Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2678 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου, βρίσκεστε ήδη, ανάμεσα σε κάποια βαριά, πιεστική, αλλά εξαγνιστική διαδικασία, που σας μεταμορφώνει και σας αναγεννά. Όλοι όμως, έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, γι' αυτό και θα ικανοποιηθείτε ιδιαίτερα, αφού αυτή η χρονιά, σας αποζημιώνει με πολλούς τρόπους. Κατά συνέπεια, το καλύτερο εφόδιο που θα μπορούσατε να έχετε για την κατάκτηση της "ευτυχίας" είναι ένας υγιής, γόνιμος τρόπος σκέψης, που θα καθοδηγεί τις πράξεις σας. Και αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο της χρονιάς για σας.
Καινούργιοι τομείς, καινούργιοι τόποι και καινούργιοι άνθρωποι κερδίζουν το ενδιαφέρον σας. Εκμεταλλευτείτε την ευστροφία και την ικανότητα σωστής αντίληψης που θα διαθέτετε, για να ερευνήσετε καινούργιες για σας, πηγές γνώσης.
Οι σπουδαστές προβλέπεται να διανύσετε την πιο ενδιαφέρουσα και αποδοτική περίοδο των σπουδαστικών σας χρόνων. Τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις συνθήκες, για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποιες προσπάθειές σας αλλά και να θεμελιώσετε νέα έργα.
Μπορείτε να ασχοληθείτε με πολύ σημαντικά θέματα, καθοριστικά για την επαγγελματική σας καταξίωση και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Κατάλληλες ευκαιρίες θα ξεπηδήσουν ξαφνικά, που σας ωθούν για πρόοδο και ανάπτυξη. Έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες σας, θα έχουν απήχηση και θα βρεθεί το κατάλληλο έδαφος για αξιοποίηση και εφαρμογή.
Προϊστάμενοι, εργοδότες και άτομα κύρους θα αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σας και σε πολλές περιπτώσεις θα δεχτείτε υποστήριξη και προώθηση από μέρους τους. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι καλές δημόσιες σχέσεις σας.
Όχι ο «έρωτας» για τον «έρωτα» τώρα, αλλά ο έρωτας για την επαφή και την βαθύτερη επικοινωνία και κατανόηση, του εαυτού σας και των άλλων. Αν κάποιοι θελήσουν να σας γοητεύσουν, για φέτος, θα πρέπει να σας διεγείρουν πνευματικά. Η εγκεφαλικότητά σας υπερισχύει και θα είναι αυτή που θα επηρεάζει και την σεξουαλικότητα. Θα πείτε όχι στα ανεξέλεγκτα πάθη και θα αντιμετωπίζετε τις αισθηματικές σας υποθέσεις, με πολύ σοβαρότητα και σταθερότητα.
Μέσα από τις σχέσεις σας, θα αλληλοεξελίσσεστε και θα ζήσετε ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές εμπειρίες. Για τους αδέσμευτους, θα είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, να γνωρίσουν κάποιο σοβαρό και αξιόλογο άτομο, ή να κάνουν ένα γάμο με τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις.
Η διέλευση του Δία από τον Τοξότη απ’ τις 8 Νοέμβρη και για διάστημα ενός περίπου έτους σας δίνει τα εφόδια για να αντιμετωπίσετε όποια προβλήματα σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Φροντίστε να αξιοποιήσετε την ευκαιρία, τακτοποιώντας εκκρεμότητες, που αφορούν ακίνητα και γονείς. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Ίσως να ξεκινήσετε τώρα μία νέα ζωή, κόβοντας δεσμούς και συνήθειες του παρελθόντος, ανακτώντας και πάλι την προσωπική σας ταυτότητα.
Ο δυναμισμός που θα σας διακρίνει και η ενεργητικότητά σας, δεν θα πρέπει να είναι τα αίτια μιας δεσποτικής συμπεριφοράς απέναντι σε σύντροφο και συνεργάτες, εκτός και αν θέλετε να κλονιστούν σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον.
Η παρουσία του Ουρανού στο φιλικό προς εσάς Ταύρο από 6/3 θα σας φέρει ταξίδια που συχνά θα είναι απρογραμμάτιστα. Η αντίληψή σας έχοντας συμπαραστάτη τις γνώσεις σας, σας οδηγεί σε αλλαγή συμπερασμάτων και γενικότερα αλλαγή πνευματικά για να ανταποκριθείτε καλύτερα στα νέα δεδομένα.
Τα λάθη που έγιναν, σίγουρα θα σας έχουν αφήσει τα μαθήματά τους για να μην επαναληφθούν και πάλι. Άλλωστε μέσα από τις δυσκολίες τις ζωής αναμορφωνόμαστε, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μαθήματα για να προχωρήσουμε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το 2019, δίνονται σε αρκετούς του ζωδίου σας, τάσεις οικονομικής ανεξαρτησίας και ανάπτυξης και σιγά-σιγά ξεπερνιούνται τα οικονομικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο παρελθόν. Σχετικά με την επιδίωξή σας γι’ αύξηση εσόδων και κερδών, θα πρέπει να προσέξετε αρκετά μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες που θα παρουσιαστούν και φυσικά να μην οδηγηθείτε σε υπέρογκες δαπάνες καταναλωτικών αγαθών.
Σταδιακά θα περάσετε σε μία διαφορετική αντίληψη όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, θέλοντας να σταθεροποιήσετε αυτό το χρόνο σχέδια και να υλοποιήσετε τις αποφάσεις σας.
Προβληθείτε σε ένα ευρύτερο επίπεδο και κερδίστε μία ανώτερη θέση, που θα σας βοηθήσει να καταξιωθείτε στον χώρο και παράλληλα φροντίστε κάθε σας κίνηση να είναι νομότυπη.
Ένας ιδιαίτερος δυναμισμός, θα σας διακρίνει από τα μέσα του Φεβρουαρίου και για ένα μήνα, αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος του Φθινοπώρου καταφέρνοντας να βάλετε μπρος κάποια δουλειά ή να προωθήσετε την ήδη υπάρχουσα. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή προϊσταμένους και προφυλαχθείτε από την πιθανότητα ενός εργατικού ατυχήματος ή κάποιας απερίσκεπτης κίνησης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή τη χρονιά θα απαιτηθεί σύνεση και προσοχή όσον αφορά τις προσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις και πιθανόν να χρειαστεί να τακτοποιήσετε υποθέσεις που αφορούν τη συντροφικότητα ή το γάμο.
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις απαιτήσεις, τις διαθέσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σας και κρατήστε τα συναισθήματά σας κρυφά τον Μάρτιο, αποφεύγοντας να γίνετε θύματά τους.
Αρκετά συχνά φέτος, αρκετοί από την ζωδιακή σας ομάδα, ενδέχεται να αισθανθούν ρομαντική διάθεση για κάποιο πρόσωπο που είναι δεσμευμένο ή έχει πολλές υποχρεώσεις.
Το δεύτερο δίμηνο του έτους, όπως και μέσα στο Χειμώνα, η δεσποτική σας συμπεριφορά, δεν θα βοηθήσει στην ανάπτυξη υγιών σχέσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ζήσετε στιγμές πάθους και ερωτικών δραστηριοτήτων ικανοποιώντας τελικά τα σεξουαλικά σας ένστικτα.
Στις 2/12ου ο Δίας θα περάσει στον Αιγόκερω και η παραμονή του εκεί για ένα έτος, σίγουρα θα βελτιώσει τη ζωή σας θέτοντας νέες βάσεις στα αισθηματικά. Τώρα θα έχετε την ανάγκη να παίξετε το παιχνίδι του έρωτα φλερτάροντας και εκτονώνοντας τις επιθυμίες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr