Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2684 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γυρίσματα της τύχης, σας δημιουργούν προκλήσεις και συναρπαστικές εμπειρίες. Πολλές καταστάσεις, θα χρειαστεί να ξεκαθαριστούν, φέρνοντάς σας σε δύσκολη θέση και δοκιμάζοντας τις ανοχές σας.
Έχετε όμως, πολύ δυνατούς συμμάχους αυτή την χρονιά και δεν μπορεί, παρά να βγείτε νικητές, ακόμα και μέσα από πιεστικές συνθήκες. Δυνατοί σύμμαχοι, που θα τους εκτιμήσετε δεόντως, θα είναι η αισιοδοξία, η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και η εύνοια της τύχης που θα εμφανίζεται τις κατάλληλες στιγμές.
Συχνά, τα θέματά σας, θα είναι εκτός ελέγχου σας, γιατί οι «άλλοι», θα είναι πηγή δυσφορίας, με πολλές απαιτήσεις, κριτική και σκοτούρες που θα σας δημιουργούν. Θα αισθάνεστε ανήμποροι να αντιδράσετε και θα ζήσετε σε αρκετές περιπτώσεις, την οριστική φθορά καταστάσεων και σχέσεων.
Ρεαλισμός, αναλυτικότητα και η φιλοσόφηση των πραγμάτων, σας δίνουν την υπομονή και την κατανόηση που χρειάζεται για να αντεπεξέλθετε. Θα συνειδητοποιήσετε, ότι στην ουσία, δεν χάνεται κάτι που έχει πραγματική αξία για σας, παρά μόνο ό,τι έχει εξυπηρετήσει το σκοπό του και τώρα πρέπει να σας απαλλάξει από την παρουσία του. Οτιδήποτε στέρεο και υγιές στη ζωή σας δεν κινδυνεύει. Παράλληλα, εξελίσσεται κάποιος μετασχηματισμός και γίνονται κάποιες αναθεωρήσεις, όσον αφορά την προσωπικότητά σας γενικά.
Οι διαθέσεις και οι επιθυμίες σας, απέχουν πολύ από τα να σχετίζονται με εργασία και επαγγελματικές δραστηριότητες. Εκτός, αν είστε από τους τυχερούς, που έχουν το χόμπι τους επάγγελμα, η ασχολούνται με επαγγέλματα σχετικά, με τον καλλιτεχνικό χώρο και τον τομέα διασκέδασης.
Γενικά, θα έχετε την τάση να το «ρίχνετε έξω» ή να συνδυάζετε «το τερπνόν μετά του ωφελίμου» και κάποια άτομα ή καταστάσεις, θα σας πιέζουν να αναλαμβάνετε υποχρεώσεις. Άλλοι, ίσως να επιζητάτε την ανάληψη ευθυνών, τώρα που αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και μάλιστα, με μεγάλο ρίσκο.
Να φυλάγεστε όμως και να είστε προετοιμασμένοι για εμπόδια στη δράση και τη θέλησή σας. Συγκρατείστε λοιπόν την τολμηρή σας διάθεση, όσον αφορά ριψοκίνδυνα επενδυτικά προγράμματα, αλλά και τυχερά παιχνίδια.
Το πέρασμα του Δία στον Τοξότη στις 8 Νοέμβρη φέρνει ευνοϊκές προοπτικές όσον αφορά τα επαγγελματικά, τις καθημερινές σας υποθέσεις και τις σχέσεις σας με βοηθούς και υφιστάμενους.
Κεραυνοβόλοι έρωτες, περίεργες συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες ή επαναφορά παλιών σχέσεων, όλα είναι πιθανά να συμβούν. Θα έχετε την τάση να ερωτεύεστε άτομα που διαθέτουν κάποια διαφορετικότητα. Όπως για παράδειγμα, άτομα με διαφορά ηλικίας, άτομα που μέχρι τώρα είχατε φιλική σχέση, άτομα διαφορετικής εθνικότητας και θρησκείας, ή με κάποιο πολύ ασυνήθιστο επάγγελμα. Άλλη μια διαφορά μεταξύ σας, -μπορεί να είναι- σε αντίθεση με τη δική σας ενθουσιώδη παιχνιδιάρικη διάθεση, οι άλλοι, να διαθέτουν πιο σοβαρή και απαιτητική στάση. Όπως και να έχει πάντως, κάποια στιγμή, θέτονται και ξεκαθαρίζονται τα διαπροσωπικά σας θέματα και τις περισσότερες φορές θα είναι αρκετά περιοριστικά.
Ίσως να είναι η κατάλληλη περίοδος, για ένα καλό γάμο ή ένα καλό διαζύγιο.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr