Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2685 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2019

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Ίσως να ξεκινήσετε τώρα μία νέα ζωή, κόβοντας δεσμούς και συνήθειες του παρελθόντος, ανακτώντας και πάλι την προσωπική σας ταυτότητα.
Ο δυναμισμός που θα σας διακρίνει και η ενεργητικότητά σας, δεν θα πρέπει να είναι τα αίτια μιας δεσποτικής συμπεριφοράς απέναντι σε σύντροφο και συνεργάτες, εκτός και αν θέλετε να κλονιστούν σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον.
Η παρουσία του Ουρανού στο φιλικό προς εσάς Ταύρο από 6/3 θα σας φέρει ταξίδια που συχνά θα είναι απρογραμμάτιστα. Η αντίληψή σας έχοντας συμπαραστάτη τις γνώσεις σας, σας οδηγεί σε αλλαγή συμπερασμάτων και γενικότερα αλλαγή πνευματικά για να ανταποκριθείτε καλύτερα στα νέα δεδομένα.
Τα λάθη που έγιναν, σίγουρα θα σας έχουν αφήσει τα μαθήματά τους για να μην επαναληφθούν και πάλι. Άλλωστε μέσα από τις δυσκολίες τις ζωής αναμορφωνόμαστε, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μαθήματα για να προχωρήσουμε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το 2019, δίνονται σε αρκετούς του ζωδίου σας, τάσεις οικονομικής ανεξαρτησίας και ανάπτυξης και σιγά-σιγά ξεπερνιούνται τα οικονομικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο παρελθόν. Σχετικά με την επιδίωξή σας γι’ αύξηση εσόδων και κερδών, θα πρέπει να προσέξετε αρκετά μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες που θα παρουσιαστούν και φυσικά να μην οδηγηθείτε σε υπέρογκες δαπάνες καταναλωτικών αγαθών.
Σταδιακά θα περάσετε σε μία διαφορετική αντίληψη όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, θέλοντας να σταθεροποιήσετε αυτό το χρόνο σχέδια και να υλοποιήσετε τις αποφάσεις σας.
Προβληθείτε σε ένα ευρύτερο επίπεδο και κερδίστε μία ανώτερη θέση, που θα σας βοηθήσει να καταξιωθείτε στον χώρο και παράλληλα φροντίστε κάθε σας κίνηση να είναι νομότυπη.
Ένας ιδιαίτερος δυναμισμός, θα σας διακρίνει από τα μέσα του Φεβρουαρίου και για ένα μήνα, αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος του Φθινοπώρου καταφέρνοντας να βάλετε μπρος κάποια δουλειά ή να προωθήσετε την ήδη υπάρχουσα. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή προϊσταμένους και προφυλαχθείτε από την πιθανότητα ενός εργατικού ατυχήματος ή κάποιας απερίσκεπτης κίνησης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή τη χρονιά θα απαιτηθεί σύνεση και προσοχή όσον αφορά τις προσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις και πιθανόν να χρειαστεί να τακτοποιήσετε υποθέσεις που αφορούν τη συντροφικότητα ή το γάμο.
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις απαιτήσεις, τις διαθέσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σας και κρατήστε τα συναισθήματά σας κρυφά τον Μάρτιο, αποφεύγοντας να γίνετε θύματά τους.
Αρκετά συχνά φέτος, αρκετοί από την ζωδιακή σας ομάδα, ενδέχεται να αισθανθούν ρομαντική διάθεση για κάποιο πρόσωπο που είναι δεσμευμένο ή έχει πολλές υποχρεώσεις.
Το δεύτερο δίμηνο του έτους, όπως και μέσα στο Χειμώνα, η δεσποτική σας συμπεριφορά, δεν θα βοηθήσει στην ανάπτυξη υγιών σχέσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ζήσετε στιγμές πάθους και ερωτικών δραστηριοτήτων ικανοποιώντας τελικά τα σεξουαλικά σας ένστικτα.
Στις 2/12ου ο Δίας θα περάσει στον Αιγόκερω και η παραμονή του εκεί για ένα έτος, σίγουρα θα βελτιώσει τη ζωή σας θέτοντας νέες βάσεις στα αισθηματικά. Τώρα θα έχετε την ανάγκη να παίξετε το παιχνίδι του έρωτα φλερτάροντας και εκτονώνοντας τις επιθυμίες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr