Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2688 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΙΧΘΕΙΣ
Και οι πιο ερμητικά κλεισμένες πόρτες, θα σας ανοίγονται όταν το θελήσετε, αλλά και όταν δεν το περιμένετε. Πολύ συχνά, μικρά ή μεγάλα «θαύματα», θα σας ξαφνιάζουν ευχάριστα.
Υποθέσεις που έμοιαζαν χαμένες, πολυπόθητες ευκαιρίες που δεν προέκυπταν, όνειρα που φαίνονταν πολύ μακρινά, καμιά φορά, δεν θα χρειάζεται καν να απλώσετε το χέρι σας για να φτάσετε.
Η αισιοδοξία και η εύθυμη διάθεση, κάνουν τη ζωή τη δική σας και των άλλων πιο ευχάριστη, καθώς είστε σε θέση να αντιλαμβάνεστε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Ανοίγετε το μυαλό και την καρδιά σας, να αναγνωρίσουν αλήθειες και ιδανικά που αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη, τη δικαιοσύνη και το ανθρώπινο δικαίωμα όλων, στην ελευθερία και την ευτυχία. Ξεχνάτε πικρίες και απογοητεύσεις του παρελθόντος και μαθαίνετε να συγχωρείτε, όχι όμως και να συμβιβάζεστε.
Η καθημερινή σας εργασία, θα θυμίζει λίγο, πεδίο ασκήσεων μάχης, καθώς θα δέχεστε βομβαρδισμό, απρόοπτων συμβάντων. Να είστε σε ετοιμότητα, να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες καταστάσεις, ακόμα και στα πιο μελετημένα προγράμματά σας. Αν και όπως προαναφέραμε, ο προγραμματισμός στην καθημερινότητά σας, δεν θα είναι και πρώτης σειράς προτεραιότητα για φέτος.
Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε, τις πιο ρομαντικές και αξέχαστες αισθηματικές εμπειρίες. Ο έρωτας κυριαρχεί στη ζωή σας και την χρωματίζει με τα πιο φωτεινά χρώματα. Εσείς βρίσκεστε, στην καταλληλότερη διάθεση για να τον ζήσετε, με όλη του την γνησιότητα, χωρίς υποκρισίες, εγωισμό ή ιδιοτέλεια.
Η εποχή είναι κατάλληλη για κάθε είδους ψυχαγωγία, κοινωνικές δραστηριότητες και για να δώσετε, ή να δεχτείτε προσκλήσεις, ακόμα και του δικού σας γάμου. Και όχι μόνο. Οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές και για να αποκτήσετε παιδί.
Ο Δίας, περνώντας απ’ το Μεσουράνημα του ηλιακού σας χάρτη στις 8 Νοέμβρη θα δώσει επαγγελματική και κοινωνική άνοδο, εξαπλώνοντας τη φήμη σας. Δημιουργήστε μία θετικότερη εικόνα του εαυτού σας και να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Το να αποκτήσετε ωριμότητα είναι το κλειδί αυτού του χρόνου. Θα νοιώθετε την ανάγκη για αλλαγή σε πείσμα της εσωτερικής σας αντίστασης. Ένα τμήμα του εαυτού σας θα θέλει να αναλάβει νέες υπευθυνότητες και να προχωρήσει. Ίσως να μην μπορείτε να δείτε την πλήρη εικόνα των ουσιαστικών σχεδίων που σας απασχολούν αυτή την περίοδο αλλά είναι πιθανό ότι, οτιδήποτε αναλαμβάνετε τώρα, να σας φέρει σταθερότητα στο άμεσο μέλλον και για μακρό χρονικό διάστημα.
Αλλάζετε και αλλάζει και ο τρόπος σκέψης σας αλλά και το περιβάλλον που περιστοιχίζεστε από 6/3 με τον Ουρανό στον Ταύρο καθώς έχετε ανάγκη από νέα πρόσωπα που μπορείτε να μοιράζεστε τις ιδέες και τα ενδιαφέροντά σας.
Η εξυπηρετική πλευρά του εαυτού σας θα βγει στην επιφάνεια και θα βοηθάτε όποιον το ζητήσει ή το χρειάζεται. Ο ιδεαλισμός σας θα είναι αυξημένος και θα νοιώθετε ισχυρή έλξη για τη θρησκεία, τη φιλοσοφία, το νόμο, τη μεταφυσική και τις ανώτερες επιστήμες.
Στις 2/12ου ο Δίας θα περάσει στον Αιγόκερω και εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών και τις φιλίες σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτός ο χρόνος ευνοεί όλα τα καθήκοντα, τα σχέδια και τα θέματα που έχουν σχέση με την πνευματική σας απόδοση, με την ανάγκη σας για τελειότητα και ανάλυση.
Οι πρώτες μέρες του Μαΐου, δημιουργούν ακατάλληλες συνθήκες τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στους επαγγελματικούς σας προσανατολισμούς, καθώς η έλλειψη κεφαλαίων δεν θα βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Η διατήρηση της υπομονής, θα αποδειχθεί το κλειδί της επιτυχίας. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου και έως στα μέσα Νοεμβρίου, οι αστρολογικές επιρροές θα βοηθήσουν αρκετές εργασίες σας, έτσι ώστε να αποδώσουν οικονομικά οφέλη, αρκεί να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και οι αποφάσεις σας να είναι λογικές και πραγματοποιήσιμες.
Η πιθανότητα επαγγελματικών ταξιδιών φέτος, θα είναι αυξημένη. Το ίδιο διάστημα, οι εμπορικές σας δραστηριότητες, θα στεφθούν με επιτυχία, αυξάνοντας τα ακαθάριστα έσοδα της επιχείρησής σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μία αύξηση στις καθημερινές σας επαφές, με ανάλογες θετικές επιδράσεις και στα αισθηματικά, θα παρατηρηθεί το δεύτερο εξάμηνο. Οι ιδέες και οι απόψεις σας, θα εντυπωσιάσουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου, όπως και η αισιόδοξη στάση σας. Ίσως η γνωριμία με ένα άτομο αλλοδαπό, να οδηγήσει σε μια εφήμερη σχέση αυτό το καλοκαίρι.
Τον Ιούνιο, συμμετέχετε ευχάριστα σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής έκφρασης που επιθυμεί ο εραστής σας, όχι μόνο για την εμπειρία αλλά σαν ένα μέσο που θα σας φέρει πιο κοντά στον σύντροφό σας.
Στις διακοπές σας, θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο και οι αδέσμευτοι δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι από τις γνωριμίες που θα κάνουν, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr