Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2685 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΤΑΥΡΟΣ
Λόγω της παρουσίας του Κρόνου στον ένατο ηλιακό σας οίκο και στο ζώδιο του Αιγόκερου, η νοητική και διανοητική σας δραστηριότητα θα αυξηθεί σημαντικά.
Η αναλυτική σας ικανότητα και να αντιλαμβάνεστε οποιαδήποτε λεπτομέρεια, σε κάθε κατάσταση, θα είναι αξιοσημείωτη. Θα νοιώθετε την επιθυμία να μελετήσετε, να βελτιώσετε τη δουλειά σας, να τελειοποιηθείτε και να επεκτείνετε την επιστημονική σας κατάρτιση. Επίσης, θα έχετε την κλίση προς την εξυπηρέτηση των άλλων και να παραβλέπετε τις προσωπικές σας ανάγκες.
Το ενδιαφέρον σας θα είναι επικεντρωμένο στο πώς θα βοηθήσετε τους άλλους, πώς θα επιλύσετε κάποια προβλήματα, να δώσετε συμβουλές, να απαντήσετε σε θέματα υγείας ή, απλά, πώς να συνεργασθείτε εύκολα με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.
Είναι σημαντικό για σας να μην παραβλέπετε τα ενδιαφέροντά σας και μ' αυτό τον τρόπο να αφήνετε να φεύγουν αξιόλογες ευκαιρίες.
Αυτός ο χρόνος είναι καλός για να επιτύχετε συγκεκριμένους στόχους, επωφελείς υποθέσεις, κυρίως πράγματα που είχατε σχεδιάσει από πριν. Θα οδηγείστε στο πως θα οργανώσετε τις φιλοδοξίες σας καλύτερα, να τις κάνετε περισσότερο ρεαλιστικές ώστε να έχετε μια καλή ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας. Είναι πιθανό ότι θα έχετε τάση προς την υλική πλευρά της ζωής και να ανησυχείτε για το γόητρό σας και να θελήσετε να βελτιώσετε την κοινωνική σας θέση. Ως αποτέλεσμα, ίσως οδηγείτε στο να γνωρίσετε τις ανάγκες κάποιων άλλων. Για παράδειγμα, η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να περάσει σε δεύτερη μοίρα καθώς και τα άτομα της οικογένειάς σας ή άλλες στενές σας σχέσεις.
Μετά τις 8/11ου που ο Δίας θα είναι στον Τοξότη βάζετε σε δεύτερη θέση τα καθημερινά ζητήματα και στρέφετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα μυστηρίου και μεταφυσικής.
Θα νιώσετε ισχυρή έλξη προς την περιπέτεια και τις κατακτήσεις. Θα έλκεστε από ότι είναι νέο και ασυνήθιστο και, μέχρις ενός σημείου, επικίνδυνο. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην "παραπατάτε" , ώστε να μην κάνετε λάθη. Το πνεύμα της περιπέτειας που σας διακατέχει, θα σας φέρει σε επαφή με νέους ανθρώπους, άλλους πολιτισμούς, διαφορετικές γλώσσες ή μπορεί να ξεκινήσετε μια αμφίβολη ερωτική περιπέτεια.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr