Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2706 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι υλικές υποθέσεις θα αποκτήσουν μεγάλη σημασία για σας, αυτό το χρόνο.
Αρχίζετε να βρίσκετε σε μιαν ευνοϊκή περίοδο αύξησης των οικονομικών σας. Θα αναζητήσετε νέους τρόπους βελτίωσης των εσόδων σας, εκτός και αν άλλοι παράγοντες το ανατρέπουν, κάτι που θα αποβεί πολύ αποτελεσματικό.
Θα είστε περισσότερο δύσπιστοι, ρεαλιστές, κλειστοί και κάπως αδιάλλακτοι. Αν, από τη φύση σας, ονειροπολείτε τότε στη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πολύ πιθανόν ότι τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν. Αν είστε όμως ρεαλιστές και σταθεροί, τότε αυτή η επιρροή θα αυξήσει -σε μεγάλο βαθμό- την επιμονή σας.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ποικίλες ιδέες θα διεγείρουν το μυαλό σας. Είναι σημαντικό να επιλέγετε τις ιδέες σας προσεκτικά και να αποφεύγετε την ισχυρογνωμοσύνη γιατί αυτό θα προκαλέσει ένταση και δυσαρέσκεια στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Στη διάρκεια αυτού του χρόνου, θα επεκταθείτε σε ασυνήθιστους και περίεργους στόχους.
Η αισιοδοξία και η πίστη σας θα είναι τα βασικά συστατικά για την προαγωγή και την πραγματοποίηση των στόχων σας. Είναι μια κοσμική προστασία που θα σας συνοδεύει όλο το χρόνο. Θα δείχνετε περισσότερο έντονα τις πεποιθήσεις σας στους άλλους και αυτό θα αποδειχθεί ευνοϊκό αν ασχολείστε με την πολιτική, τις επιχειρήσεις ή κινείστε σε παρόμοιους χώρους.
Αν η δουλειά που κάνετε έχει σχέση με τα ταξίδια, τον τουρισμό, τη διπλωματία, τις επιχειρήσεις σε διεθνές επίπεδο, τη διδασκαλία, θα είναι ένας χρόνος παραγωγικός και επιτυχημένος.
Ίσως τεθούν σε δοκιμασία τα συναισθήματά σας εξαιτίας κάποιας διάψευσης. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις που προκαλούν ένταση, ζήλια και κτητικότητα.
Οι επιθετικοί ή ζηλόφθονοι άνθρωποι, με βίαια φύση, ίσως σας προκαλέσουν προβλήματα. Θα πρέπει να επιλέγετε προσεκτικά τους φίλους σας και να διατηρείτε την ψυχραιμία σας όταν παρουσιαστούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σας.
Το πέρασμα του Διός στον Τοξότη στις 8/11ου εγκαινιάζει μία ευνοϊκή περίοδο ενός έτους όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr