Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2698 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΛΕΩΝ
Βρίσκεστε εν όψη ανατρεπτικών αλλαγών, που αφορούν ολόκληρη την υπαρξιακή σας οντότητα. Ήδη, οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου, πρέπει να έχετε νιώσει τα πρώτα μηνύματα των επερχόμενων ανακατατάξεων.
Καλά θα κάνετε να μην τα προσπερνάτε, χωρίς να τα λαμβάνετε υπόψη σας. Τα μηνύματα, μπορεί να καταφθάνουν, είτε από εξωτερικούς παράγοντες με διάφορα γεγονότα, είτε από κύματα αναστάτωσης του εσώτερου ψυχισμού σας.
Αφυπνίζονται κρυμμένες αλήθειες, που έχουν απωθηθεί, βαθιά μέσα σας, προς χάρην συμβιβασμού, σε καθιερωμένα μοντέλα που επιβάλλονται από το περιβάλλον. Έρχεται λοιπόν, περίοδος αμφισβήτησης των καθημερινών δομών της εξωτερικής αλλά και εσωτερικής σας ζωής.
Αν έχετε ακολουθήσει συνειδητά στην μέχρι τώρα πορεία σας, αυτά που πραγματικά πιστεύετε και σας αντιπροσωπεύουν, δεν θα είναι επώδυνες για σας οι αλλαγές, απλά, θα εμπλουτιστούν οι εμπειρίες σας με καινούργια πράγματα, μέσα από αναγκαίες για την εξέλιξή σας μετατροπές.
Αν όμως, εμμένετε γαντζωμένοι σε καταναγκαστικά θέατρα, αρνούμενοι να βγάλετε μάσκες ή παρωπίδες, όχι μόνο δεν θα αποφύγετε να αντικρίσετε τις αλήθειες, αλλά θα ζήσετε τη βίαιη αποκάλυψή τους, μέσα από δύσκολα για σας συμβάντα.
Προδιαθέστε τον εαυτό σας κατάλληλα, γιατί σας περιμένει πολλή δουλειά. Έναντι των κουραστικών και απαιτητικών ρυθμών της καθημερινότητας, θα επικαλείστε όλη την πείρα, τις γνώσεις και τις αντοχές που διαθέτετε, για την αντιμετώπιση των επαγγελματικών σας καθηκόντων. Οι άλλοι (εργοδότες, συνεργάτες, κ.λπ.), θα περιμένουν πολλά από σας, χωρίς να βρίσκετε έγκαιρα και την αναγνώριση που σας αξίζει.
Εσείς να αποφύγετε την ανάληψη σημαντικών αποφάσεων, αν δεν έχετε ζυγίσει καλά τα πράγματα και νιώθετε κάποιο νοητικό μπλοκάρισμα, γιατί θα υπάρχει η τάση να σας χρειάζεται περισσότερος χρόνος, προκειμένου να κρίνετε εξ’ ολοκλήρου την εικόνα των πραγμάτων και να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Αν έχετε κάποιους συγκεκριμένους στόχους, θα έχετε και την ικανοποίηση, να ολοκληρώσετε τις τωρινές σας προσπάθειες και να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας. Θα μπορούσατε για παράδειγμα, να εργαστείτε σκληρά τώρα, για τα σίγουρα θεμέλια κάποιας νέας ιδιωτικής επιχείρησης.
Κινδυνεύετε να παρασυρθείτε από έντονα και επιπόλαια συναισθήματα, αλλά και από την πληθωρική έως εκρηκτική τους εκδήλωση. Τείνετε να είστε αρκετά ανώριμοι ή επιπόλαιοι στα αισθηματικά σας θέματα και αυτό γιατί θα σας λείπει αυτοκυριαρχία και αυτοπειθαρχία. Η ανάγκη σας για συγκινήσεις και η έλλειψη μέτρου, που θα χαρακτηρίζει τις επιθυμίες σας, το πιθανότερο είναι να σας εμπλέξει σε επιπόλαιες σχέσεις και περιπέτειες.
Στις 8/11ου ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη και η παραμονή του εκεί για ένα έτος, σίγουρα θα βελτιώσει τη ζωή σας θέτοντας νέες βάσεις στα αισθηματικά. Τώρα θα έχετε την ανάγκη να παίξετε το παιχνίδι του έρωτα φλερτάροντας και εκτονώνοντας τις επιθυμίες.
Γενικά θα υπάρχει η τάση να διαφοροποιείστε από τα καθιερωμένα σας πρότυπα και να ελκύεστε από παράδοξες καταστάσεις. Θα είστε επιρρεπείς στον εύκολο εντυπωσιασμό, με ενθουσιασμό θα ρίχνεστε σε καινούργιες σχέσεις, μόνο και μόνο για να ανακαλύψετε λίγο αργότερα με απογοήτευση πόσο λάθος κάνατε. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Το πρώτο τρίμηνο με κανένα τρόπο δεν θα περάσετε απαρατήρητοι και συνεχώς θα αναζητάτε την έγκριση των άλλων. Αυτός ο χρόνος θα χαρακτηριστεί από την έντονη έκφραση της προσωπικότητάς σας.
14 Φεβρουαρίου με 31/3 που ο Άρης θα διελαύνει τον Ταύρο μερικά άτομα του περιβάλλοντός σας θα νοιώσουν την επιρροή της δεσποτικής σας διάθεσης αλλά δεν θα προσπαθήσουν να σας εμποδίσουν.
Απ’ τις 2 Ιουλίου μέχρι και τις 18/8 που ο Άρης θα συντροφεύει το ζώδιό σας εμφανίζεστε ακάθεκτοι, γεμάτοι ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, θα ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός νέου "μοντέλου" ζωής, πιο αντιπροσωπευτικού για σας. Βάζετε τελεία σε συμβιβασμούς και "πρέπει", καθώς ξανοίγεστε προς την κατάκτηση των ιδανικών σας.
Όσοι δεν είναι σύμφωνοι μαζί σας και επιχειρήσουν να σας αποτρέψουν, θα διαπιστώνουν ότι δεν καταφέρνουν να ασκήσουν καμία επιρροή επάνω σας, αφού θα βρίσκονται αντιμέτωποι με την πιο επαναστατική και ατίθαση πλευρά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αν οι αυξημένες καθημερινές σας ανάγκες και τα οικονομικά σας ανοίγματα σας αγχώνουν υπέρμετρα, έχετε την εξυπνάδα να αντεπεξέλθετε κατάλληλα εφ’ όσον χαλιναγωγήσετε τις άσκοπες σπατάλες. Πειθαρχία που θα φανεί ιδιαίτερα αποτελεσματική από τον Αύγουστο και μετά, όταν οι περιστάσεις θα σας οδηγήσουν σε ορισμένα απρόβλεπτα έξοδα, κυρίως κοινωνικού χαρακτήρα και δημοσίων σχέσεων.
Σας περιμένουν αναπάντεχες αλλαγές στην καριέρα σας, από 6/3 με τον Ουρανό στον Ταύρο όπως και προτάσεις εκεί που δεν το περιμένατε αρκεί να είστε έτοιμοι να δεχτείτε πως οι καιροί προστάζουν να πάρετε γρήγορα τις σωστές αποφάσεις και να μην βασίζεστε στον κύκλο γνωριμιών σας.
Ένα ταξίδι, συνδυασμός αναψυχής και επαγγελματικών φαίνεται να αποφασίζετε για την αρχή της Άνοιξης.
Το έναυσμα για την ανάληψη πρωτοβουλιών και επίσης αλλαγών στη νοοτροπία σας κομίζει η περίοδος από τέλη Ιούνη μέχρι αρχές Αυγούστου. Συγκυρία που θα σας χαρίσει δύναμη και θάρρος για φιλόδοξα ξεκινήματα και διεκδικήσεις στον προσωπικό αλλά και τον κοινωνικό στίβο. Προχωρήστε τότε σε αποφάσεις ζωής φροντίζοντας όμως να κινηθείτε με σύνεση και αλτρουισμό, καθώς η συγκεκριμένη περίοδος θα συνοδεύεται ενίοτε από δογματισμούς, υπερβολές και εγωκεντρισμό.
Με το μαλακό λοιπόν. Οικονομικά και επικοινωνίες θα σας απορροφήσουν τον Αύγουστο, ενώ η περίοδος από 30/8 έως και 10/10 είναι η καταλληλότερη για ενασχόληση στο σπίτι και ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή. Το πιθανότερο να αποφασίσετε εκείνες τις μέρες να κάνετε καθυστερημένα αλλά ευχάριστα τις διακοπές σας, πράγμα που θα σας βγει σε καλό.
Το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου φέρνει ευνοϊκές προοπτικές όσον αφορά τα επαγγελματικά, τις καθημερινές σας υποθέσεις και τις σχέσεις σας με βοηθούς και υφιστάμενους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα αναζητάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα, για την οικογένειά σας, πράγμα που μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος ή να σας οδηγήσει σε υπερβολική δράση. Δεν θα είναι εύκολο να ισορροπήσετε μεταξύ του να θέλετε εκούσια να κάνετε κάτι και αυτού που είστε υποχρεωμένοι να κάνετε.
Η «λίμπιντό» σας πάντως θα πετά φωτιές το 2019 και οι ερωτικές σας επιτυχίες θα ξαφνιάσουν ακόμα κι εσάς τους ίδιους, ιδιαίτερα το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου όπως επίσης και στις αρχές Ιουνίου.
Μια ανελέητη παρόρμηση σας εξωθεί να επιδιώξετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας μεταξύ 2/7ου με 18/8ου που ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζώδιό σας, κάτι που ενδεχομένως να φέρει ένταση στην αισθηματική σας ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr