Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2692 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2019

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Θα διαπιστώσετε φέτος, ότι γίνεστε περισσότερο ιδεαλιστές, ξεφεύγετε από τον κατεστημένο τρόπο ζωής που δεν σας αντιπροσωπεύει και επιδιώκετε την εξέλιξή σας, με ενέργειες που θα αφορούν το γενικότερο καλό. Έτσι πρόκειται να απορρίψετε πολλές παλιές καταστάσεις και πρόσωπα που δεν ταυτίζονται με τις νέες σας αντιλήψεις.
Δοκιμασίες ξαφνικές από 6/3 και αναπάντεχες φαίνεται να φέρνει η διέλευση του Ουρανού απ’ τον Ταύρο για εσάς. Το νευρικό σας σύστημα δοκιμάζεται απ’ τις επερχόμενες αλλαγές με αντίκτυπο σε προβλήματα ακόμα και υγείας εάν δεν βρίσκετε τρόπους ηρεμίας. Θα δημιουργηθούν νέες συναναστροφές και φιλίες χρήσιμες και σημαντικές. Θα έχετε την τάση να παίρνετε μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες θα αντιλαμβάνεστε και θα εκτιμάτε τους άλλους ως σημαντικές οντότητες με σημαντικές ομοιότητες στο κοινό πεπρωμένο. Επενδύστε στους οραματισμούς σας και εμπιστευτείτε την διορατικότητά σας.
Τώρα, περισσότερο από ποτέ, θα είστε σε θέση, να διακρίνετε φως μέσα απ’ το πηχτό σκοτάδι που καλύπτει συνήθως το μέλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτός ο χρόνος θα φέρει μία ανοδική τάση στα επαγγελματικά σας, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές σας σε αρκετούς τομείς, αρκεί να μην διασκορπίσετε τα ενδιαφέροντά σας. Προβληθείτε σε ένα ευρύτερο επίπεδο και κερδίστε μία ανώτερη θέση, που θα σας βοηθήσει να καταξιωθείτε στον χώρο. Χρησιμοποιήστε τώρα τις γνώσεις που αποκομίσατε απ’ το παρελθόν και τις σπουδές σας, αλλά κινηθείτε περισσότερο πρακτικά στην εργασία σας.
Η φιλοξενία του Άρη απ’ το ζώδιό σας απ’ τις 31/3 μέχρι τις 15 Μαΐου, αυξάνει την απόδοσή σας, αλλά δημιουργεί προβλήματα συνεργασιών.
Κάθε είδους έρευνα και εργαστηριακή εργασία, θα μπορέσει να έλξει το ενδιαφέρον σας τουλάχιστον από 2/12 που ο Δίας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, μελετώντας σε βάθος την επιστήμη ή την τέχνη με την οποία απασχολήστε.
Μεγαλύτερη πίστη και αισιοδοξία στις δυνάμεις σας που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και στην κοινωνική σας ζωή, αν και κάποιες στιγμές, ενδέχεται να πιστέψετε πως το περιβάλλον θέλει να περιορίσει τις δυνατότητές σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Απ’ τις 31/3ου μέχρι και τις 15/5υ που ο Άρης θα φιλοξενείται από το ζώδιό σας όπως και 4/10 – 18/11 που ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζυγό, αναζητάτε τις έντονες συγκινήσεις. Οι παρορμητικές σχέσεις τις εποχής, μπορεί να μην έχουν διάρκεια, αλλά έχουν να σας δώσουν εμπειρίες, ενώ παράλληλα θα αφυπνίσουν υπερβολικά τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.
Καλή περίοδος για τα αισθηματικά, είναι από 14/9 μέχρι και 8/10 που η Αφροδίτη θα στο Ζυγό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, έχουν πολλές πιθανότητες για να συνάψουν μια σχέση κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και όλοι σας γενικά θα αισθανθείτε τους χτύπους της καρδιάς σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr