Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2680 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΤΑΥΡΟΣ
Λόγω της παρουσίας του Κρόνου στον ένατο ηλιακό σας οίκο και στο ζώδιο του Αιγόκερου, η νοητική και διανοητική σας δραστηριότητα θα αυξηθεί σημαντικά.
Η αναλυτική σας ικανότητα και να αντιλαμβάνεστε οποιαδήποτε λεπτομέρεια, σε κάθε κατάσταση, θα είναι αξιοσημείωτη. Θα νοιώθετε την επιθυμία να μελετήσετε, να βελτιώσετε τη δουλειά σας, να τελειοποιηθείτε και να επεκτείνετε την επιστημονική σας κατάρτιση. Επίσης, θα έχετε την κλίση προς την εξυπηρέτηση των άλλων και να παραβλέπετε τις προσωπικές σας ανάγκες.
Το ενδιαφέρον σας θα είναι επικεντρωμένο στο πώς θα βοηθήσετε τους άλλους, πώς θα επιλύσετε κάποια προβλήματα, να δώσετε συμβουλές, να απαντήσετε σε θέματα υγείας ή, απλά, πώς να συνεργασθείτε εύκολα με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.
Είναι σημαντικό για σας να μην παραβλέπετε τα ενδιαφέροντά σας και μ' αυτό τον τρόπο να αφήνετε να φεύγουν αξιόλογες ευκαιρίες.
Αυτός ο χρόνος είναι καλός για να επιτύχετε συγκεκριμένους στόχους, επωφελείς υποθέσεις, κυρίως πράγματα που είχατε σχεδιάσει από πριν. Θα οδηγείστε στο πως θα οργανώσετε τις φιλοδοξίες σας καλύτερα, να τις κάνετε περισσότερο ρεαλιστικές ώστε να έχετε μια καλή ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας. Είναι πιθανό ότι θα έχετε τάση προς την υλική πλευρά της ζωής και να ανησυχείτε για το γόητρό σας και να θελήσετε να βελτιώσετε την κοινωνική σας θέση. Ως αποτέλεσμα, ίσως οδηγείτε στο να γνωρίσετε τις ανάγκες κάποιων άλλων. Για παράδειγμα, η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να περάσει σε δεύτερη μοίρα καθώς και τα άτομα της οικογένειάς σας ή άλλες στενές σας σχέσεις.
Μετά τις 8/11ου που ο Δίας θα είναι στον Τοξότη βάζετε σε δεύτερη θέση τα καθημερινά ζητήματα και στρέφετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα μυστηρίου και μεταφυσικής.
Θα νιώσετε ισχυρή έλξη προς την περιπέτεια και τις κατακτήσεις. Θα έλκεστε από ότι είναι νέο και ασυνήθιστο και, μέχρις ενός σημείου, επικίνδυνο. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην "παραπατάτε" , ώστε να μην κάνετε λάθη. Το πνεύμα της περιπέτειας που σας διακατέχει, θα σας φέρει σε επαφή με νέους ανθρώπους, άλλους πολιτισμούς, διαφορετικές γλώσσες ή μπορεί να ξεκινήσετε μια αμφίβολη ερωτική περιπέτεια. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Θέματα «ανόδου» ψυχικής, επαγγελματικής, ηθικής και οικονομικής θα αποδείξουν στο περιβάλλον σας και όχι μόνο, ποιος δικαιούται σ’ αυτή την σκακιέρα της ζωής να ονομάζεται Αρχηγός. Θα βρεθείτε εν μέσω προβλημάτων που χρειάζονται λύση, την δική σας λύση, εν μέσω φίλων «πνιγμένων στα προβλήματα» και θα αποδείξετε ότι δεν ανήκει άδικα στο ζώδιό σας η έννοια «σταθερότητα».
Οι δυσκολίες και τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν αυτή την χρονιά, απαιτούν υπομονή και σύνεση, κάτι που το διαθέτετε και σιγά – σιγά θα συνειδητοποιήσετε πως ο χρόνος εργάζεται με το μέρος σας.
Το πέρασμα του Ουρανού στο Ζώδιό σας στις 6/3 φέρνει αλλαγές στην ίδια την προσωπικότητά σας όσο και στην εμφάνισή σας. Η υπομονή σας θα αντικατασταθεί απ’ την συνεχή ένταση, τη βιασύνη και τη διάθεσή σας να απελευθερωθείτε από άτομα και υποχρεώσεις. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε απρόσμενες δυσχέρειες και θα πρέπει να αγωνιστείτε κατά των ατόμων που σας υποτιμούν. Οι πιθανότητες να απομακρυνθεί ένα φιλικό σας πρόσωπο, φαίνονται αυξημένες, όπως και η διάλυση μιας μακρόχρονης φιλίας.
Η χρονιά αυτή, ευνοεί κάθε σας δραστηριότητα που μπορεί να αγγίξει τον ψυχικό ή τον πνευματικό σας κόσμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η χρονιά αυτή, θα φέρει με το πέρασμά της μία σταδιακή και ανοδική πορεία στον επαγγελματικό σας χώρο, ιδιαίτερα εάν ανακαινίσετε τον πάγιο εξοπλισμό της επιχειρήσεώς σας, αντικαθιστώντας τον με σύγχρονα μέσα που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα μειώνοντας το συνολικό κόστος.
Προβλήματα απ’ το παρελθόν και λάθη που έρχονται και πάλι στην επιφάνεια απ’ τις 1 Ιανουαρίου μέχρι 13/2 που ο Άρης θα φιλοξενείται απ’ τον Κριό, δεν σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις, ενώ παράλληλα σας φορτώνουν άγχος και εκνευρισμό.
14/2 με 31/3 και τη συμπαράσταση του Άρη στο ζώδιό σας ημέρες αναλαμβάνετε περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πολύ τυχερό διάστημα είναι για τα αισθηματικά σας από τις 15/5 έως 9/6 καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας κάνοντας ευχάριστη την συμπεριφορά σας και εσάς κοινωνικούς και γοητευτικούς, ποιος στην χάρη σας...
Για τους αδέσμευτους, οι μέρες μετά τις 10 Οκτώβρη θα είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, να γνωρίσουν κάποιο σοβαρό και αξιόλογο άτομο, ή να κάνουν ένα γάμο με τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις.
Από 19/11 και μετά, ενδέχεται να διαταραχτούν οι προσωπικές σας σχέσεις καθώς ο Άρης απ’ το Σκορπιό πυροδοτεί προβλήματα και προκαλεί συγκρούσεις με το ταίρι σας. Τα επαγγελματικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο σύντροφος θα εισβάλλουν αρνητικά στη σχέση σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr