Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2692 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου, βρίσκεστε ήδη, ανάμεσα σε κάποια βαριά, πιεστική, αλλά εξαγνιστική διαδικασία, που σας μεταμορφώνει και σας αναγεννά. Όλοι όμως, έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, γι' αυτό και θα ικανοποιηθείτε ιδιαίτερα, αφού αυτή η χρονιά, σας αποζημιώνει με πολλούς τρόπους. Κατά συνέπεια, το καλύτερο εφόδιο που θα μπορούσατε να έχετε για την κατάκτηση της "ευτυχίας" είναι ένας υγιής, γόνιμος τρόπος σκέψης, που θα καθοδηγεί τις πράξεις σας. Και αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο της χρονιάς για σας.
Καινούργιοι τομείς, καινούργιοι τόποι και καινούργιοι άνθρωποι κερδίζουν το ενδιαφέρον σας. Εκμεταλλευτείτε την ευστροφία και την ικανότητα σωστής αντίληψης που θα διαθέτετε, για να ερευνήσετε καινούργιες για σας, πηγές γνώσης.
Οι σπουδαστές προβλέπεται να διανύσετε την πιο ενδιαφέρουσα και αποδοτική περίοδο των σπουδαστικών σας χρόνων. Τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις συνθήκες, για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποιες προσπάθειές σας αλλά και να θεμελιώσετε νέα έργα.
Μπορείτε να ασχοληθείτε με πολύ σημαντικά θέματα, καθοριστικά για την επαγγελματική σας καταξίωση και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Κατάλληλες ευκαιρίες θα ξεπηδήσουν ξαφνικά, που σας ωθούν για πρόοδο και ανάπτυξη. Έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες σας, θα έχουν απήχηση και θα βρεθεί το κατάλληλο έδαφος για αξιοποίηση και εφαρμογή.
Προϊστάμενοι, εργοδότες και άτομα κύρους θα αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σας και σε πολλές περιπτώσεις θα δεχτείτε υποστήριξη και προώθηση από μέρους τους. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι καλές δημόσιες σχέσεις σας.
Όχι ο «έρωτας» για τον «έρωτα» τώρα, αλλά ο έρωτας για την επαφή και την βαθύτερη επικοινωνία και κατανόηση, του εαυτού σας και των άλλων. Αν κάποιοι θελήσουν να σας γοητεύσουν, για φέτος, θα πρέπει να σας διεγείρουν πνευματικά. Η εγκεφαλικότητά σας υπερισχύει και θα είναι αυτή που θα επηρεάζει και την σεξουαλικότητα. Θα πείτε όχι στα ανεξέλεγκτα πάθη και θα αντιμετωπίζετε τις αισθηματικές σας υποθέσεις, με πολύ σοβαρότητα και σταθερότητα.
Μέσα από τις σχέσεις σας, θα αλληλοεξελίσσεστε και θα ζήσετε ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές εμπειρίες. Για τους αδέσμευτους, θα είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, να γνωρίσουν κάποιο σοβαρό και αξιόλογο άτομο, ή να κάνουν ένα γάμο με τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις.
Η διέλευση του Δία από τον Τοξότη απ’ τις 8 Νοέμβρη και για διάστημα ενός περίπου έτους σας δίνει τα εφόδια για να αντιμετωπίσετε όποια προβλήματα σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Φροντίστε να αξιοποιήσετε την ευκαιρία, τακτοποιώντας εκκρεμότητες, που αφορούν ακίνητα και γονείς.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr