση.
Θα είστε περισσότερο αναλυτικοί και προσεκτικοί στην εργασία ή στην ενασχόλησή σας, πράγμα που θα σας ωφελήσει. Η τύχη θα είναι μαζί σας και θα επιτύχετε σε ότι αναλαμβάνετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το αντίθετο φύλο και τα παιδιά θα τραβήξουν πολύ την προσοχή σας. Αν έχετε παιδί θα αφοσιωθείτε έντονα σε αυτό και θα απολαύσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του. Αν δεν έχετε παιδιά θα αρχίσετε να σκέπτεστε την πιθανότητα να αποκτήσετε, περισσότερο σοβαρά.
Περνώντας 22/3 ο Κρόνος στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7/2020, αναζητάτε ο ερωτικός σας σύντροφος να έχει υπεύθυνη στάση απέναντί σας, ενώ κάποιοι Ζυγοί θα γοητευτούν από πρόσωπο μεγαλύτερο σε ηλικία.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr