Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2691 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΙΧΘΕΙΣ
Και οι πιο ερμητικά κλεισμένες πόρτες, θα σας ανοίγονται όταν το θελήσετε, αλλά και όταν δεν το περιμένετε. Πολύ συχνά, μικρά ή μεγάλα «θαύματα», θα σας ξαφνιάζουν ευχάριστα.
Υποθέσεις που έμοιαζαν χαμένες, πολυπόθητες ευκαιρίες που δεν προέκυπταν, όνειρα που φαίνονταν πολύ μακρινά, καμιά φορά, δεν θα χρειάζεται καν να απλώσετε το χέρι σας για να φτάσετε.
Η αισιοδοξία και η εύθυμη διάθεση, κάνουν τη ζωή τη δική σας και των άλλων πιο ευχάριστη, καθώς είστε σε θέση να αντιλαμβάνεστε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Ανοίγετε το μυαλό και την καρδιά σας, να αναγνωρίσουν αλήθειες και ιδανικά που αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη, τη δικαιοσύνη και το ανθρώπινο δικαίωμα όλων, στην ελευθερία και την ευτυχία. Ξεχνάτε πικρίες και απογοητεύσεις του παρελθόντος και μαθαίνετε να συγχωρείτε, όχι όμως και να συμβιβάζεστε.
Η καθημερινή σας εργασία, θα θυμίζει λίγο, πεδίο ασκήσεων μάχης, καθώς θα δέχεστε βομβαρδισμό, απρόοπτων συμβάντων. Να είστε σε ετοιμότητα, να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες καταστάσεις, ακόμα και στα πιο μελετημένα προγράμματά σας. Αν και όπως προαναφέραμε, ο προγραμματισμός στην καθημερινότητά σας, δεν θα είναι και πρώτης σειράς προτεραιότητα για φέτος.
Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε, τις πιο ρομαντικές και αξέχαστες αισθηματικές εμπειρίες. Ο έρωτας κυριαρχεί στη ζωή σας και την χρωματίζει με τα πιο φωτεινά χρώματα. Εσείς βρίσκεστε, στην καταλληλότερη διάθεση για να τον ζήσετε, με όλη του την γνησιότητα, χωρίς υποκρισίες, εγωισμό ή ιδιοτέλεια.
Η εποχή είναι κατάλληλη για κάθε είδους ψυχαγωγία, κοινωνικές δραστηριότητες και για να δώσετε, ή να δεχτείτε προσκλήσεις, ακόμα και του δικού σας γάμου. Και όχι μόνο. Οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές και για να αποκτήσετε παιδί.
Ο Δίας, περνώντας απ’ το Μεσουράνημα του ηλιακού σας χάρτη στις 8 Νοέμβρη θα δώσει επαγγελματική και κοινωνική άνοδο, εξαπλώνοντας τη φήμη σας. Δημιουργήστε μία θετικότερη εικόνα του εαυτού σας και να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr