Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2704 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2019

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Το πρώτο τρίμηνο με κανένα τρόπο δεν θα περάσετε απαρατήρητοι και συνεχώς θα αναζητάτε την έγκριση των άλλων. Αυτός ο χρόνος θα χαρακτηριστεί από την έντονη έκφραση της προσωπικότητάς σας.
14 Φεβρουαρίου με 31/3 που ο Άρης θα διελαύνει τον Ταύρο μερικά άτομα του περιβάλλοντός σας θα νοιώσουν την επιρροή της δεσποτικής σας διάθεσης αλλά δεν θα προσπαθήσουν να σας εμποδίσουν.
Απ’ τις 2 Ιουλίου μέχρι και τις 18/8 που ο Άρης θα συντροφεύει το ζώδιό σας εμφανίζεστε ακάθεκτοι, γεμάτοι ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, θα ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός νέου "μοντέλου" ζωής, πιο αντιπροσωπευτικού για σας. Βάζετε τελεία σε συμβιβασμούς και "πρέπει", καθώς ξανοίγεστε προς την κατάκτηση των ιδανικών σας.
Όσοι δεν είναι σύμφωνοι μαζί σας και επιχειρήσουν να σας αποτρέψουν, θα διαπιστώνουν ότι δεν καταφέρνουν να ασκήσουν καμία επιρροή επάνω σας, αφού θα βρίσκονται αντιμέτωποι με την πιο επαναστατική και ατίθαση πλευρά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αν οι αυξημένες καθημερινές σας ανάγκες και τα οικονομικά σας ανοίγματα σας αγχώνουν υπέρμετρα, έχετε την εξυπνάδα να αντεπεξέλθετε κατάλληλα εφ’ όσον χαλιναγωγήσετε τις άσκοπες σπατάλες. Πειθαρχία που θα φανεί ιδιαίτερα αποτελεσματική από τον Αύγουστο και μετά, όταν οι περιστάσεις θα σας οδηγήσουν σε ορισμένα απρόβλεπτα έξοδα, κυρίως κοινωνικού χαρακτήρα και δημοσίων σχέσεων.
Σας περιμένουν αναπάντεχες αλλαγές στην καριέρα σας, από 6/3 με τον Ουρανό στον Ταύρο όπως και προτάσεις εκεί που δεν το περιμένατε αρκεί να είστε έτοιμοι να δεχτείτε πως οι καιροί προστάζουν να πάρετε γρήγορα τις σωστές αποφάσεις και να μην βασίζεστε στον κύκλο γνωριμιών σας.
Ένα ταξίδι, συνδυασμός αναψυχής και επαγγελματικών φαίνεται να αποφασίζετε για την αρχή της Άνοιξης.
Το έναυσμα για την ανάληψη πρωτοβουλιών και επίσης αλλαγών στη νοοτροπία σας κομίζει η περίοδος από τέλη Ιούνη μέχρι αρχές Αυγούστου. Συγκυρία που θα σας χαρίσει δύναμη και θάρρος για φιλόδοξα ξεκινήματα και διεκδικήσεις στον προσωπικό αλλά και τον κοινωνικό στίβο. Προχωρήστε τότε σε αποφάσεις ζωής φροντίζοντας όμως να κινηθείτε με σύνεση και αλτρουισμό, καθώς η συγκεκριμένη περίοδος θα συνοδεύεται ενίοτε από δογματισμούς, υπερβολές και εγωκεντρισμό.
Με το μαλακό λοιπόν. Οικονομικά και επικοινωνίες θα σας απορροφήσουν τον Αύγουστο, ενώ η περίοδος από 30/8 έως και 10/10 είναι η καταλληλότερη για ενασχόληση στο σπίτι και ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή. Το πιθανότερο να αποφασίσετε εκείνες τις μέρες να κάνετε καθυστερημένα αλλά ευχάριστα τις διακοπές σας, πράγμα που θα σας βγει σε καλό.
Το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου φέρνει ευνοϊκές προοπτικές όσον αφορά τα επαγγελματικά, τις καθημερινές σας υποθέσεις και τις σχέσεις σας με βοηθούς και υφιστάμενους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα αναζητάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα, για την οικογένειά σας, πράγμα που μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος ή να σας οδηγήσει σε υπερβολική δράση. Δεν θα είναι εύκολο να ισορροπήσετε μεταξύ του να θέλετε εκούσια να κάνετε κάτι και αυτού που είστε υποχρεωμένοι να κάνετε.
Η «λίμπιντό» σας πάντως θα πετά φωτιές το 2019 και οι ερωτικές σας επιτυχίες θα ξαφνιάσουν ακόμα κι εσάς τους ίδιους, ιδιαίτερα το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου όπως επίσης και στις αρχές Ιουνίου.
Μια ανελέητη παρόρμηση σας εξωθεί να επιδιώξετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας μεταξύ 2/7ου με 18/8ου που ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζώδιό σας, κάτι που ενδεχομένως να φέρει ένταση στην αισθηματική σας ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η κοινωνική σας ζωή, φέτος, θα βρεθεί σε ακμή. Η διάθεσή σας θα είναι περισσότερο ανοικτή και ευχάριστη με αποτέλεσμα να προσελκύει νέους ανθρώπους στη ζωή σας και να ενδυναμώνει τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σας σχέσεις.
Οι καλλιτεχνικές σας φιλοδοξίες και η ανάγκη σας για αρμονία στο άμεσο περιβάλλον σας θα εκπληρωθούν. Τον περισσότερο χρόνο θα είστε διπλωματικοί, ήπιοι και συμπαθητικοί στους άλλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτός ο χρόνος θα σας φέρει νέες φιλοδοξίες και σχέδια. Θα έχετε πολλές πρωτοβουλίες και μια έντονη επιθυμία να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες.
Μέχρι 19/12/2020 ο Δίας θα φιλοξενείται από το Ζώδιο του Αιγόκερου. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει φέρνοντας σε εσάς μία σειρά από ευνοϊκές τάσεις και συγκυρίες στην εργασία και στα καθημερινά σας προβλήματα.
Ιδιαίτερα προσεχτικοί το πρώτο δίμηνο με τη Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα θα πρέπει να είναι οι Λέοντες που είναι γεννημένοι 11-19/8 με την εργασία και τις εργασιακές σχέσεις καθώς είναι πιθανά προβλήματα για να μην έχουν δυσκολίες ή απώλεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα νιώσετε ισχυρή έλξη προς την περιπέτεια και τις κατακτήσεις. Θα έλκεστε από ότι είναι νέο και ασυνήθιστο και, μέχρις ενός σημείου, επικίνδυνο.
Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην "παραπατάτε" , ώστε να μην κάνετε λάθη.
Στις 22/3 ο Κρόνος θα περάσει στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7 και θα φέρει ευθύνες και δοκιμασία στις μακροχρόνιες σχέσεις όπου εάν ο ένας προς τον άλλον είναι ειλικρινείς και υπεύθυνοι η σχέση θα συνεχιστεί να είναι μακρόχρονη.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr