Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2698 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΖΥΓΟΣ
Αρκετά απαιτητική αναμένεται η χρονιά για σας. Κρίσιμες θα είναι οι εξελίξεις, σε τομείς ζωτικής σημασίας. Καλείστε να λειτουργήσετε υπό πίεση και σε περιοριστικές συνθήκες, για την ελεύθερη αυτοέκφρασή σας.
Οι δοκιμασίες, θέτονται από τον ίδιο το χρόνο, που ελέγχει την μέχρι τώρα δράση σας και την ποιότητα των έργων σας. Ότι έχετε διατηρήσει κατά το πέρασμά του, εξακολουθεί να εξυπηρετεί παραγωγικά το σκοπό του, αποδίδει θετικά στη ζωή σας; Είστε συνεπώς και υπεύθυνοι, αξιοποιήσατε σωστά, ευκαιρίες που σας δόθηκαν; Αν κάνατε κακή ή επιπόλαιη χρήση προνομίων, ή διατηρήσατε φθαρμένες καταστάσεις και σχέσεις, θα διδαχθείτε με τις συνέπειες των σφαλμάτων σας.
Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις, θα είναι αυξημένες, οι δικοί σας άνθρωποι θα έχουν την ανάγκη σας ή θα σας δημιουργούν δυσκολίες και το σπίτι γενικά, μπορεί να σας βγάλει έξοδα εκτός προϋπολογισμού.
Αν και δεν ευνοείται η ελεύθερη πρωτοβουλία και δράση σας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και εποικοδομητικές αλλαγές. Αρκεί να έχετε διάθεση για υπεύθυνη εργασία, χωρίς βέβαια να γίνετε εργασιομανείς.
Ο επαγγελματικός τομέας, παρουσιάζει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και αρκετές προσπάθειές σας στέφονται με επιτυχία. Θα υπάρξουν προϋποθέσεις για ανάπτυξη και εξέλιξη σε νέους τομείς, ή με καινοτομίες που θα εισαχθούν στον τρόπο ή στο αντικείμενο εργασίας σας Δυσκολεύεστε να γευτείτε ανέμελα τις χαρές της ζωής, γιατί αντιλαμβάνεστε πιο έντονα, τις πρακτικές ανάγκες που προκύπτουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια και απαισιόδοξη τάση.
Οι σχέσεις σας δοκιμάζονται και προβλήματα του παρελθόντος, επανεμφανίζονται κάνοντας πολύ δύσκολη την αρμονική συνύπαρξη με τους άλλους. Θα χρειαστεί να τα λύσετε ή να δεχτείτε υποχρεωτικά το οριστικό τέλος, κάποιων σχέσεων.
Ο Δίας στις 8 Νοέμβρη θα περάσει στον Τοξότη και στον 3ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και παραμένοντας εκεί για ένα χρόνο και κάτι, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας, θα σας κάνει φιλόξενους και θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες σας.
Οι παντρεμένοι, θα χρειαστεί να κάνετε ιδιαίτερες προσπάθειες, προς χάριν της οικογενειακής σας γαλήνης. Πολλοί ίσως βρεθείτε και στο δίλημμα να υποστηρίξετε τους γονείς, ή τον-την σύντροφό σας, σε ενδεχόμενες συγκρούσεις τους.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr