Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2712 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2019

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Θέματα «ανόδου» ψυχικής, επαγγελματικής, ηθικής και οικονομικής θα αποδείξουν στο περιβάλλον σας και όχι μόνο, ποιος δικαιούται σ’ αυτή την σκακιέρα της ζωής να ονομάζεται Αρχηγός. Θα βρεθείτε εν μέσω προβλημάτων που χρειάζονται λύση, την δική σας λύση, εν μέσω φίλων «πνιγμένων στα προβλήματα» και θα αποδείξετε ότι δεν ανήκει άδικα στο ζώδιό σας η έννοια «σταθερότητα».
Οι δυσκολίες και τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν αυτή την χρονιά, απαιτούν υπομονή και σύνεση, κάτι που το διαθέτετε και σιγά – σιγά θα συνειδητοποιήσετε πως ο χρόνος εργάζεται με το μέρος σας.
Το πέρασμα του Ουρανού στο Ζώδιό σας στις 6/3 φέρνει αλλαγές στην ίδια την προσωπικότητά σας όσο και στην εμφάνισή σας. Η υπομονή σας θα αντικατασταθεί απ’ την συνεχή ένταση, τη βιασύνη και τη διάθεσή σας να απελευθερωθείτε από άτομα και υποχρεώσεις. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε απρόσμενες δυσχέρειες και θα πρέπει να αγωνιστείτε κατά των ατόμων που σας υποτιμούν. Οι πιθανότητες να απομακρυνθεί ένα φιλικό σας πρόσωπο, φαίνονται αυξημένες, όπως και η διάλυση μιας μακρόχρονης φιλίας.
Η χρονιά αυτή, ευνοεί κάθε σας δραστηριότητα που μπορεί να αγγίξει τον ψυχικό ή τον πνευματικό σας κόσμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η χρονιά αυτή, θα φέρει με το πέρασμά της μία σταδιακή και ανοδική πορεία στον επαγγελματικό σας χώρο, ιδιαίτερα εάν ανακαινίσετε τον πάγιο εξοπλισμό της επιχειρήσεώς σας, αντικαθιστώντας τον με σύγχρονα μέσα που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα μειώνοντας το συνολικό κόστος.
Προβλήματα απ’ το παρελθόν και λάθη που έρχονται και πάλι στην επιφάνεια απ’ τις 1 Ιανουαρίου μέχρι 13/2 που ο Άρης θα φιλοξενείται απ’ τον Κριό, δεν σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις, ενώ παράλληλα σας φορτώνουν άγχος και εκνευρισμό.
14/2 με 31/3 και τη συμπαράσταση του Άρη στο ζώδιό σας ημέρες αναλαμβάνετε περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πολύ τυχερό διάστημα είναι για τα αισθηματικά σας από τις 15/5 έως 9/6 καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας κάνοντας ευχάριστη την συμπεριφορά σας και εσάς κοινωνικούς και γοητευτικούς, ποιος στην χάρη σας...
Για τους αδέσμευτους, οι μέρες μετά τις 10 Οκτώβρη θα είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, να γνωρίσουν κάποιο σοβαρό και αξιόλογο άτομο, ή να κάνουν ένα γάμο με τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις.
Από 19/11 και μετά, ενδέχεται να διαταραχτούν οι προσωπικές σας σχέσεις καθώς ο Άρης απ’ το Σκορπιό πυροδοτεί προβλήματα και προκαλεί συγκρούσεις με το ταίρι σας. Τα επαγγελματικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο σύντροφος θα εισβάλλουν αρνητικά στη σχέση σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr